ورود

View Full Version : خبر: sms دیداری از راه رسید

arezoo_66
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 14:36 عصر
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/61433.jpg
با این نرم افزار هنگام SMS منظره روبروی خود را با صفحه موبایل تماشا می کنید!
دو برنامه نویس ایتالیایی نرم افزاری را توسعه داده اند که نمایشگر تلفن همراه را شفاف می کند و به کاربر اجازه می دهد که در زمان نوشتن "اس. ام. اس" منظره روبروی خود را از داخل نمایشگر مشاهده کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، این دو برنامه نویس که "توزئو و وینچنزو بونفیلیو" نام دارند نسخه بتای این نرم افزار را برای آزمایش توسط کاربران سیستم عامل "آندروئید" گوگل در وب قرار داده اند.
این نرم افزار که SeeMS (سیستم اس. ام. اس دیداری) نام دارد از سوی شرکت Creative Commons به صورت منابع باز (open source) ارائه شده و قادر است تلفن همراه را به یک دستگاه شفاف تبدیل کند.
این سیستم زمانی که کاربر درحال قدم زدن در خیابان، آشپزی و یا کار است به وی اجازه می دهد که به راحتی و بدون برخورد با موانع مقابل، به "اس. ام. اس" خود پاسخ دهد.
یکی از این برنامه نویسان در این خصوص توضیح داد: "اگر من درحالی که مشغول نوشتن یک اس. ام. اس هستم بتوانم ببینم که کجا می روم می توانم از برخورد با مردم اجتناب کنم."
براساس گزارش wired، به محض فعال کردن این نرم افزار، روی نمایشگر تلفن همراه، متنی که کاربر درحال خواندن و یا نوشتن است دیده می شود و همزمان کاربر می تواند چیزها و اشخاصی را که درحال حرکت در سر راهش قرار می گیرند از طریق دوربین موبایل مشاهده کند

ztx4
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 17:42 عصر
دوست عزیز کاش لینکی از منبع خبر یا سایت اصلی جهت تهیه ی این نرم افزار قرار می دادید.

saed2006
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 18:11 عصر
اس ام اس باز های حرفه ای خیلی به دردشون میخوره

ztx4
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 18:40 عصر
اس ام اس باز های حرفه ای خیلی به دردشون میخوره

خوب منم جزو همین اس ام اس بازها هستم دیگه! واسه همین دنبال این نرم افزار می گردم.
روزانه 30 - 40 تا اس ام اس کم نیست!
البته من عادت کردم که وقتی دارم تو خیابون راه می رم، به صفحه ی گوشی نگاهنمی کنم و اس ام اسم رو می تونم تو جیب کتم هم بنویسم اما خوندن اس ام اس تو خیابون یه خورده خطرناکه:لبخند:

mazdadoost
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 20:53 عصر
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/61433.jpg
با این نرم افزار هنگام SMS منظره روبروی خود را با صفحه موبایل تماشا می کنید!
دو برنامه نویس ایتالیایی نرم افزاری را توسعه داده اند که نمایشگر تلفن همراه را شفاف می کند و به کاربر اجازه می دهد که در زمان نوشتن "اس. ام. اس" منظره روبروی خود را از داخل نمایشگر مشاهده کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، این دو برنامه نویس که "توزئو و وینچنزو بونفیلیو" نام دارند نسخه بتای این نرم افزار را برای آزمایش توسط کاربران سیستم عامل "آندروئید" گوگل در وب قرار داده اند.
این نرم افزار که SeeMS (سیستم اس. ام. اس دیداری) نام دارد از سوی شرکت Creative Commons به صورت منابع باز (open source) ارائه شده و قادر است تلفن همراه را به یک دستگاه شفاف تبدیل کند.
این سیستم زمانی که کاربر درحال قدم زدن در خیابان، آشپزی و یا کار است به وی اجازه می دهد که به راحتی و بدون برخورد با موانع مقابل، به "اس. ام. اس" خود پاسخ دهد.
یکی از این برنامه نویسان در این خصوص توضیح داد: "اگر من درحالی که مشغول نوشتن یک اس. ام. اس هستم بتوانم ببینم که کجا می روم می توانم از برخورد با مردم اجتناب کنم."
براساس گزارش wired، به محض فعال کردن این نرم افزار، روی نمایشگر تلفن همراه، متنی که کاربر درحال خواندن و یا نوشتن است دیده می شود و همزمان کاربر می تواند چیزها و اشخاصی را که درحال حرکت در سر راهش قرار می گیرند از طریق دوربین موبایل مشاهده کند

Creative Commons تا اونجایی که من میدونم یک مجوز OPEN SOURCE هست و نه یک شرکت.
http://creativecommons.org/

eshpilen
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 21:28 عصر
یه بنیاد/سازمان و اینا هم هست.
اکثرا اینا شرکت هم هستن. منتها اغلب غیرتجاری.

1485159
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 22:51 عصر
صبر کنید.....
چند سال بعد کافیه شما فقط فکر کنید! sms خودش ارسال میشه!

ztx4
شنبه 01 خرداد 1389, 00:08 صبح
صبر کنید.....
چند سال بعد کافیه شما فقط فکر کنید! sms خودش ارسال میشه!

فکر نمی کنم که دیگه اون اس ام اس باشه!
اون بیشتر شبیه یک تراشه خواهد بود که توی مغز انسان(در زمان تولد) جاسازی میشه و با اون می تونید با تمام افراد دنیا در هر کجای دنیا ارتباط برقرار کنید.

اس ام اس اون موقع ها خیلی خز می شه!:لبخند:

M.T.P
شنبه 01 خرداد 1389, 13:01 عصر
فکر نمیکنم کار سختی باشه ، اما ایده خوبیه و باعث میشه شرکت های سازنده گوشی موبایل بتونن این قابلیت رو با نمایش تصویر دوربین عکس برداری در پشت زمینه صفحه مربوط به ارسال یا خواندن SMS فعال کنند.