ورود

View Full Version : مقاله: توسعه کنترلی برای انتخاب رنگ در ASP.NET به کمک jQuery

mehdi.mousavi
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 15:09 عصر
عنوان: توسعه کنترلی برای انتخاب رنگ در ASP.NET به کمک jQuery
نویسنده: مهدی موسوی (28/2/89)
قالب اصلی: PDF

در این مقاله، با چگونگی توسعه یک jQuery Plug-in برای "انتخاب رنگ" آشنا خواهید شد. همچنین روش پیاده سازی یک ASP.NET Server Control برای plug-in فوق الذکر را از ابتدا فرا خواهید گرفت. فایلهای ضمیمه مقاله را می توانید از لینک ذکر شده در انتهای مقاله دریافت و بطور رایگان استفاده نمایید.

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=49212&stc=1&d=1274180419

موفق باشید.

Mostafa_Dindar
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 15:25 عصر
سلام،

مرسي آقاي موسوي ، هنوز مطالعه نكردم ، ولي به طور حتم مفيد خواهد بود .

فكر ميكنم پروژه رو با VS 2010 زدين ، من كه با VS 2008 نتونستم باز كنم ، ( الان عجله دارم ، بايد برم و زياد سعي نكردم ) .

mehdi.mousavi
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 15:51 عصر
سلام،
مرسي آقاي موسوي ، هنوز مطالعه نكردم ، ولي به طور حتم مفيد خواهد بود .
فكر ميكنم پروژه رو با VS 2010 زدين ، من كه با VS 2008 نتونستم باز كنم ، ( الان عجله دارم ، بايد برم و زياد سعي نكردم ) .

سلام.
امیدوارم مفید باشه و وقت دوستان رو بی جهت نگرفته باشه.

در مورد پروژه هم بله، پروژه رو با VS2010 ایجاد کردم. البته کار عجیب و غریبی توش نکردم و میشه ظرف چند دقیقه یه پروژه توی VS2008 ایجاد کرد، فایلهای مورد نظر رو تو شاخه مربوطه کپی کرد و اونها رو در Solution جدید Include کرد و برنامه رو کامپایل کرد.

(برنامه از .NET Framework 3.5 استفاده میکنه، علیرغم اینکه اونو با VS2010 ایجاد کردم. چون نگران همین مساله بودم که شاید خیلی ها تا یکی دو سال سوئیچ نکنن). اگر براتون امکانش وجود داره، حتما به VS2010 کوچ کنید. من خوشبختانه تونستم پروژه ای که بیش از دو ساله روش کار میکنم رو به VS2010 پورت کنم و از امکانات جدید IDE استفاده کنم. قاعدتا اگر از Add-On های عجیب و غریبی استفاده نکرده باشید، این مهاجرت خیلی ساده تر از اونی میسره که فکرشو کنید.

موفق باشید.

salehbagheri
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 16:17 عصر
مقاله بسيار مفيدي بود!

بيشتر از خود jQuery از بخش ساخت ASP.NET Server Control لذت بردم. چرا كه مشكل چندين ساله بنده رو حل كرديد...

اميدوارم شاهد مقالات بيشتري از سوي شما و باقي دوستان باشيم.

mehdi.mousavi
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 16:24 عصر
مقاله بسيار مفيدي بود! بيشتر از خود jQuery از بخش ساخت ASP.NET Server Control لذت بردم. چرا كه مشكل چندين ساله بنده رو حل كرديد... اميدوارم شاهد مقالات بيشتري از سوي شما و باقي دوستان باشيم.

خوشحالم که اینو می شنوم. آخه قبلا دو بار در دو پست متفاوت بچه ها سوال پرسیده بودن، و بهشون قول داده بودم که مشکلشون رو بطور کامل تشریح کنم.

فقط دقت کنید. برای کنترلی که در حال حاضر ساخته ام، هیچگونه Designer Support ای در نظر نگرفتم در صورتیکه کنترلهای دنیای واقعی حتما باید اینکارو انجام بدن! اگر فرصت کنم در این مورد هم بعدا مقاله ای می نویسم.

موفق باشید.