View Full Version : سوال: درخواست راهنمايي
farjad
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 19:43 عصر
دوستان من مدتي هست كه بعد از يادگيري html و css شروع به خوندم javascript و چندي بعد php كردم اما متاسفانه روي اين دو مورد آخر هر چقدر انرژي ميزارم نميتونم مسلط بشم. تقريبا با تمام cms ها كار كردم و دوست دارم از حالت طراح بودن در بيام و كم كم وارد هسته هاي اين جور برنامه ها بشم ميدونم راهم اشتباست كه به نتيجه نميرسم. ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد كه چگونه و با چه استراتژي شروع كنم كه مسلط بشم و در آينده بتونم اسكريپت بنويسم.
پ ن:دوستان اگر نظرتون روي تمرين هست ممنون ميشم توضيح اي هم روي چگونگي تمرين كردن موثر برايم داشته باشيد.
موفق باشيد
pashaie
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 07:53 صبح
چیزی که مشخصه، شما سابقه برنامه نویسی ندارید، در غیر این صورت javascript و PHP جزو ساده ترین زبان ها بشمار میان.
برای برنامه نویس شدن باید ذهن برنامه نویسی داشته باشی که اونم فقط با تمرین زیاد بدست می یاد.
البته این وسط یه مشکلی هست!
من خودم و همچنین تمامی دوستان برنامه نویسیم اصلا طراح های خوبی نیستیم و تا اونجایی که می دونم اکثر برنامه نوبسا طراح های خوبی نمی شن.
حالا اینکه شما طراحی خوبی هستی و بتونی برنامه نویس خوبی بشی رو من نمی دونم والله!
در مورد تمرینم، از پایه شروع کن؛ متغییر ها، حلقه ها و ...
فقط یه نکته خیلی خیلی مهمه اینه که حتما کد بنویسی! تکید می کنم حتما هر تمرینی رو دیدی رو با یه زوبون برنامه نویسی کدش کن. این خیلی مهمه که تمرینات عملی باشه چون در غیر این صورت هر چیزی رو که بخونی بعد یکی دو هفته از ذهنت پاک می شه
kamranafshar33
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 08:35 صبح
برای اینکه هم طراح بشی و هم برنامه نویس کار یه کم مشکله حالا سعی خودت رو بکن شاید به جایی رسیدی.
از من میشنوی یه کارو ادامه بده یا طراحی یا برنامه نویسی ...
farjad
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 11:18 صبح
با سلام .دوستان ممنون به خاطر وقتي كه برام گذاشتين.راستيتش بنده دوست دارم وارد وادي برنامه نويسي اين سيستم ها بشم .ميدونمم كه ميتونم از عهدش بر بيام با توجه به علاقه اي كه در گذشته به حل مسائل رياضي و كارهاي فكري داشتم. منتها همونطور كه عرض كردم راهش رو نميدونم. دوستمون آقاي pashaie (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=69316) فرمودن "فقط یه نکته خیلی خیلی مهمه اینه که حتما کد بنویسی! تکید می کنم حتما هر تمرینی رو دیدی رو با یه زوبون برنامه نویسی کدش کن. این خیلی مهمه که تمرینات عملی باشه چون در غیر این صورت هر چیزی رو که بخونی بعد یکی دو هفته از ذهنت پاک می شه " شايد يكي از ايرادات كار من و خيلي ديگه از دوستاني باشه كه اين مشكل رو دارند و رعايت ش نميكنن.خودم تابه حال كمتر پيش ميومد كه كد هارو توي سيستم بنويسم و اكثرا رو كاغذ مينوشتم.
به هر حال تشكر لطف كردين:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.