ورود

View Full Version : مشکل در شبکه با sql 2008

sall_2005_1363
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 21:13 عصر
من در برنامه خودم یک فایل ini درست کردم که ip , مشخصات اتصال به بانک رو از آن می گیره و در اس کیو ال 2000 کار می کنه حال وقتی این برمامه رو روی یک سیستم دیگه اجرا می کنم برنامه باز نمی شه برنامه رو در یک sql2008 با دلفی نوشتم و قبلاً با 2000 ن.شتم . شبکه کار می کرد اما حالا نمی دونم چه کنم ضمناً فایر وال هر دوسیستم هم خاموش هست؟
اشکال از بانک می ده و به بانک وصل نمی شه در صورتیکه با بانک 2000 هیچ مشکلی ندارم
توی سیستم دومی من فقط فایل exe را با فایل ini کپی می کنم اما بانک2008 کار را با مشکل عدم وصل دنبال می کنه؟

program Project2;
uses
IniFiles,
Forms,
Unit2 in 'Unit2.pas' {Form2};
{$R *.res}
var
sdate:String;
CurrentDatabase:String;
AppIni: TIniFile;
Suser,IntegeratedSecurity,DatabaseNAme,IpServer:St ring;
ImageMain,DataSource:String;
Tc:Integer;
begin
Application.Initialize;
Application.BiDiKeyboard:='00000429';
Application.Title := 'ÑåÓÑÇ';
Application.CreateForm(TForm2, Form2);
AppIni := TIniFile.Create('c:\Adel.ini');
DatabaseName:=AppIni.ReadString('Connection','Root DatabaseNameIso','rahsara');
IpServer:=AppIni.ReadString('Connection','Ip','');
Tc:=AppIni.ReadInteger('Connection','cT',0);
ImageMain:=AppIni.ReadString('aks','Im','');
AppIni.Free;
If IpServer='' Then
DataSource:=''
Else
DataSource:='Data Source='+ipServer;
If Tc=1 then
IntegeratedSecurity:= 'Integrated Security=SSPI;'
Else
IntegeratedSecurity:= '';
Form2.ADOCmain.ConnectionString:='Provider=SQLOLED B.1;Password=12345;Persist Security Info=True;User ID=Úá?;Initial Catalog='+DatabaseName+';'+DataSource+';Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096;Use Encryption for Data=False;Tag with column collation when possible=False';
Form2.AdoTbKarkard.Open;
Application.Run;

end.

hamid-nic
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 00:18 صبح
من در برنامه خودم یک فایل ini درست کردم که ip , مشخصات اتصال به بانک رو از آن می گیره و در اس کیو ال 2000 کار می کنه حال وقتی این برمامه رو روی یک سیستم دیگه اجرا می کنم برنامه باز نمی شه برنامه رو در یک sql2008 با دلفی نوشتم و قبلاً با 2000 ن.شتم . شبکه کار می کرد اما حالا نمی دونم چه کنم ضمناً فایر وال هر دوسیستم هم خاموش هست؟

سلام
دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ آیا خطایی می ده ؟
اجرا نشدن کلی برنامه معنایی نداره ! :متفکر:

sall_2005_1363
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 17:06 عصر
ویژال استدیو باز می شه و برنامه اجرا نمیشه ضمن اینکه ویژال استدیو در اسکیو ال 2008 نصب شد

حسین شهریاری
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 17:47 عصر
دوست عزیز اولا با چه نسخه ای از دلفی نوشتین؟

دوما اصلا امتحان کردید ببینید از طریق خو SQL2008 میشه به سرور وصل شد یا نه؟ یعنی ساختار جداول را میتونی از طریق خود SQL2008 ببینی؟حالا اتصال از طریق برنامه پیشکش!!!

sall_2005_1363
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 19:40 عصر
دلفی 2010
می شه وصل شد