ورود

View Full Version : ارتباط 2 گرید ویو باهم

meysamg
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 03:15 صبح
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم :

من میخواستم توی Visual Studio 2008 وASP.NET یه کاری انجام بدم که متاسفانه توی سایت که جستجو کردم هیچ مطلبی پیدا نکردم. فقط 1 نفر سوال کرده بود که هیچ پاسخی دریافت نکرده بود.

مشکل من اینه که میخواستم وقتی از داخل Gridview1 به عنوان منو که به دیتابیس sql وصل است وقتی مثلا روی موضوع کامپیوتر کلیک میشود ، gridview2 محصولات مربوط به کامپیوتر رو با جزئیاتی چون نام و کد و ... را نمایش بده. و به همین ترتیب برای موضوع دومی و سومی ... .

در ضمن موضوعات موجود در گریدویو 1 ثابت نیستند و ممکنه حذف یا اضافه شوند.

دوستان خواهشمندم اگر نمونه برنامه ای دارید قرار دهید چون بنده وارد نیستم و تنها با توضیحات نمیتونم به نتیجه ای برسم. اگر امکان داره برنامه با sql خود ویژوال استودیو باشه چون sql server را به صورت مجزا ندارم .

با تشکر از همه دوستان

maxpayn2
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 10:21 صبح
وقتی آیتم گرید اول انتخاب میشه پیدا کن که چه آیتمی انتخاب شده ، نسبت به اون از دیتابیس اطلاعات مورد نظر رو بخون و توی گرید دومی نشون بده ، برای قسمت اول هم این رو ببین :

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=218533

meysamg
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 10:54 صبح
ممنون دوست عزیز - خوب گرید1 معلوم نیست چه اطلاعاتی داشته باشه ! منو هست دیگه هر چیزی میتونه باشه و ثابت نیست و توسط ادمین تغییر پیدا میکنه .
فکر میکنم درست متوجه سوال من نشدید هنوز من میخوام یه سیستم کتابخانه آنلاین واسه دانلود pdf طراحی کنم :

گرید 1 دارای یک فیلد موضوع هست - مثل : کامپیوتر ، آشپزی ، ورزشی و ... که اطلاعاتش توسط دیتابیس پر میشه. حالا میخوام مثلا با کلیک روی موضوع کامپیوتر ، گرید 2 دسته های موجود در شاخه کامپیوتر مثل : برنامه نویسی #C - آموزش ویندوز - آموزش اینترنت و ... را که هرکدوم دارای اطلاعاتی چون نام کتاب - مترجم - زبان و ... هست رو نمایش بده.

فکر میکنم دیگه توضیحاتم کامل باشه - با تشکر از همه.

maxpayn2
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 11:47 صبح
فکر میکنم درست متوجه سوال من نشدید

فکر میکنم درست متوجه جواب من نشدید ، اصلا مهم نیست که تو گرید اول چی باشه ، تو ASP.Net فکر نکنم کسی استاتیک کار کنه که از قبل همه چی معلوم باشه ولی بالاخره هر چیزی که توی گرید قرار میگیره یه آی دی تو دیتا بیس داره ، همونطور که گفتم میتوی وقتی آیتم گرید 1 انتخاب شد آی دی اون رو به دست بیاری و طبق اون اطلاعات مورد نظر رو از دیتا بیس بخونی و تو گرید دوم نشون بدی ، اون لینک هم مثالی برای به دست آوردن آی دی بود

meysamg
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 12:17 عصر
ممنون از پاسختون - اگر ممکنه یه دونه پروژه عملیش رو واسم بزارید همونطور که گفتم از کد تنها یا توضیح تنها چیزی سر در نمیارم .

Mostafa_Dindar
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 15:49 عصر
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم :

من میخواستم توی Visual Studio 2008 وASP.NET یه کاری انجام بدم که متاسفانه توی سایت که جستجو کردم هیچ مطلبی پیدا نکردم. فقط 1 نفر سوال کرده بود که هیچ پاسخی دریافت نکرده بود.

مشکل من اینه که میخواستم وقتی از داخل Gridview1 به عنوان منو که به دیتابیس sql وصل است وقتی مثلا روی موضوع کامپیوتر کلیک میشود ، gridview2 محصولات مربوط به کامپیوتر رو با جزئیاتی چون نام و کد و ... را نمایش بده. و به همین ترتیب برای موضوع دومی و سومی ... .

در ضمن موضوعات موجود در گریدویو 1 ثابت نیستند و ممکنه حذف یا اضافه شوند.

دوستان خواهشمندم اگر نمونه برنامه ای دارید قرار دهید چون بنده وارد نیستم و تنها با توضیحات نمیتونم به نتیجه ای برسم. اگر امکان داره برنامه با sql خود ویژوال استودیو باشه چون sql server را به صورت مجزا ندارم .

با تشکر از همه دوستان

سلام ,
در مورد Master Details جستجو کنید