View Full Version : طراحی گزارش در حین کار
poorhasan
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 08:50 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتید بخش گزارش سازی با کریستال ریپورت
از دوستان خواهشمندم اگر آموزشی در مورد طراحی گزارش در حین استفاده از برنامه( منظورم اینه که وقتی در حال اجرای یک برنامه هستیم بتونیم خروجی گزارش رو تغییر بدیم موردی اضافه کنیم یا حذف و یا جابجا کنیم) دارن تو این تاپیک قرار بدن تا بنده و سایر دوستان بتونن ازش استفاده کنن
ezamnejad
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 20:44 عصر
با سلام
این کار نیاز به آموزش خاصی نداره معمولا این امکان در ابزارهای گزارش سازی وجود داره و نیاز به کدنویسی خاصی نیست مثلا در stimul report این امکان برای کاربر وجود داره ولی برای کریستال ریپورت باید از نسخه های خاص استفاده کنید
poorhasan
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 22:26 عصر
با سلام
این کار نیاز به آموزش خاصی نداره معمولا این امکان در ابزارهای گزارش سازی وجود داره و نیاز به کدنویسی خاصی نیست مثلا در stimul report این امکان برای کاربر وجود داره ولی برای کریستال ریپورت باید از نسخه های خاص استفاده کنید
با تشکر از دوست عزیزم
لطفا اگه امکانش هست با کریستال ریپورت 10 این مورد رو به بنده آموزش بدید
با تشکر از لطفتون
ezamnejad
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 09:40 صبح
همونطور که گفتم اموزش خاصی نیاز نداره . با کریستال به خاطر سرعت کمی که داره کار نکردم ولی stimul یه ابزار داره که با فعال کردنش در قسمت بالای گزارش نمایش داده می شه و موقع اجرا کاربر میتونه به محیط ویرایش وارد بشه و بخشهای مختلف را تغییر بده.
اگر منظورتون گزارش سازی داینامیک باشه هم میتونید پست شماره 3 از تاپیک زیر را ببینید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=211652
poorhasan
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 09:48 صبح
همونطور که گفتم اموزش خاصی نیاز نداره . با کریستال به خاطر سرعت کمی که داره کار نکردم ولی stimul یه ابزار داره که با فعال کردنش در قسمت بالای گزارش نمایش داده می شه و موقع اجرا کاربر میتونه به محیط ویرایش وارد بشه و بخشهای مختلف را تغییر بده.
اگر منظورتون گزارش سازی داینامیک باشه هم میتونید پست شماره 3 از تاپیک زیر را ببینید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=211652
نه منظورم این نبود بیشتر مد نظر من اینه که هنگام گزارش گیری کلا بتونی شکل گزارش رو تغییر بدی
حالا این stimul رو می شه از کجا دانلود کرد آیا با vb6 سازگاری داره یا نه ؟
اگه سورسی در این مورد دارید ممنون می شم قرار بدید . خیلی به این نوع گزارشات نیاز دارم ولی تا الان نتونستم یادش بگیرم
با تشکر از توجهتون
ezamnejad
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 14:11 عصر
درمورد سازگاری با vb6 اطلاعی ندارم . برای انلودش هم چون حجمش نسبتا زیاده امکان اپلودش نیست با یه سرچ ساده میتونید پیداش کنید
این هم یه نمونه برنامه کامل که با سی شارپ نوشته شده
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=942560&postcount=17
poorhasan
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 00:10 صبح
سلام
از اساتید کسی نمی تونه در مورد طراحی گزارش Runtime با کریستال ریپورت منو راهنمایی کنه ؟
sara.f
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 14:19 عصر
سلام
از اساتید کسی نمی تونه در مورد طراحی گزارش Runtime با کریستال ریپورت منو راهنمایی کنه ؟
سلام
تا اونجا که من می دونم، Crystal Report اصلا جزء ابزارهای Runtime نیست، شما اگر میخواید گزارشتون را به صورت Runtime تغییر بدید باید از ابزارهای مناسب این کار، مثل همین StimulReport که دوستمون گفتن استفاده کنید.
پیروز باشید.
poorhasan
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 14:42 عصر
سلام
تا اونجا که من می دونم، Crystal Report اصلا جزء ابزارهای Runtime نیست، شما اگر میخواید گزارشتون را به صورت Runtime تغییر بدید باید از ابزارهای مناسب این کار، مثل همین StimulReport که دوستمون گفتن استفاده کنید.
پیروز باشید.
سلام و با تشکر
من تا حالا از stimulreport استفاده نکردم و نمی دونم چه جوری باید باهاش گزارش درست کرد و اونو توی vb6 استفاده کرد . ممنون میشم دوستان در این مورد بنده رو راهنمایی کنن
اگه سورسی یا آموزشی در مورد این نرم افزار و استفاده اون در وی بی دارید ممنون می شم کمکم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.