View Full Version : سورس vb که بانکش SQL Server 2005 باشه
poorhasan
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 12:41 عصر
با سلام خدمت همه استادای بخش وی بی
دوستان به شدت نیازمند نوشتن یه پروژه با بانک اس کیو ال هستم ولی تا کنون با این بانک کار نکردم اگه کسی از اساتید یه نمونه در این مورد بذاره که من بتونم ازش الگو بگیرم بسیار ممنون میشم با تشکر
poorhasan
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 12:56 عصر
سلام
وی بی کارای عزیز کجا رفتن
یعنی واقعا هیشکی با اس کیو ال سرور کار نکرده ؟
تو رو خدا یکی یه سورس یا اس کیو ال سرور بذاره یا یه راهنمایی کنه خیلی کارم گیره ؟:گریه:
hossein-khoshseyar
دوشنبه 10 خرداد 1389, 08:23 صبح
دوست عزيز منم تا حالا چندين جا مطرح كردم ولي انگار كسي نمي خواد در اين زمينه جواب بده
tdodangeh
دوشنبه 10 خرداد 1389, 10:54 صبح
واقعا جالبه کسی سورسی نمی ذاره!!!! ایکاش مدیر بخش فعالتر بود،
Dr.Bronx
دوشنبه 10 خرداد 1389, 11:38 صبح
اولا که چه ربطی به مدیر بخش داره !!
اون هم انسان هست . درسته که در قبال این بخش مسئولیت داره ولی قرار نیست صبح تا شب اینجا باشه به همه سوالات جواب بده .
بگذریم
شما باید ببینید مشکلتون کجاست خوب ؟
آیا نحوه کار کردن با بانک sql server رو بلد نیستید ؟
آیا نحوه کد نویسی برای این بانک رو بلد نیستید ؟
آیا نحوه ارتباط با این بانک رو بلد نیستید ؟
اگر هم فقط دنبال یک سورس حاظر و آماده میگردید که سایت : www.planetsourcecode.com کارش همینه.
به هر حال مشکل اصلی رو مطرح کنید تا راهنمایی کنند دوستان .
موفق باشید ./
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 10 خرداد 1389, 23:45 عصر
سلام،
زمانی که تو این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=10766) همین سؤال رو مطرح کردید، بنده خدمتتون عرض کردم که سورس یک برنامه VB که بانکش SQL باشه چندان تفاوتی با Access نداره. یعنی اگر برنامه شما دیتابیسش Access هست فقط با تغییر دادن دیتابیس (SQL) میتونید از همون سورس استفاده کنید. فقط باید دستور ConnectionString رو تغییر بدید.
مگر از امکانات خاصی در Access استفاده کرده باشید. به هر حال شما مجدداً این تاپیک رو ایجاد کردید، با اینکه تکراری بود حذف نشد تا بدونید که واقعاً تفاوت خاصی وجود نداره، فقط طراحی دیتابیس هست که اون هم موضوعش به این تالار مربوط نمیشه.
موفق باشید/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.