View Full Version : فيلتر
DJ2008
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 09:35 صبح
سلام
من چند تا edit روي فرم قرار دادم و هر edit براي يك ستون مي باشد تا جدول را با دستورات اس كي ال فيلتر كنم (فيلترهاي متنوع) ولي خطاهاي مختلف مي دهد.
خواهش مي كنم جواب من رابديد
hossein_h62
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 10:35 صبح
سلام
در مورد فیلتر کردن، پست های زیادی توی سایت وجود داره که میتونید از اونها کمک بگیرید.
یا حداقل بگید چه خطایی میده کدتون تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن.
حسین شهریاری
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 20:47 عصر
سلام
فیلترها در برنامه های کاربردی در اکثر مواقع یا بر اساس رشته هستند یا عدد.احتمالا طریقه ارسال رشته SQL شما ایراد داره!
مثال1:تمام مشتریانی که نام آنها با رشته ای که کاربر وارد میکنه شروع میشه.
query.sql.text:='select * from customers where cname like '+Qotedstr(edit1.text+'%');
query.close;
query.open;
مثال2:تمام مشتریانی که نام آنها شامل رشته ای که کاربر وارد میکنه باشه.
query.sql.text:='select * from customers where cname like '+Qotedstr('%'+edit1.text+'%');
query.close;
query.open;
مثال3:مشتری با کد وارد شده در ادیت.
query.sql.text:='select * from customers where C#='+edit1.text;
query.close;
query.open;
DJ2008
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 08:39 صبح
خيلي ممنون از اين كه جواب سوال را دادين ولي مشكل من چيز ديگه اي هست.
من يك جدول با 11 تا ستون دارم حالا مي خوام براي هر ستون يك اديت بذارم تا بتونم براي هرستون فيلتر اختصاصي داشته باشم . حالا اگه بشه and يا or نيز اضافه كنم خيلي خوبه.
pezhvakco
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 09:05 صبح
درود :
من يك جدول با 11 تا ستون دارم حالا مي خوام براي هر ستون يك اديت بذارم تا بتونم براي هرستون فيلتر اختصاصي داشته باشم
اگه میخوای جدول رو بنا به ورودی و برپایه یک ستون فیلتر کنی >
DataSet1.Filter:=' (code = ' + Edit1.Text +') '
DataSet1.Filtered:=True;
حالا اگه بشه and يا or نيز اضافه كنم خيلي خوبه.
همون کد بالا فقط یه AND یا OR بین شرط ها قرار بده >
DataSet1.Filter:=' (code = ' + Edit1.Text +') AND (name LIKE ' + QuotedStr(Trim(Edit2.Text)) + ') ';
DataSet1.Filtered:=True;
همیشه پرسش سریع ترین راه نیست >
1) http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=145587&highlight=%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1+%DA%A9%D8 %B1%D8%AF%D9%86
2) http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=139380&highlight=%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1+%DA%A9%D8 %B1%D8%AF%D9%86
3) ...
فکر خوش .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.