View Full Version : پاک شدن جواب های Post
ارحام
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 09:36 صبح
سلام
مدتی است که بدون علت مشخصی جواب های بعضی از پست هایم پاک می شود و شاید کسی این کار را میکند. برای جلوگیری از این مشکل چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟
پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم
Inprise
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 09:47 صبح
مطالب بی ربط داخل تاپیک ات تو بخش تبلیغات رو من حذف کردم ؛ راهکار : کاربران محترم چرت و پرت یا موارد نامربوط به بخش و تاپیک ننویسند .
ارحام
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 10:18 صبح
اگر ممکنه، نمونه ای از اظهارات چرت و پرت رو بفرمایید تا ادعا تون آبکی نباشه
Inprise
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 10:26 صبح
قیمت مورد علاقه تون رو اعلام کنید.
رایگان !
یه سی دی داریم پر از سورس کد ویروسها .... خب اینرا هم بدید بگذاریم کنار اون که دیگه تکمیل بشه !
قبل از اینکه به خودت حق بدی از لفظ آبکی استفاده کنی بگذار تعداد پست هات از کمی از ده تا بیشتر بشه و یک هفته از عضویت ات بگذره و بیشتر با جو سایت آشنا بشی ؛
ارحام
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 10:36 صبح
فکر نمی کنم اینکه کسی قیمت مورد علاقه شو اعلام کنه حرف بی ربط و به ادعای شما چرت و پرت زده باشه.
و فکر نمی کنم تعداد پست های هر کس، نشاندهنده ی صحت یا نادرستی حرف هاش باشه. این ادعای شما شرم آوره.
در ضمن توهین به کاربران قبل از اینکه به کسی خدشه وارد کنه به وقار سایت شما وارد می کنه.
این را هم بدانید که بنده بودن یا نبودنم در اینجا هیچ فرقی برام نمی کنه.
Inprise
چهارشنبه 11 خرداد 1384, 10:53 صبح
لیکن نوشته های مرتبط و غیر مرتبط اینجا برای من فرق میکنه و اگر تشخیص بدم لازمه حذف بشن این اتفاق خواهد افتاد . وقار سایت به سوالات و پاسخهای فنی ست نه هجویات و مطالب بی ربط و مهمل ؛ نوشته های تاپیک مذکور به همین دلیل حذف شدند .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.