ورود

View Full Version : style یک page ؟

sheyto0on
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 18:31 عصر
سلام دوستان

لطفا از لینک زیر فایل زیپ رو دانلود کرده بعد دو تا فایل یکی با پسوند html و دیگری یک

عکس!

میخوام اون صفحه html استایلش مثل اون عکس شه بعد کدش هم CSS باشه !

دانلود فایل (http://up.iranblog.ir/7/1273891027.zip)

LORD AELX
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 18:38 عصر
سلام دوستان

لطفا از لینک زیر فایل زیپ رو دانلود کرده بعد دو تا فایل یکی با پسوند html و دیگری یک

عکس!

میخوام اون صفحه html استایلش مثل اون عکس شه بعد کدش هم CSS باشه ! پول

خوبی میدم بابتش هر کی زودتر انجام داد ، کار رو به اون میدم !

دانلود فایل (http://up.iranblog.ir/7/1273891027.zip)

پولت رو بگذاز تو جیبت نیازت میشه.... اینجا جای کسب و کار نیست :اشتباه: وایسا خودم درستش می کنم همینجا آپلود می کنم.

sheyto0on
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 18:43 عصر
دمت گرم خیلی مردی ! تا 30 دقیقه میتونی بدیش ؟؟؟ خیلی مردی !! ایول

LORD AELX
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 18:55 عصر
راستی، انگلیسی میخوای دیگه؟؟ سایزش چقدر باشه؟؟ (همون 1263x682 یا 1024x553) دیگه چیزی هست که باید بدونم؟؟

sheyto0on
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 19:11 عصر
اره دادا ! انگلیسی باشه اندازه اش هر چه صلاحته

LORD AELX
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 19:16 عصر
عزیز این قالب کلی.... اگه کار خاصی داری بگو که برات ادیتش کنم... :لبخندساده:
راستی راجع به CSS یه چیزایی گفتی... چی میخوای دقیقا؟؟ کلا توضیح بده ببینم... اگه کار دیگه ای داری فردا صبح هستم...

sheyto0on
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 19:30 عصر
این فقط یه عکس من میخوام مثل اون عکسه بشه که تو فایل اول بود چی کارش کنم مثل اون شه ؟

LORD AELX
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 19:42 عصر
این فقط یه عکس من میخوام مثل اون عکسه بشه که تو فایل اول بود چی کارش کنم مثل اون شه ؟

ببین، اولا باید Table هایی رو که میخواستی میچیدم... بعدش کلا عکس رو بصورت Background دادم به Table و بعدش هم برای جاگذاری اشیاء، چند تا Cell بوجود آوردم و سایزشون رو تنظیم کردم تا مثل اون تصویر بشه. :لبخندساده: بعدش دیگه فقط ورود متنه، نیازی هم به CSS نیست مگر برای set کردن فونت ها.... من که تو اون عکس چیز دیگه ای نمیبینم، حله؟
راستی اگه میخوای پهنای سایتت کاملا صفحه رو بپوشونه باید با تغییراتی در عکس و جدا سازی تکه خاصی از اون و با استفاده از CSS کل صفحه رو پر کنی (کاشی کنی) ....

kamranafshar33
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 17:00 عصر
شما میخوایین فقط بک شما این شکلی شه یا فونت مونتاشم میخوای کلا سی اس اس نویسی شه؟
اگه بخوای کلا برات اون شکلیش میکنم فقط یه کم زمان میبره.