ورود

View Full Version : گوگل: آخ دیدی چی شد ! ما داشتیم جاسوسی میکردیم

Mrs.Net
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 23:24 عصر
جدیدا گوگل متوجه شده که داشته اطلاعات ردوبدل شده Wi-Fi بعضی افراد جمع آوری میکرده و البته بدون اینکه خودش بدونه!!!
بعد از برملا شدن این موضوع در آلمان گوگل گفته که این یه اشتباه بوده و افراد هم باید از شبکه های رمز دار استفاده میکردن گرچه ما از این اطلاعات استفاده نکردیم و اگه باور ندارید بیاید ببینید که همشونو پاک کردیم و...

اخبار دراین مورد زیاد و متنوع هست . اینقدر متنوع که خود گوگل تو چندتا وبلاگاش ضدونقیض گفته و حتی پستهای خودشونم تکذیب کرده. خودتون برید بخونید
این عنوانی هم که گذاشتم ترجمه فارسی عنوان cnet هست که برای فارسی شدنش یکم تغییرش دادم دیگه باید ببخشید.

من این چندتاشو خوندم:
http://news.cnet.com/8301-30686_3-20005051-266.html
http://googlepolicyeurope.blogspot.com/2010/04/data-collected-by-google-cars.html
http://googleblog.blogspot.com/2010/05/wifi-data-collection-update.html
http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703460404575244763621501220.html?m od=WSJ_hpp_MIDDLETopStories

Behrouz_Rad
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 23:50 عصر
بنده های خدا تقصیر نداشتن. یک برادر مهندسی که روی پروژه ی WiFi کار می کرده حالا یا به عمد یا غیر عمد کدهایی نوشته که تیم موبایل گوگل در سال بعد از اون استفاده کرده و این اتفاق افتاده.

ولی معذرت خواهیشون جالبه... البته شرکت بزرگی مثل گوگل اطمینان مشتریهاش واسش خیلی مهمه:

The engineering team at Google works hard to earn your trust—and we are acutely aware that
we failed badly here. We are profoundly sorry for this error and are determined to learn all the
lessons we can from our mistake.

once4ever
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 21:27 عصر
بنده های خدا تقصیر نداشتن. یک برادر مهندسی که روی پروژه ی WiFi کار می کرده حالا یا به عمد یا غیر عمد کدهایی نوشته که تیم موبایل گوگل در سال بعد از اون استفاده کرده و این اتفاق افتاده.
خیلی با اطمینان این نظر ندهید چون شرکتی با سطح فناوری بالا و داشتن متخصصین حرفه ای مثل گوگل نمیتونه همچین اشتباهی بکنه.

ولی معذرت خواهیشون جالبه... البته شرکت بزرگی مثل گوگل اطمینان مشتریهاش واسش خیلی مهمه:

The engineering team at Google works hard to earn your trust—and we are acutely aware that
we failed badly here. We are profoundly sorry for this error and are determined to learn all the
lessons we can from our mistake.

بهرحال برای مشتریهای گوگل فرق چندانی نمیکنه چون عملا دوگروه مشتری با گوگل درارتباط هستند، گروهی که از سرویسهای گوگل استفاده میکنند و گروهی که از اطلاعات جمع آوری شده گروه اول توسط گوگل استفاده میکنند. برای گروه اول پیداکردن یک انتخاب دیگه به غیر از گوگل سخت و ناخوشایند هست (عادت و کیفیت) و برای گروه دوم هم که تکلیف معلومه.
پس بیشتر این بهانه ها! برای محاکم قضایی هست تا واکنشی نشان ندهند.

Behrouz_Rad
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 21:34 عصر
خیلی با اطمینان این نظر ندهید چون شرکتی با سطح فناوری بالا و داشتن متخصصین حرفه ای مثل گوگل نمیتونه همچین اشتباهی بکنه.

خیلی با اطمینان نظر ندهید. چون در علوم کامپیوتر واژه هایی همانند Patch و Service Pack برای شرکت های بزرگ نرم افزاری و مشتریان اونها واژه ای متداول و شناخته شده هست.

DLL_DLL
دوشنبه 10 خرداد 1389, 23:21 عصر
چه ربطی داشت به Service Pack و Patch ??

طرف کد نوشته جاسوسی میکنه!! شما میگی Patch ?????
بی خیال بابا!! همه دنیا می دونن شرکتهای بزرگ جاسوسی کاربرانشونو میکنن.

Behrouz_Rad
سه شنبه 11 خرداد 1389, 07:36 صبح
چه ربطی داشت به Service Pack و Patch ??

طرف کد نوشته جاسوسی میکنه!! شما میگی Patch ?????
بی خیال بابا!! همه دنیا می دونن شرکتهای بزرگ جاسوسی کاربرانشونو میکنن.

شما نمی تونی این طور بگی چون اطمینانی وجود نداره.
وقتی که هر از مدتی باگ هایی بعضاً با درجه ی بالای خطر در IE کشف میشه که با استفاده از اونها میشه بر روی سیستم کاربر کدهای مخرب ایجاد کرد، با تفسیری که شما می کنی می تونیم این طور برداشت کنیم که مایکروسافت از عمد این باگ ها رو قرار میده تا مدتی سیستم کاربران رو تحت نظر داشته باشه و وقتی که شرکتی امنیتی این باگ رو کشف کرد، برای اصلاح اون بسته ای که در عرف دنیای کامپیوتر بهش میگن Service Pack یا Patch عرضه کنه... واسش هم مهم نیست که روزانه از سهم IE در بازار مرورگرها کاسته بشه... نمونه ی دیگش هم باگی بود که در آنتی ویروس مکافی وجود داشت و سیستم ها رو از کار می انداخت!

Mrs.Net
سه شنبه 11 خرداد 1389, 14:23 عصر
من نمیخوام با آقای راد بحث کنم و اساسا بحث در این انجمن کار اشتباهی هست اما یک نکته باید گفته بشه درمورد قیاسی که انجام دادید بین محصول یک شرکت (IE) و ابزار شخصی مورد استفاده ی یک شرکت (google street) وقتی محصولی به بازار ارائه میشه قطعا بدون عیب نیست و اگر حفره امنیتی داشته باشد هم نمیتوان گفت عمدی یا غیر عمدی بوده اما این ابزار برای همه و دردسترس همه هست!
حالا یک برنامه ای نوشته میشه که یک شرکت خاص از آن برنامه استفاده میکنه و چندین بار هم از طرف بعضی شرکتها و نهادها مشکوک به جاسوسی اعلام میشده و هربار توسط گوگل رد میشده تا اینکه این عملیات مشکوک به جاسوسی لو! میره و خود گوگل ناچار میشه که اعتراف کنه. ولی این patch و service pack باید به کی داده بشه؟ به اونهایی که ازشون جاسوسی شده یا خود گوگل؟! اصلا واژه patch و سرویس پک موضوعیتی پیدا نمیکنه وقتی محصولی وجود نداشته.
یک درب ساز میتونه بگه ببخشید درب های که من ساختم بدون قفل باز میشدند اما یک کلیدساز نمیتونه بگه ببخشید کلیدی که دردست من هست دربهای شمارو باز میکرده.

1485159
سه شنبه 11 خرداد 1389, 14:43 عصر
یک درب ساز میتونه بگه ببخشید درب های که من ساختم بدون قفل باز میشدند اما یک کلیدساز نمیتونه بگه ببخشید کلیدی که دردست من هست دربهای شمارو باز میکرده.
اصلا نفهمیدم که چی میگی:متفکر:

Behrouz_Rad
سه شنبه 11 خرداد 1389, 15:02 عصر
من نمیخوام با آقای راد بحث کنم و اساسا بحث در این انجمن کار اشتباهی هست اما یک نکته باید گفته بشه درمورد قیاسی که انجام دادید بین محصول یک شرکت (IE) و ابزار شخصی مورد استفاده ی یک شرکت (google street) وقتی محصولی به بازار ارائه میشه قطعا بدون عیب نیست و اگر حفره امنیتی داشته باشد هم نمیتوان گفت عمدی یا غیر عمدی بوده اما این ابزار برای همه و دردسترس همه هست!
حالا یک برنامه ای نوشته میشه که یک شرکت خاص از آن برنامه استفاده میکنه و چندین بار هم از طرف بعضی شرکتها و نهادها مشکوک به جاسوسی اعلام میشده و هربار توسط گوگل رد میشده تا اینکه این عملیات مشکوک به جاسوسی لو! میره و خود گوگل ناچار میشه که اعتراف کنه. ولی این patch و service pack باید به کی داده بشه؟ به اونهایی که ازشون جاسوسی شده یا خود گوگل؟! اصلا واژه patch و سرویس پک موضوعیتی پیدا نمیکنه وقتی محصولی وجود نداشته.

ببینید. تمام تاکید شما اینه که "این کار از عمد بوده " و حرف من اینه که "این کار از عمد نبوده و با برنامه ریزی قبلی صورت نگرفته".
افراد مختلفی در یک تیم بر روی قسمت های مختلف پروژه کار می کنند. اون قطعه کدی هم که موجب این رخداد شده در سال 2006 توسط فردی نوشته شده و گوگل هم از اون استفاده کرده.

مقصود از Patch هم که من در اینجا میگم، اصلاح رویه ای هست که موجب این سهل انگاری شده نه یک بسته ی exe که در دست کاربر نهایی باشه.

موفق باشید.

mehdi.m2
سه شنبه 11 خرداد 1389, 16:28 عصر
بابا دیگه همه می دونن که هر سیستمی که به یک شبکه وصل بشه امکان نداره که سرویس دهنده شبکه ، سرویس دهنده برنامه های سیستم و کلآ هر کسی که کاره ای تو این ارتباطه چیزی که لازم داره از کاربر برنداره.

vcldeveloper
دوشنبه 04 مرداد 1389, 00:55 صبح
این مطلب مربوط به یک ماه و نیم پیش هست، ولی خوب هست در انتهای این تاپیک اضافه بشه:

Consumer Watchdog که یک موسسه غیر دولتی و غیر انتفاعی برای دفاع از حقوق مصرف کنندگان در آمریکا هست، نسبت به مسئله جمع آوری داده های Wi-Fi توسط گوگل و عمدی بودن آن، و همکاری های اطلاعاتی پنهانی این شرکت با دولت آمریکا و آزانس امنیت ملی (NSA) این کشور هشدار داده، و خواهان تحقیق و تفحص کنگره آمریکا از این شرکت شده.

این موسسه با استناد به امتیازنامه (Patent) یکی از نرم افزارهای گوگل، مدعی شده که جمع آوری اطلاعات از شبکه های Wi-Fi کاربران به شکل عمدی توسط گوگل انجام میشده. همچنین این موسسه با اشاره به لیست دفتر ملاقات های کاخ سفید، مدعی دیدارهای متعدد مسئولان گوگل با مقامات امنیتی آمریکا شده، و با استناد به یکی از مقالات روزنامه واشینگتن پست، مدعی شده این شرکت قراردادهای طبقه بندی شده ایی با دولت و سازمان های اطلاعاتی آمریکا منعقد کرده، و سرویس های مخفی خاصی را به این سازمان ها ارائه میکنه.

متن کامل توضیحات Consumer Watchdog و متن امتیازنامه مورد اشاره را می تونید از لینک زیر دریافت کنید:

Google's Wi-Spying And Intelligence Ties Prompt Call For Congressional Hearing (http://www.consumerwatchdog.org/corporateering/articles/?storyId=35241)