View Full Version : خطا در هنگام اجرا برنامه
سعید20
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 10:41 صبح
سلام نرم افزاری تهیه کرده ام و به درستی کار می کند ولی هراز چند گاهی موقع اجرا و یا در هنگام اجرای برنامه خطای فتال می آید کسی تا حالا با این خطا مواجه شده است شک خطا به پیوست میباشد
gh_khajehzade
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 13:41 عصر
سلام به اساتید عزیز-من هم به این خطا برخورد کرده ام.فکر کنم آقای حسین زاده علت را service pack2
دانسته بودند.امیدوارم خود ایشان توضیح دهند.
Esikhoob
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 21:38 عصر
این خطا که معروف به C5 هست ، که در Forum های دیگر بسیار سئوال شده و جواب داده شده.
کاری که شما میتوانید برای حل آن بکنید ، یکی Reindex کردن table هایتان است و دیگر حذف فایل های resource فاکس پرو به اسم foxuser.dbf و foxuser.fpt (اگر درست خاطرم باشد)
سعید20
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 11:58 صبح
با Reindex کردن رفع نمی شود و برای مثال چند بار که از برنام خارج می شوم و دوباره وارد میشوم و یا یک فرم رو چند بار بازوبسته می کنم این خطا نمایش داده میشود
farhad_shiri_ex
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 18:22 عصر
بله متاسفانه فاکس در برخی از مواقع به بعضی از دستورها که بد بکار برده شوند با این مشکل مواجه میشود که البته طبق هشدار پیغام خطا بهتر است که به آخرین خطی که در پیغام درج شده است مراجعه کنید و دستوری که در این خط قرار دارد را بیان کنید تا راه حلی بیان کنیم.
من هم قبلا این مشکل را داشتم که از این دستور ایراد میگرفت ()m.oldSel=select طریقه نوشتن را تغییر دادم درست شد دیگر هیچوقت به مشکل برنخورد.
شک نکنید که از دستورات نوشته شده شماست.
سعید20
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 10:13 صبح
متشکرم ولی همین نرم افزار در ویندوز سون خوب کار میکنه و ایرادی هم نمی گیره و این پیغام نمایش داده نمیشود اگر از دستورات باشد باید در ویندوز سون هم پیعام خطا بده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.