View Full Version : سوال: امکان ادغام کپی یک بانک مرجع با بانک مرجع بعد از تکمیل برخی فیلدهای کپی بانک؟
mohajer598
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 00:52 صبح
:متفکر:با سلام خدمت دوستان عزیز
سوال اصلی : امکان ادغام دو جدول در بانک اکسس
توضیحات : ما یه بانک مرجع از والدین معزز شاهد داریم و تعداد 40 پزشک که اطلاعات ویزیتشونو در قالب یه فرم پر میکنند. چند نفر هم دیتا اینتریست داریم که این فرمها رو توی یه کپی از بانک مرجع اصلی (access 2007) وارد میکنند . این کار هر ماه تکرار میشه ( ویزیت مثلاً هزار نفر و ورود اطلاعات به هزار فیلد از بانک کپی ).حالا مشکل اینه که وقتی دیتا اینتریستها بانکهاشون رو میارن ، ما میمونیم و ده تا کپی از بانک اصلی که یه تعداد از ردیفهاش(خانواده شاهد) حاوی اطلاعات جدیده و نمیتونیم در جدول اصلی که بدون این اطلاعات هست ادغام و جایگزین کنیم طوری که هم اطلاعات جدید در بانک اصلی وارد بشه و هم ردیف تکراری نداشته باشیم.
ممنون میشم اگه راهی پیش پامون بزارین.:تشویق:
ضمناً نمونه بانک رو هم آپلود میکنم
amirzazadeh
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 11:11 صبح
:متفکر:با سلام خدمت دوستان عزیز
سوال اصلی : امکان ادغام دو جدول در بانک اکسس
توضیحات : ما یه بانک مرجع از والدین معزز شاهد داریم و تعداد 40 پزشک که اطلاعات ویزیتشونو در قالب یه فرم پر میکنند. چند نفر هم دیتا اینتریست داریم که این فرمها رو توی یه کپی از بانک مرجع اصلی (access 2007) وارد میکنند . این کار هر ماه تکرار میشه ( ویزیت مثلاً هزار نفر و ورود اطلاعات به هزار فیلد از بانک کپی ).حالا مشکل اینه که وقتی دیتا اینتریستها بانکهاشون رو میارن ، ما میمونیم و ده تا کپی از بانک اصلی که یه تعداد از ردیفهاش(خانواده شاهد) حاوی اطلاعات جدیده و نمیتونیم در جدول اصلی که بدون این اطلاعات هست ادغام و جایگزین کنیم طوری که هم اطلاعات جدید در بانک اصلی وارد بشه و هم ردیف تکراری نداشته باشیم.
ممنون میشم اگه راهی پیش پامون بزارین.:تشویق:
ضمناً نمونه بانک رو هم آپلود میکنم
سلام
شما ميتونين با استفاده REPLICA بانكتون رو تكثير كنيد ودر اختيار كاربراتون بذاريد. اينجوري بانك اصلي به راحتي اطلاعات جديد رو از نسخه كاربرا ميخونه و خودشو اپديت ميكنه.
.....................
موفق باشيد
mohajer598
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 23:22 عصر
amirzazadeh عزیز :قلب:
ممنون از راهنمایی شما
فقط اگه لطف کنید یه خورده بیشتر راجع به « replica » توضیح بدین
و نحوه تهیه کپی از بانک اکسس با استفاده از اون .
چون هرچی سرچ کردم نتونستم مطلبی براش پیدا کنم:تشویق:
amirzazadeh
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 07:40 صبح
amirzazadeh عزیز :قلب:
ممنون از راهنمایی شما
فقط اگه لطف کنید یه خورده بیشتر راجع به « replica » توضیح بدین
و نحوه تهیه کپی از بانک اکسس با استفاده از اون .
چون هرچی سرچ کردم نتونستم مطلبی براش پیدا کنم:تشویق:
سلام
شما براي اينكار از منوي toolls> replication>create replica رو انتخاب كنيد.ويزارد شروع به كار كرده و دو نسخه از بانك شما يكي به عنوان مستر master و دومي رو به عنوان replica ايجاد ميكنه كه شما بايد نسخه هاي replica رو روي كامپيوترهاي كلاينت كپي كنيد.
براي به روز كردن بانك اصلي يا همان نسخه مستر بايد از گزينهtoolls> replicationو بعد گزينه synchronize now استفاده كنيد كه با انتخاب اين مورد مسير فايل رپليكا از شما پرسيده شده و عمليات يكسان سازي داده ها انجام ميشود.
در نسخه 2007 بايد ازنوار منو tab مربوط به ديتابيسdatabase گزينه replication options انتخاب كنيد.
.............................
هادی2020
دوشنبه 08 شهریور 1389, 15:46 عصر
دوست عزیز واقعا مفید بود. وقتی برای ایجاد replica اقدام می کنم از من درخواست ایجاد پشتیبان می کنه چه موقع و چطور از این پشتیبان استفاده می شه و اینکه وقتی فایل replica رو می خواد بسازه سه نوع فرمت در قسمت save as type وجود داره فرقشون چیه (global,local,anonymous) و همچنین کاربرد priority و prevent deletes
amirzazadeh
سه شنبه 09 شهریور 1389, 19:27 عصر
دوست عزیز واقعا مفید بود. وقتی برای ایجاد replica اقدام می کنم از من درخواست ایجاد پشتیبان می کنه چه موقع و چطور از این پشتیبان استفاده می شه و اینکه وقتی فایل replica رو می خواد بسازه سه نوع فرمت در قسمت save as type وجود داره فرقشون چیه (global,local,anonymous) و همچنین کاربرد priority و prevent deletes
سلام
نسخه اي كه با پسوند bak در واقع كپي فايل اصلي هست كه در صورت نياز ميتونين با تغيير پسوند بهmdb از اون استفاده كنيد.در خصوص انواع رپليكا نوع گلوبال از هر دو نوع ديگه ساپورت ميكنه و دونوع محلي و ناشناس دامنه عمل محدودتري دارند و تنها با رپليكاهاي همنوع ميتونند سينك بشند.
...............................
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.