PDA

View Full Version : سوال: چگونه رکوردهای بین دو تاریخ را در 10 Crystal Report نمایش دهیم

mehran63
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 16:37 عصر
سلام
من دارم برنامه ای رو مینویسم که یک فرم در آن است روی فرم دو MaskEdBox برای این که کاربر از تاریخ تا تایخ را وارد کند همچنین یک شیی Crystal Repot10 و یک Command برای اجرا دستورات کدی را که در این فرم نوشتم در زیر گذاشتم ولی وقتی روی Command کلیک میکنم پیغام خطای A date time is required here با شماره خطای Run-Time errore '-2147191747(8004743d)': میدهد در ضمن من از بانک Access و VB6 و Crystal Report 10 استفاده میکنم .
من اولین بارم است که دارم از Crystal Report استفاده میکنم لطفا کمکم کنید این موضوع هم حیاتیی هم حیثیتی لطفا دقیقا بگین چی کار کنم اگه یک sample گذاشتین که خیلی عالی میشه در ضمن خیلی هم این رفیقم سریش شده خیلی زود باید بهش تحویل بدم

Dim crApp As New CRAXDRT.Application
Dim crDBTab As CRAXDRT.DatabaseTable
Dim crRept As New CRAXDRT.Report

Private Sub cmdtp1_Click()

crRept.RecordSelectionFormula = "{tdate.tarikh-pruv1}IN" & "'" & _
Trim(Maskt1.Text) & "'TO'" & Trim(Maskt2.Text) & "'"

End Sub

Private Sub Form_Load()
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + App.Path + "\Database.mdb"
Adodc2.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + App.Path + "\Database.mdb"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM tperson"
Adodc1.Refresh
Adodc2.RecordSource = "select * from tdate"
Adodc2.Refresh

Set crRept = crApp.OpenReport(App.Path & "\Report1.rpt")

For Each crDBTab In crRept.Database.Tables
crDBTab.ConnectionProperties.Item("Data Source") = App.Path & "\Database.mdb"
Next
End Sub

mehran63
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 15:37 عصر
جدا کسی نیست این کار رو بلد باشه !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟

L u k e
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 18:21 عصر
با توابع Year(date) و Month(Date) و Day(Date) می شه سال و ماه و روز تاریخ رو برگردوند

mehran63
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 18:46 عصر
این که گفتی یعنی چی ؟
من که تو وارد کردن یا نوع متغییر و فیلد مشکل ندارم همه اونا هم از نوع Date/Time هستش !!!
مشکل اینه که باید رکوردهای بین دو تاریخ که توسط کاربر وارد میشه در کریستال ریپورتر نمایش داده شود
ممنون میشم اگه کسی کمکی کنه :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:

amir zahed
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 15:05 عصر
سلام دوست عزیز
اولاً فیلد تاریخت رو از date/ time به text تغییر بده بعد اگر بخوای از تاریخ تا تاریخ گزارش بگیری این کد رو استفاده کن.

report.RecordSelectionFormula = "({your table.your filed} <= " & "'" & Me.MaskEdBox2.Text & "') And({ your table.your filed} >= " & "'" & Me.MaskEdBox1.Text & "')"

به جای your tabl اسم جدول و به جای your filed اسم اون فیلد تاریخ رو قرار بده
به جای masked box میتونی از text box هم استفاده کنی