ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد کامپوننت alphacontrols

asadi.ir
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 09:12 صبح
با سلام
من جایی خوندم که با استفاده از کامپوننت alphacontrols بدون اینکه از کنترلهای مختص به اون استفاده کرد میشه فقط ظاهر کنترلهای پیش فرض دلفی مثل bitbtn یا button یا editbox رو عوض کرد.
واقعا میشه؟
اگه امکان داره یه مثال در موردش بزنید
ممنون.

nice boy
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 09:26 صبح
بله میشه. اگه این کامپوننت رو از سایتش دانلود کنی خودش دمویی داره که نحوه انجام این کار رو نشون میده.
http://www.alphaskins.com/dwnld.php

asadi.ir
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 21:23 عصر
ممنون از شما
ولی ذمویی که گذاشته نحوه عملکرد کنترلهای خود alpha رو نشون میده.
یه alphaconvert هم هست که کنترلهی فعلی رو تبدیل می کنه. منظور من این بود که بشه ظاهر کنترلهای فعلی رو عوض کنم.

جواد ملاولی
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 21:57 عصر
سلام.
در خاصیت ThirdParty از شیء sSkinManager ، پکیج های استاندارد (Standard VCL و Standard DB-aware) رو اضافه کنید.

asadi.ir
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 20:23 عصر
آقا بسیار ممنون از شما

asadi.ir
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 09:44 صبح
معذرت می خوام ولی من هرچی گشتم thirdparty ندیدم تو خاصیتاش. آلفای من 4.5 و دلفیم هم 7 .

جواد ملاولی
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 13:58 عصر
معذرت می خوام ولی من هرچی گشتم thirdparty ندیدم تو خاصیتاش. آلفای من 4.5 و دلفیم هم 7 .
آلفای 4.5 رو یادم نیست ولی بعید می دونم نداشته باشه. بیشتر دقت کنید.

حسین شهریاری
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 22:25 عصر
من این منترل را از آدرسی که توی پست شماره 2 قرار داشت دانلود کردم ولی وقتی میخام از حالت زیپ درش بیارم password میخاد.نام سایت را هم امتحان کردم جواب نداد.چی کار کنم؟

asadi.ir
سه شنبه 04 خرداد 1389, 15:48 عصر
آقا من 6.27 رو دانلود کردم اون داشت و ممنون . حالا یه مشکل جدید دارم . این منوها رو نشون نمیده نه؟

جواد ملاولی
سه شنبه 04 خرداد 1389, 20:50 عصر
آقا من 6.27 رو دانلود کردم اون داشت و ممنون . حالا یه مشکل جدید دارم . این منوها رو نشون نمیده نه؟
کدوم منوها؟

asadi.ir
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 12:24 عصر
Tmainmenu
همون منوهای کرکره ای که برای نرم افزار درست میکنن
وقتی به قالب آلفا تبدیلش میکنم کل منوهام محو میشه
البته توی skinmanager یه گزینه به اسم menu support هم هست ولی تنظیماتش کارساز نیست

جواد ملاولی
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 20:17 عصر
Tmainmenu
همون منوهای کرکره ای که برای نرم افزار درست میکنن
وقتی به قالب آلفا تبدیلش میکنم کل منوهام محو میشه
البته توی skinmanager یه گزینه به اسم menu support هم هست ولی تنظیماتش کارساز نیست
من بدون هیچ مشکلی از آلفا استفاده می کنم و منوی برنامه ام به هم نمی ریزه. اگه می خوای این قسمت از سورس برنامه رو بذار تا چک کنم.

saeed6162
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 20:56 عصر
سلام به دوستان خصوصا آقای ملاولی
آقا ملاولی من هم شهریتون هستم (خیابان دورشهر ، فلکه ی رسالت)، و این چند روز درگیر این کامپوننت شدم ، هر دو ورژن Stable و Alite اونو از سایتش گرفتم ولی هرکاری کردم موفق به نصبش تو دلفی 2009 نشدم.
وقتی می خوام کامپوننت Runtime اونو Build کنم خطای "Could not complete used unit 'sEdit.pas' " می ده و نمی تونه اونو کامپایل کنه.البته می دونم که فقط این یه خطا نیست و سورس یونیت های دیگه رو هم می خواد.در حالی که فایل های کامپایل شده اون (dcu) وجود داره ، تو قسمت Library Path هم آدرس رو وارد کردم ، همه ی فایلهای dcu و dfm رو هم به فولدر Lib دلفی کپی کردم ، خلاصه همه کاری کردم ولی موفق به نصبش نشدم.
اگه براتون ممکنه من رو راهنمایی کنید که چطوری می تونم این کامپوننت ارزشمند رو نصب کنم.
خیلی ممنونم ازتون

جواد ملاولی
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 21:45 عصر
علیک سلام سعید جان.
چرا DesignTime اون رو نصب نمی کنی؟

saeed6162
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 21:55 عصر
جواد جان ممنون که اینقدر زود جوابم رو دادی
چون تو دستورالعمل مربوط به نصبش که از سایتش گرفتم گفته بود اول Runtime رو Build کنید بعد DesignTime رو install کنید ولی با این حال تفاوتی نمی کنه آخه DesignTime اون هم همین خطا رو می ده
نمی دونم دیگه چیکار باید بکنم.

اگه اجازه بدید می تونم شمارتونو داشته باشم تا تلفنی مشکلم رو حل کنم؟
اگه جوابتون مثبت بود شمارتونو برام بذارید.
tadeh2010
پنج شنبه 21 مهر 1390, 12:18 عصر
سلام من هم همین مشکل را دارم
لطفا کمکم بکنید
همچنین فرق بین حالت DesignTime و حالت Runtime را نمی دانم متشکرم
آیدی من در یاهو مسنجر Tadeh2000 lمی باشد.