look20
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 20:41 عصر
با سلام و خسته نباشید ببخشید من از adodc برای اتصال به اکسس استفاده کردم و برای هر فیلد خودم هم یه تکس باکس در نظر گرفتم یه دکمه edit که وقتی روی آن کلیک میکنم میشه اطلاعات رکورد مورد نظر رو ایدت کرد و یه دکمهCANCEL که در صورت ادیت اطلاعات دستور cancelupdate رو اجرا میکنه
حالا من میخام وقتی روی دکمه CANCEL کلیک کردم اطلاعات Refresh نشه البته برای اجرای یه دستور خاص باید حتما adodc1.refresh توی کدهام باشه
آیا روشی هست که با کلیک روی دکمه به رکورد مورد نظرم برم یعنی مثلا وقتی در حال edit رکورد 2 هستم وقتی refresh شد با کلیک رو یه دکمه به رکورد 2 برگردم
البته میدونم میشه با این کد
Adodc1.Recordset.Move (RecordNumber)
به رکورد مورد نظر رفت ولی مشکل اینجاست من میخام وقتی refresh شد یعنی adodc به رکورد اول رفت با زدن دکمه به رکورد قبل از refresh برگردم
ممنون
حالا من میخام وقتی روی دکمه CANCEL کلیک کردم اطلاعات Refresh نشه البته برای اجرای یه دستور خاص باید حتما adodc1.refresh توی کدهام باشه
آیا روشی هست که با کلیک روی دکمه به رکورد مورد نظرم برم یعنی مثلا وقتی در حال edit رکورد 2 هستم وقتی refresh شد با کلیک رو یه دکمه به رکورد 2 برگردم
البته میدونم میشه با این کد
Adodc1.Recordset.Move (RecordNumber)
به رکورد مورد نظر رفت ولی مشکل اینجاست من میخام وقتی refresh شد یعنی adodc به رکورد اول رفت با زدن دکمه به رکورد قبل از refresh برگردم
ممنون