View Full Version : يه سوال فني در مورد FileUpload
mohanddes
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 23:28 عصر
سلام.
شايد اين سوال تكراري باشه ولي من جوابش را دقيقا اينجا پيدا نكردم.
ما اگه بخواهيم فايلي در در محل نصب پروژمون از طريق FileUpload ذخيره كنيم مسير ذخيره سازي را بايد چگونه تعريف كنيم ؟ به طوريكه فايل هاي ذخيره شده بر روي سيستم هاي ديگه هم قابل استفاده باشه .
دقيقا مثل DataDirectory كه در ConnectionString استفاده مي كنيم.
Peyman.Gh
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 14:07 عصر
Server.MapPath یا Request.PhysicalApplicationPath
mohanddes
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 18:06 عصر
Server.MapPath یا Request.PhysicalApplicationPath
دقيقا ميشه بيشتر توضيح بدين.
مثلا اگر من بخوام فايل مورد نظرم را در پوشه اي خاص در درايو C ذخيره كنم از چنين دستوري استفاده مي كنم:
FileUpload1.SaveAs("C:\\image\\" + FileUpload1.FileName);
Peyman.Gh
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 18:15 عصر
با استفاده از Server.MapPath یا Request.PhysicalApplicationPath فایل های آپلود شده در پوشه پروژه ذخیره میشوند(ریشه) حالا در هر درایو که میخواهد باشد.
mohanddes
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 12:38 عصر
ممنون از پاسختون .
من تمام راهها را رفتم ولي به نتيجه اي نرسيدم.
ميشه با يه مثال راهنماييم كنيد ؟
Peyman.Gh
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 13:21 عصر
if (FileUpload1.HasFile)
FileUpload1.SaveAs(Request.PhysicalApplicationPath + FileUpload1.FileName);
ali_zzr
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 15:34 عصر
فکر نکنم بتونی تو هر فولدری که میخوای توی سرور فایل ذخیره کنی.فقط توی فلدر های مربوط به سایت خودت.
ادرس فولدر Imageدر روت برنامه ات هم از طریق دستور Server.MapPath میتونی بدست بیاری
file1.SaveAs(server.mapPath("Image") & file1.FileName)
Peyman.Gh
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 15:55 عصر
فکر نکنم بتونی تو هر فولدری که میخوای توی سرور فایل ذخیره کنی.فقط توی فلدر های مربوط به سایت خودت.
ادرس فولدر Imageدر روت برنامه ات هم از طریق دستور Server.MapPath میتونی بدست بیاری
file1.SaveAs(server.mapPath("Image") & file1.FileName)
کد شما اشتباه میباشد زیرا در پوشه Image فایل مورد نظر Upload نمیشود بلکه رشته ی Image به ابتدای نام فایل Upload شده اضافه میشود اگر فایل Test.Txt انتخاب شود در پوشه پروژه با نام ImageTest.Txt ذخیره میشود.
به اینصورت در پوشه Image ذخیره میشود:FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("Image/") & FileUpload1.FileName)
موفق باشید.
mohanddes
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 16:11 عصر
دوستان از همه تون مچكر هستم ، به خصوص كاربر "Payman.GH " .
ولي يه اشكال خيلي ريز اينجا هست بايد بجاي & از + استفاده كنيم شايد يه اشكال تايپي بوده.
Peyman.Gh
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 16:18 عصر
دوستان از همه تون مچكر هستم ، به خصوص كاربر "Payman.GH " .
ولي يه اشكال خيلي ريز اينجا هست بايد بجاي & از + استفاده كنيم شايد يه اشكال تايپي بوده.
در VB از & یا + و در C# از + استفاده میشود.
C#
FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("Image//") + FileUpload1.FileName);
VB
FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("Image/") & FileUpload1.FileName)
موفق باشید.
mohanddes
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 20:01 عصر
يه سوال ؟
اگر ما عكسي را در يك پوشه و آدرسش را هم به همين روش در يكي از فيلد هاي ديتا بيس ذخيره كنيم ، حالا اين عكس مثلا در گريد ويو قابل مشاهده هست ؟
Vahid_moghaddam
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 20:43 عصر
یه image تو گریدویو بذارید و url اون رو برابر آدرسی که در دیتابیس ذخیره کردید قرار بدید.
mohanddes
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 20:57 عصر
ممنون از لطف دوستان .... خودم جواب را يافتم
taghvajou
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 21:28 عصر
روش آپلود منیجینگ رو میشه بهمون توضیح بدین، مثلا حجم فایل اگه خیلی بزرگ باشه، چه جوری میشه واسه ارسالش، ساز و کاری گذاشت تا پاکت سایز هامون رو کوچیک بگیریم، بعد پاکتهای فرستاده شده و دریافت شده و باقیمانده رو تحت کنترل داشته باشیم. یه چیز تو مایه های همین برنامه های مدیریت دانلود مثل فلش گت یا دانلود منجر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.