ورود

View Full Version : سوال: دادن پیغام درصورت وارد کردن اطلاعات لیست سیاه

linktaz
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 18:34 عصر
با سلام خدمت اساتید.
دوتا فرم دارم که توی یکی اطلاعات خاصی از قطعات وارد میشه.
یه لیست سیاه هم دارم که قطعات با شرایط خاص توی اون وارد میشه.میخوام اگر کاربر در فرم اصلی کد قطعه ای رو که قبلا در لیست سیاه وارد شده،رو در لیت اصلی وارد کرد پیامی رو به ما نشون بده.
اگر امکان داره کمک کنید.:لبخندساده:

مهدی قربانی
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 19:49 عصر
سلام
نمونه تکمیل شده شما ، اگر موردی بود بفرمائید تا توضیح لازم خدمتتون ارائه بشه .

linktaz
شنبه 01 خرداد 1389, 18:44 عصر
سلام
نمونه تکمیل شده شما ، اگر موردی بود بفرمائید تا توضیح لازم خدمتتون ارائه بشه .
سلام.
آقای قربانی عزیز.من نمیخوام نوع هر قطعه رو در لیست سیاه وارد کنم.مشخصا وقتی تعداد قطعات زیاد باشه وارد کردن تمامی قطعات منطقی نیست.منظورم قطعاتی هستند که که نیازی به وارد شدن در لیست سیاه ندارند.
طوری میخوام که فقط قطعات مورد نظرم که محدود هستند رو در لیست سیاه وارد کنم.شاید یک خرید داشته باشم که 1000نوع قطعه باشه.و از بین این 1000نوع قطعه 3 قطعه در لیست سیاه وارد بشه.لزومه به وارد کردن 997 قطعه دیگه نیستش.
من یه چیزی توی این مایه ها میخوام اما یه ایراد داره.اولا حتما باید فرم لیست ساه باز باشه تا if جواب بده ثانیا فقط کد هایی رو جواب میده که فیلد اونا توی بلک لیست فعل باشه.یعنی مکان نما روش باشه.نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه.

مهدی قربانی
شنبه 01 خرداد 1389, 23:25 عصر
سلام
در نمونه اول همه قطعات در لیست سیاه قرار نداشتند در اصل یک فیلد تحت عنوان black list برای تعیین قرار داشتن قطعه در لیست سیاه به جدول اضافه شده بود که شما می تونستید قطعات لیست سیاه رو تعیین کنید در ضمن زمانی که تعداد قطعات شما زیاد شد خیلی راحت میشه برای تعیین یک قطعه بعنوان قطعه غیر مجاز با یک جستجو یا استفاده از کامبو باکس این کار رو انجام بدید ، به هر شکل نمونه طبق خواسته شما اصلاح شد منتها من مجدداً جدول مرجع قطعات رو که هر دو جدول main و black list به اون لینک شدن رو اضافه کردم چون منطقاً قطعات باید از یک لیست مرجع اعتبار سنجی بشن .

linktaz
دوشنبه 03 خرداد 1389, 20:19 عصر
منظورم این بود که در نمونه اول کل قطعات باید یکبار در بلک لیست وارد بشن و نوع اونها باید تعیین بشه.خوب بهتر بود فقط قطعات مورد نظر که تعداد اونها کمتره در بلک لیست وارد بشه.
بهر حال نمونه دومی شما همونی بود که مدنظرم بود.مرسی.