ورود

View Full Version : اتوماسيون اداري

mg1ddd
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 10:21 صبح
ما قرار است اتوماسيون اداري راه اندازي كنيم و كارفرما به ما گفته بايد نرم افزار اتوماسيون روي سرور گرانقيمتي كه خريداري كرده ايم نصب شود و يك كامپيوتر هم بايد براي نصب ISA server و Windows server2003 تخصيص يابد و يك كامپيوتر هم بايد به مودم ADSL متصل شود و در واقع اينترنت روي آن share شود تا بقيه كامپيوترهاي موجود در شبكه از آن استفاده كنند (كامپيوترهاي اداره ما شبكه داخلي اند) در ضمن يك Ip valid نيز خريداري كرده ايم حال سوال من اين است كه نحوه ارتباط اين كامپيوترها با هم و با شبكه چگونه مي شود و روي هر يك چه تنظيماتي بايد اعمال كرد چون من به نظر خودم ميبايست ISA و مودم ADSl روي يك كامپيوتر باشد نه جداگانه!!!!

nima_8m
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 00:33 صبح
اگه همه روی یه بستر باشن که مشکلی نداری حالا اگه روی یه بستر باشن و رنجها مختلف آی پی داشته باشن هر کامپیوتر که بخواد از کامپیوتر های دیگه که هم رنج نیستن استفاده کنه باید آی پی ها به کارت شبکش اضافه بشه
این موضوع قبلا تو همین تالار بحث شده فکر کنم هفته گذشته بود یه سرچ بزن دوستان اونجا خیلی توضیح دادن

shahriyar3
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 18:22 عصر
سلام
ويندوز سرور كه پلتفرم هست
isa server هم كه براي internet sharing است پس مودم adsl هم به isa مربوطه ip valid هم بايد بر روي بستر اينترنت باشه پس بايد با isa مودم يه جا باشه برنامه اتوماسيون اداري هم كه برنامه جانبيه
ميتوني به راحتي اكتيو دايركتوري هم نصب كني اونجا برنامه رو روي ip valid بالا بياري.
اگه واقعا يه سرور گرون قيمت خريدين براحتي ميشه روش اينا رو اجرا كرد