ورود

View Full Version : پورت های باز در ویندوز ؟؟؟

mahdi68
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 22:35 عصر
سلام
در ویندوز چه طوری میشه فهمید که چه پورت هایی باز هستند(شبکه و اینترنت) و چه اطلاعاتی از اونها رد و بدل میشه ؟؟؟

tdkhakpur
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 22:48 عصر
برای اینکه بفهمید که کدام پورتها باز هست تا اونجایی که اطلاع دارم دو راه دارید
1- اینکه همه پورتها را با ارسال پیغام icmp به انها با بررسی کنید یعنی به صورت ترتیبی از 1 تا عدد دلخواه به پورتها پیغام ارسال کنید
2 - اینکه فقط پورتی را که معمولا بورس هستند را با دادن شماه طی ارایه ای از شماره های پورت و ارسال پیغام بررسی کنید.

اطلاعاتی از اونها رد و بدل میشه ؟؟؟
ولی بررسی رد و بدل شدن داده ها احتیاج به نوشتن برنامه سطح پایین مانند هوگ کردن و یا سطح سیستم عامل شبکه ای دارید.

mahdi68
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 22:51 عصر
اینکه همه پورتها را با ارسال پیغام icmp به انها با بررسی کنید یعنی به صورت ترتیبی از 1 تا عدد دلخواه به پورتها پیغام ارسال کنید
چه جوری باید این کار بکنم ؟؟؟

ولی بررسی رد و بدل شدن داده ها احتیاج به نوشتن برنامه سطح پایین مانند هوگ کردن و یا سطح سیستم عامل شبکه ای دارید.
نمیخوام داده ها بخونم فقط بدونم که چیزی رد بدل میشه یا نه ؟؟؟

tdkhakpur
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 10:07 صبح
چه جوری باید این کار بکنم ؟؟؟

خب با کدوم کامپایلر برنامه مینویسید اگر با دلفی و یا سی بیلدر باشید از کامپوننتهای indy اسفاده کنید دمو هم باید وجود داشته باشد.

نمیخوام داده ها بخونم فقط بدونم که چیزی رد بدل میشه یا نه ؟؟؟

خب عزیزم وقتی بدونی چی رد و بدل میشه همان خوانده داده ها به حساب می آید - همانطور که بالا اشاره شد احتیاج به برنامه نویسی سطح پایین دارید.

mahdi68
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 11:06 صبح
خب با کدوم کامپایلر برنامه مینویسید اگر با دلفی و یا سی بیلدر باشید از کامپوننتهای indy اسفاده کنید دمو هم باید وجود داشته باشد.
من میخوام از java یا #C استفاده کنم

خب عزیزم وقتی بدونی چی رد و بدل میشه همان خوانده داده ها به حساب می آید - همانطور که بالا اشاره شد احتیاج به برنامه نویسی سطح پایین دارید.
شاید من منظورم بد بیان میکنم , میخوام بدونم آیا تو یه پرت ترافیک داده وجود داره یا نه , نه اینکه بخونم !!! وقتی یه پرت باز هست آیا داده ای هم ازش رد بدل میشه یا نه ؟!؟!؟!؟ منظورتون از برنامه نویسی سطح پایین این هست که اسمبلی باید این کار بکنم ؟؟؟ آیا با جاوا یا #C این کار امکان پذیر نیست ؟؟؟
بازم ممنونم که راهنماییم میکنید

shahriyar3
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 16:30 عصر
احتياجي به برنامه نويسي سطح پائين نيست
با java ميتونيد انجام بديد ولي من بلد نيستم با زبان php برنامه نويسي سوكت انجام دادم .
اول به پورت مربوطه كانكت ميشين بعد فقط شروع ميكنيد به اون پورت گوش دادن
خروجي هاي درخواستتونو چك ميكنيد مشخص ميشه .
خيلي كار سختي نيست

tdkhakpur
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 17:31 عصر
منظورتون از برنامه نویسی سطح پایین این هست که اسمبلی باید این کار بکنم ؟؟؟
نه - منظور تغییر دادن و یا نوشتن درایور سوکتها با استفاده از api مربوط به دلفی یا سی.

با java ميتونيد انجام بديد ولي من بلد نيستم با زبان php برنامه نويسي سوكت انجام دادم .
php نه ولی میشه کد مربوط به java رو قرار بدید تا یک نگاهی بندازیم.

اول به پورت مربوطه كانكت ميشين بعد فقط شروع ميكنيد به اون پورت گوش دادن
خروجي هاي درخواستتونو چك ميكنيد مشخص ميشه .

خب تا اونجایی که میدانم یک پورت فقط یک بار باز شده و تا بسته شدن قابل باز شدن مجدد نیست مگه امکان داره بتوانید بدونه برنامه نویسی سطح پایین - یک پورتی را که قبلا باز شده است مجددا باز نموده و هندل ازش بگیرید؟

mnajafi
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 13:50 عصر
در این پست هدف شما برنامه نویسی است یا کنترل پورتها و بسته یا بودن آنها؟اگر برنامه نویسی است برای نتیجه بهتر در تالار مربوط به همون زبان سوالتون رو مطرح کنید.در غیر این صورت سوال رو واضحتر بیان کنید.
با تشکر

shahriyar3
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 14:50 عصر
منظورم براي گوش دادن به پورت هاي وب بود نه ويندوز . مشكل از من بود كه درست خط اول و نخوندم
ولي اگر براي باز كردن پورت هاي وب خواستيد ميتونم باهاتون بحث كنم ولي اينجا نه.

mahdi68
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 17:22 عصر
در این پست هدف شما برنامه نویسی است یا کنترل پورتها و بسته یا بودن آنها؟اگر برنامه نویسی است برای نتیجه بهتر در تالار مربوط به همون زبان سوالتون رو مطرح کنید.در غیر این صورت سوال رو واضحتر بیان کنید.واضح تر : لیست پورت هایی که باز هستند چه جوری میتونم ببینم ؟؟؟ مثلا نرم افزار تونل وقتی پورتی باز میکنه میخوام بدونم اون پورت کدومه

Mask
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 18:35 عصر
با سلام برای پورت :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=197243
در مورد نوع اطلاعات :
باید بسته های ارسالی و ردو بدل شده رو مانیتور کنید.
در قسمت شبکه برنامه نویسی دلفی یکی از دوستان کامل توضیح دادند.

cybercoder
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 18:44 عصر
واضح تر : لیست پورت هایی که باز هستند چه جوری میتونم ببینم ؟؟؟ مثلا نرم افزار تونل وقتی پورتی باز میکنه میخوام بدونم اون پورت کدومه

از نرم افزارهای Port Scanner می تونید استفاده کنید.
البته اکثر فایروال ها هم چنین امکانی دارند که پورت های فعلی باز و میزان اطلاعاتی رو که الان داره میره میاد و مجموعش و خرت و پرت های دیگه رو نشونتون میدن.

mahdi68
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 10:49 صبح
چنین امکانی به صورت دستی وجود نداره ؟؟؟ یعنی بدون نرم افزار نمیشه فهمید ؟؟؟