ورود

View Full Version : OSI

hrbaban
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 12:55 عصر
با سلام . . .

من ميخوام يكي بياد شسته رفته بگه براي يه متخصص شبكه فايده دونستن اين مدل چيه ؟

اصلا دنستنش چه كمكي به توليد كننده سخت افزار و كساني كه تو كار شبكه هستند ميخوره ؟

من هميشه از هر كي پرسيدم همشون بحث تئوريك ميكنند و ميگن هفت لايه است و كاراشون اينه و .... !!! منم تئوريكش رو ميدونم اما خب كه چي حالا ؟؟؟؟؟

cybercoder
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 15:21 عصر
ببینید برای استاندارد سازی و همچنین ایجاد لایه ها و مدل ها در شبکه OSI مرجع قرار می گیره
توجه کنید که خود OSI هیچ وقت پیاده سازی نشده بلکه معماری ها بر اساس مرجع قرار گرفتن OSI ساخته می شوند ( اسمشم که روشه Open Systems Interconnection )
مفاهیمی مثل Frame, Packet و ... با بودن این مدل هاست که در سطح انتزاع معنا پیدا می کنه و گرنه شما چطور باید بگی که Frame چیه یا Packet چیه!
بالاخره باید یه چیزی به عنوان مرجع داشته باشی دیگه

امیدوارم متوجه شده باشی

hrbaban
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 00:37 صبح
تا بيشتر گيج شدم ؟!!!!!!!!!!!!!!!

persiankeo
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 18:06 عصر
غیر از مواردی که دوستمون cybercoder (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=8250) گفتن . در مورد سخت افزار های که توی شبکه هم استفاده میکنی بهت دید میده مثل router یا سویچ هایی که توی لایه ی دو یا سه هستن و غیره ...
ولی میتونم مطمئنت کنم که تا موقعی که در مورد شبکه به عنوان یه تکنولوژی و یا علاقه نگاه نکنی ... برای شروع بدردت نمیخره . میتونی موارد دیگرو بخونیو جلو بری بعد که در مورد کل شبکه دید پیدا کردی اونوقته که این لایه ها میتونن دید بهتری بهت بدن