View Full Version : کار با dbcombobox
behnam_dr
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 18:15 عصر
دوستان سلام . آیتم هایی رو در دی بی کمبو باکس قرار دادم به طور پیشفرض. حال میخواهم در تیبل تنها یه شماره یا مثلا ایندکس آیتم انتخاب شده توسط کاربر ، ذخیره شود ضمنا با پیمایش روی رکورد های ثبت شده آیتم مورد نظر نمایش داده شود نه ایندکس اون . اگر کامپوننتی پیشنهاد دارید حتما قابلیت ارتباط با تیبل رو ، مثل دی بی کمبوباکس داشته باشه.
behnam_dr
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 20:08 عصر
یعنی کسی نیست این سوال پیش پا افتاده رو جواب بده ؟
behnam_dr
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 09:16 صبح
لطفا یه نفر کمک کنه؟
pezhvakco
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 09:48 صبح
درود :
آیتم هایی رو در دی بی کمبو باکس قرار دادم به طور پیشفرض
حال میخواهم در تیبل تنها یه شماره یا مثلا ایندکس آیتم انتخاب شده توسط کاربر ، ذخیره شود
چرا از DBComboBox استفاده می کنی . برای این کار که مقدار پیش فرض داری از ComboBox استفاده کن و شماره شناسه اون (Index) استفاده کن > ComboBox1.ItemIndex ( این شماره از صفر شروع میشه ) .
ضمنا با پیمایش روی رکورد های ثبت شده آیتم مورد نظر نمایش داده شود نه ایندکس اون
بعد ار ذخیره میخوای این کار رو انجام بدی، چون در حین ذخیره که هنوز مقداری برابر با خواسته شما ثبت نشده .
برای این کار می تونی از دستور Locate و یا ابزار DBLookupComboBox استفاده کنی .
یه کم توضیح بیش تر و درست تر در مورد پرسش بدین بهتر است .
فکر خوش .
behnam_dr
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 10:32 صبح
درود :
چرا از DBComboBox استفاده می کنی . برای این کار که مقدار پیش فرض داری از ComboBox استفاده کن و شماره شناسه اون (Index) استفاده کن > ComboBox1.ItemIndex ( این شماره از صفر شروع میشه ) .
بعد ار ذخیره میخوای این کار رو انجام بدی، چون در حین ذخیره که هنوز مقداری برابر با خواسته شما ثبت نشده .
برای این کار می تونی از دستور Locate و یا ابزار DBLookupComboBox استفاده کنی .
یه کم توضیح بیش تر و درست تر در مورد پرسش بدین بهتر است .
فکر خوش .
دوست عزیز منظور من رو متوجه نشدید / من میخوام این عمل با یک کامپوننت انجام بشه و اون کامپوننت با تیبل در ارتباط باشه به طوری که من در تیبل تنها یک شماره مثلا ایندکس رو ذخیره کنم و موقع پیمایش روی رکورد ها آیتم مورد نظر در کمبوباکس دیده شود ضمنا این کار ترجیحا و تقریبا بدون کد انجام شود .پیشنهاد شما خوبه اما برای زمانی که تنها یک قسمت برنامه نیاز اینفورمی داشته باشیم اما در برنامه مذکور شاید 10 ها جا از این مدل داریم.
حسین شهریاری
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 10:34 صبح
من هم با دوستمون توی تاپیک قبل موافقم.
1-یا از combobox معمولی استفاده کنید و خودتون براش کد بنویسید
2-یا براحتی از dblookupcombobox استفاده کنین که تمام کارها را خودش براتون انجام میده
در ضمن مهم نیست که شما چند تا ایتم دارین که قرار هست با این روش کار کنن!! حتی بیش از 10 مورد هم که باشه برای چنین کاری فیلدهای LookUp و کامپوننت Dblookupcombobox پیشنهاد میشه چون برای همین منظور طراحی شدن.
موفق باشید
pezhvakco
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 11:10 صبح
درود :
من در تیبل تنها یک شماره مثلا ایندکس رو ذخیره کنم و موقع پیمایش روی رکورد ها آیتم مورد نظر در کمبوباکس دیده شود
شما می خوای فقط شماره شناسه رو ذخیره کنی و بعد از کجا اون به قول خودت آیتم بیاد .
ضمنا این کار ترجیحا و تقریبا بدون کد انجام شود
این کار نه ترجیحا و نه تقریبا و در کل امکان نداره چون 1) همون ابزار شما خودش کد نویسی داره
2) خواسته شما چند موردی است و باید کد نویسی داشته باشی .
حالا می خوای یک بار استفاده کن با می خوای 1000 بار استفاده کن . روش کار مهم است و نه تعداد ...
فکر خوش .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.