View Full Version : قفل های خارجی
saed2006
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 11:20 صبح
کسی قفل های خارجی رو میشناسه؟
ارما دیلو حارس
امنیتشون نسبت به قفل های ایرانی چقدر با لا تر هست؟
joker
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 14:52 عصر
کسی قفل های خارجی رو میشناسه؟
ارما دیلو حارس
امنیتشون نسبت به قفل های ایرانی چقدر با لا تر هست؟
امنیتشون نسبت به قفلهای ایرانی ( محصولات و کارهای بچه های همین سایت و قفلهای معروف ایرانی دیگه ) پائینتر نباشه ، بیشتر هم نیست .
قفلهایی سخت افزاری مثل rainbow - rocky ( اینائی که تو ایران من بهشون دسترسی داشتم) و یا پروتکتورهای نرم افزاری ( ارمادیلو - تمیدا - اگزه کریپتور - و.... همه و همه ترتیبشون داده شده.
توی ایران بعضیا ، کارشون رنگ کاریه ( گنجیشک های خارجی را رنگ میکنن جای قناری وطنی به مشتریا غالب میکنن )( دستکاری پروتکتورهای خارجی)
بعضیا هم تولید کننده هستند ، تولید کننده هایی هم که داریم کارشون خوبه.
saed2006
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 22:00 عصر
خب اگر بخوایم یه قفل قدرتمند رو تهیه کنیم چون تحریم هستیم به این اسونی نمیشه قفل اصلی رو گیر اورد
ولی اگه یکی از خارج برامون بخره بفرسته فکر میکنم از شر این قصه که گفتین:
گنجیشک های خارجی را رنگ میکنن جای قناری وطنی به مشتریا غالب میکنن )(
در امان باشیم اما مسئله اینه قوی ترین قفل های خارجی با فرض دور زدن تحریم از طریق برقراری ارتباط با یه واسط خارجی و تهیه قفل از جانب او رو چه قفلی میدونید؟
واقعا میخوام یه قفل قوی بخرم ولو با قیمت بالا
Nima NT
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 22:06 عصر
با فرض دور زدن تحریم از طریق برقراری ارتباط با یه واسط خارجی و تهیه قفل از جانب او رو چه قفلی میدونید؟
من اینجا شاگرد همه اساتید هستم و با اجازه جناب Joker پاسخ شما رو میدم.
قفلهای تلفنی به اون مفهومی که شما مدنظرتون هست در بین پروتکتورهای خارجی وجود نداره ، عمده اونها پروتکتور هستن که از کدهای شما حفاظت میکنن ، به نظر بنده قوی ترین این نوع پروتکتورها در حال حاظر Themida هستش که البته برای پلتفرم Win32 بسیار خوب عمل کرده ولی برای پلتفرم دات نت حرفی برای گفتن نداره.
ولی در کل برای استفاده از قفلهای خارجی استفاده از نسخه فول اونها یا نسخه کرک شده اونها زیاد فرقی نداره.
saed2006
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 22:14 عصر
من اینجا شاگرد همه اساتید هستم و با اجازه جناب Joker پاسخ شما رو میدم.
قفلهای تلفنی به اون مفهومی که شما مدنظرتون هست در بین پروتکتورهای خارجی وجود نداره ، عمده اونها پروتکتور هستن که از کدهای شما حفاظت میکنن ، به نظر بنده قوی ترین این نوع پروتکتورها در حال حاظر Themida هستش که البته برای پلتفرم Win32 بسیار خوب عمل کرده ولی برای پلتفرم دات نت حرفی برای گفتن نداره.
ولی در کل برای استفاده از قفلهای خارجی استفاده از نسخه فول اونها یا نسخه کرک شده اونها زیاد فرقی نداره.
نوع کار ما طوری نیست که ست اپ برنا مه رو روی یه سی دی بریزیم و به مشتری بدیم
ما برنامه رو رو کامپیوتری که خودمون به مشتری میدیم میریزیم و اگر باید ! شماره سریال رو خودمون وارد میکنیم برنامه که فعال شد کامپیوتر و برنامه رو به عنوان یک پکیج به مشتری میدیم
حتی فعال سازی برنامه با خود ماست قرار نیست اطلاعات شماره سریال با تلفن رد و بدل بشه
با توجه به شرایط خاص ما شما چی رو پیشنهاد میکنید
راستشو بخواین من هنوز نتونستم بفهمم که چرا خرید یک قفل قوی و گران قیمت خارجی به صرفه نیست؟
اساتید محترم اقا nima و jocker عزیز و دیگرانی که اطلاع دارین لطفا منو قانع کنید
مرسی از لطف شما
Nima NT
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 22:19 عصر
از این لحاظ خدمت شما عرض کردم که به صرفه نیست که به عنوان مثال شما 2 فرد رو در نظر بگیرید که یکی از اونها عالم علم کرک هست و دیگری چیزی از کرک نمیدونه ، حالا به این دو فرد دو نمونه کرک می میدیم ، یکی از اونها با یه قفل تلفنی ایرانی محافظت شده و دیگری مثلا" با آرمادیلو.
در مورد قفل ایرانی فقط اون فردی که علم کافی در مورد علم کرک داره میتونه برنامه رو کرک کنه ؛ چون ابزارهای اتوماتیک برای کرک کردن قفل ایرانی X در ایران تولید نشده.
ولی در مورد قفل خارجی هر دو فرد میتونن برنامه رو کرک کنن ، چرا ؟
چون فردی که علم کرک بلد هست خوب منطقا" میتونه برنامه رو کرک کنه ولی اون فردی که علم کرک نداره با استفاده از ابزارهای آماده خیلی راحت میتونه مکانیزم برنامه شما رو دور بزنه ، شما فقط کافی هست تو اینترنت عباراتی مثل Exe Cryptor Unpacker یا Armadillo Unpacker رو جستجو کنید تا ببینید که چقدر ابزار جور واجور براتون لیست میشه.
joker
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 23:00 عصر
همونطور که دوستان گفتند نسخه های کرک شده خفن ترین قفلهای خارجی موجود است ، کپی برابر با اصل با تمام آپشن ها در خدمت شما :)
من جای شما بودم قفلهای ایرانی را میخریدم
Mrs.Net
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 09:08 صبح
اساتید محترم این خوبه که شما افراد تشویق میکنید به خریدن قفل ایرانی ولی استدلالی که بکار میبرید منطقی نیست
تا به امروز برای هر قفل خارجی ابزارهای کرک موجود هست (طبق گفته شما اساتید) اما آیا برای کار با تمام این ابزارها به هیچ سطح حرفه ای در زمینه کرک احتیاج نیست؟ یک شخص آماتور میتواند با این ابزارها کار کند؟
برای قفلهای ایرانی که نام پیدا کردند ابزارهای کرک تو نت کم هست یا اصلا نیست. (طبق گفته شما اساتید) اما این دلیل میشه که این قفلها براحتی توسط یک شخص آماتور یا نیمه حرفا ای شکسته نشه؟
آیا این امکان نیست افرادی که تو ایران نرم افزارها کرک میکنند تو اینترنت چیزی دراین مورد نگفته باشند؟
پس صرف اینکه چون برای قفلهای خارجی تو اینترنت هزاران عنوان! کرک آنپکر و غیره وجودداره نمیشه نتیجه گرفت اونها امنیت کمتری نسبت به قفلهای ایرانی دارند
Raham
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 10:55 صبح
با سلام و عرض ادب
ببخشید کا دارم اظهار نظر می کنم و پارازیت میندازم
در مقابل گقته دوستان: ابزار آنپکر اتوماتیک زیاد هستش:
تنها ابزار آنپکر تمام اتومات برای آرمادیلو ArmaG3don هستش که حدود 80 درصد موارد براحتی کامل آنپک میکنه اما توجه داشته باشید که جای تحلیل داره این قضیه
بعضی وقتا همین آرماگدون نمیتونه . اون وقت چی؟ کرکر مجبور از ابزار های نیمه اتومات استفاده کنه که در این صورت مجبوره تکنیک های بکار رفته در پروتکتور رو بطور جداگانه خنثی کنه:
مثلا CopyMemII و DebugBlocker کرکر مجبوره از ابزارهایی مثل Arma Detach و غیره استفاده کنه و که مثلا یک مبتدی نمیتونه راه بیاد با این ها.
مسئله بعدی Nanomites هستش که چیزی شبیه CopyMemII هستش درسته که بازم آبزار ازکار انداختن این اما اگه یکم دستکاری شده باشه براحتی میشه دورش زد؟
درسته ابزار واسه آرمادیلو زیاده اما بازم مسلما همه نمیتونن آنپکش کنن
حالا به TheMida نگاه کنین. این پروتکتور از جمله قوی ترین هایی هستش که بصورت Public وجود دارن. اما مسئله اینجاس؟ آیا ابزار تو آنپکر کامل وجود داره؟ من که تا آلان چیز درست حسابی ندیدم. درست الگوریتم ها لو رفته اما بازم چیزی از عظمت کار توسعه دهندگان اون کم نمیکنه مشکل اینجاس که خیلی خودشونو آپدیت نمی کنن........
مسئله بعدی قضیه شکسته شدن قفل نرم افزار شما هستش:
ببینید از نظر من درجه سختی قفل شما اول از همه به مکانیزم دفاعی خود برنامه شما بستگی داره بعد ......... به پروتکتور.
در ایران پروتکتور درست حسابی نداریم (که Public باشه) دیگه تهشون 3/10 شاید باشن.
اما اگه اونا رو از 3 حساب کنیم TheMida چنده؟:متفکر::بامزه:
در اول کار شما باید یه سری Base از کرکینگ بدونین بعد مکانیزم خود برنامه تون رو طوری بنویسید که در حد امکان سخت بشه. الان هم مسئله اینه که با هر پروتکتوری کار کنید مسلما آنپک میشن دیر و زود داره ولی سوخت سوز دیگه نداره بزم شما می مونید و Security Scheme برنامه شما.
نتیجه گیری کلی : اول از همه اشکال خودمون رو برطرف کنیم بعد دنبال اشکال دیگران باشیم.
درضمن آگاهی شخص برنامه نویس از عملکرد پروتکتور مورد استفاده و اعمال بعضی از تکنیک های خاص در خود برنامه شما بسیار ........ تاثیر گذار میتونه باشه.
در ضمن تا حد امکان استفاده از Server Side Validation از نوع خاصش بسیار......... تاثیر گذار میتونه باشه.
joker
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 12:59 عصر
اقا بقیه ابزارها را کاری ندارم ولی این یکی آرمادیلو را یه زمانی براش کلکسیون جمع آوری میکردیم :بامزه:
مثلااینجا کلکسیون ابزارهای حال دادن به (http://shabgard.org/forums/showthread.php?t=6206&highlight=%D8%A2%D8%B1%D9%85%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9% 84%D9%88)آرمادیلو
(http://shabgard.org/forums/showthread.php?t=6206&highlight=%D8%A2%D8%B1%D9%85%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9% 84%D9%88)
Nima NT
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 13:56 عصر
تا به امروز برای هر قفل خارجی ابزارهای کرک موجود هست (طبق گفته شما اساتید) اما آیا برای کار با تمام این ابزارها به هیچ سطح حرفه ای در زمینه کرک احتیاج نیست؟ یک شخص آماتور میتواند با این ابزارها کار کند؟نه اونقدر که برای کرک کردن یه قفل از ابتدا مهارت نیاز هست.
برای قفلهای ایرانی که نام پیدا کردند ابزارهای کرک تو نت کم هست یا اصلا نیست. (طبق گفته شما اساتید) اما این دلیل میشه که این قفلها براحتی توسط یک شخص آماتور یا نیمه حرفا ای شکسته نشه؟افراد آماتور و نیمه آماتور عموما" از ابزارهای آماده برای کرک کردن استفاده میکنن و فقط حرفه ای ها هستن که ابزار تولید میکنن ، حالا با توجه به اینکه ابزار برای قفلهای ایرانی کم هست مسلما" کرک کردن این نوع قفلها برای کراکرهای مبتدی و متوسط تا حدی سخت خواهد شد.
آیا این امکان نیست افرادی که تو ایران نرم افزارها کرک میکنند تو اینترنت چیزی دراین مورد نگفته باشند؟ دلیلش رو نمیدونم ولی معمولا" راز تکنیک ها گفته نمیشه ، اگر هم گفته بشه به صورت خصوصی بین عده معدودی رد و بدل میشه.
پس صرف اینکه چون برای قفلهای خارجی تو اینترنت هزاران عنوان! کرک آنپکر و غیره وجودداره نمیشه نتیجه گرفت اونها امنیت کمتری نسبت به قفلهای ایرانی دارندشما فرض کنید یک سیستم امنیتی برای خونه خودتون خریدید ، این سیستم در مقابل یک نمونه ایرانی بسیار قدرتمند تر عمل میکنه و مجهز به انواع سنسورهای تشخیص حرکت و ... هست ولی متاسفانه کلید معادل زیاد داره که بشه باهاشون به عنوان فرد مجاز وارد خونه شد.
ولی این نمونه ایرانی ضعیف تره ، فقط 1 سنسور داره ولی کلید معادل هم نداره ( دست همه نیست ).
حالا به نظر خودتون از کدوم سیستم استفاده میکنید ؟؟
این مثال دقیقا" بیانگر وضعیت قفلهای ایرانی و خارجی در بازار ایران هستش.
saed2006
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 18:20 عصر
با این اوضاع از ترفند های دیگری مثل چک تضمین از مشتری برای در اختیار نگذاشتن برنامه به کرکر ها نمیتونه چاره ساز باشه؟
بالاخره یه راه حل هایی باید داشته باشه این مشکل
Nima NT
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 20:12 عصر
با این اوضاع از ترفند های دیگری مثل چک تضمین از مشتری برای در اختیار نگذاشتن برنامه به کرکر ها نمیتونه چاره ساز باشه؟
به هیچ عنوان ، یعنی اینها رو خود من در بازار دیدم و میتونم بهتون اطمینان 100% بدم که از این نوع روشها نمیشه استفاده کرد چه بسا که مشتری پرون هم باشه.
saed2006
دوشنبه 03 خرداد 1389, 13:02 عصر
پس چه باید کرد؟
Nima NT
دوشنبه 03 خرداد 1389, 13:33 عصر
پس چه باید کرد؟
از قفلهای مطمئن استفاده کرد و فقط به خارجی بودن مارک قفل توجه نکرد.
saed2006
دوشنبه 03 خرداد 1389, 13:37 عصر
توی قفل های ایرانی مگه همچین چیزی وجود داره؟
Raham
دوشنبه 03 خرداد 1389, 13:49 عصر
در حال حاضر Hefaz protector از آقاي nima nt و strong byte protector از استاد برديا داراي امنيت مناسبي هستند و مطمئن باشيد بدون شك در بين قفل هاي ايراني از همه بهترند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.