View Full Version : سوال: مشکل در Edit کردن جداول
fatemeh rouzbeh
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 07:44 صبح
سلام
من با sql server 2008 کار می کنم. هر وقت که خواستم یه فیلد جدولی رو ویرایش کنم یا یه فیلد به اون اضافه کنم ارور می ده و save text file میاد.
خواهش می کنم کمکم کنید.
مرسی
حسین شهریاری
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 08:02 صبح
سلام
منظورتون تغییر ساختار جدول هست؟
اگه بله جواب شما اینه که : احتمالا با تغییری که شما میخای توی ساختار جدولت بدی با داده هایی که قبلا توی جدول وارد کردی سازگار نیست و امکان داره اون اطلاعات یا بخشی از اونا خراب بشن.مثلا شما فیلدی از نوع Float داشته اید و مقادیر زیادی عدد در اون فیلد ذخیره کرده اید حالا میخاین دامنه اون فیلد را کاهش بدین.یا فیلدی از نوع Char(30) داشتید و حالا میخاین اونا مثلا به Char(20) تبدیل کنید.
بطور کلی اگه توی جدول داده داشته باشین و بخاین نوع اون فیلد و دامنه اونا تغییر بدید که باعث اون تغییر باعث نا سازگاری در داده ها بشه اون مشکل پیش میاد.که شما باید به فال نیک بگیرید.
محمد سلیم آبادی
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 08:07 صبح
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=193840&highlight=tools
نکته:
توسط دستورات T-SQL برای تغییر ساختار جدول هیچگاه اینگونه مشکلات بوجود نخواهد آمد.
pezhvakco
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 08:12 صبح
درود :
هر وقت که خواستم یه فیلد جدولی رو ویرایش کنم یا یه فیلد به اون اضافه کنم ارور می ده و save text file میاد
شما می خوای خود جدول رو از نظر ساختار طراحی ویرایش کنی یا اطلاعات درون اون رو .
اگه ویرایش ساختار جدول است، از چه روشی استفاده می کنی ؟
برای ویرایش اطلاعات هم همین طور ؟
فکر خوش .
fatemeh rouzbeh
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 08:13 صبح
بله منظورم همون تغییر ساختار بود، البته مشکل اضافه کردن فیلد رو هم دارم.
و هنوز جدولم خالیه و هیچ رکوردی توش نیست که بخواد مشکلی پیش بیاره.
واقعا نمی دونم چیکار کنم... تا حالا مجبور می شدم جدولم رو از نو تعریف کنم، اما وقتی جدول بزرگ می شه این کار خیلی می شه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.