View Full Version : شبکه کردن ویندوز اصلی با VMware
mahdi68
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 22:14 عصر
سلام
چه جوری میشه ویندوز اصلی که رو سیستم نصب هست با ویندوزی که رو VMware نصب هست شبکه کرد ؟؟؟ آیا همچین چیزی ممکن هست ؟؟؟ من میخوام واسه تست و تمرین شبکه کردن این کار بکنم اینم بگم که ویندوز اصلی 7 هست و مجازی XP
متشکرم
somaye.h
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 10:24 صبح
سلام
چه جوری میشه ویندوز اصلی که رو سیستم نصب هست با ویندوزی که رو VMware نصب هست شبکه کرد ؟؟؟ آیا همچین چیزی ممکن هست ؟؟؟ من میخوام واسه تست و تمرین شبکه کردن این کار بکنم اینم بگم که ویندوز اصلی 7 هست و مجازی XP
متشکرم
سلام
اگه بخواهید یه شبکه workgroupداشته باشین کافی آی پی ها رو ست کنید
اما اگه بخواهید یه شبکه domainداشته باشید باید! یه ویندوزه سرور داشته باشین!!!
naserrezaee
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 11:44 صبح
دوست من روش کلی کار رو به صورت تصویری البته در ویندوز ایکس پی براتون گذاشتم در ویندوز 7 هم روش کلی کار همین است فقط جای بعضی گزینه ها متفاوت است.
در ضمن بعد از این کار درون ویندوز مجازی یک آی پی در رنج و ساب نت همون آی پی که به ویندوز اصلی می دهید ست کنید.
موفق باشید
mahdi68
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 22:06 عصر
دوست من روش کلی کار رو به صورت تصویری البته در ویندوز ایکس پی براتون گذاشتم در ویندوز 7 هم روش کلی کار همین است فقط جای بعضی گزینه ها متفاوت است.
در ضمن بعد از این کار درون ویندوز مجازی یک آی پی در رنج و ساب نت همون آی پی که به ویندوز اصلی می دهید ست کنید.
موفق باشید
سلام
دوست عزیز من طبق مراحلی که تو عکس ها گذاشته بودین عمل کردم ولی وقتی از هر دو ویندوز پینگ میکنم Request Time Out میده !!!
mahdi68
شنبه 01 خرداد 1389, 11:22 صبح
آیا امکانش هست که دو تا سیستم عامل که از یک نوع نیستند بشه با هم شبکه کرد ؟؟؟ مثلا ویندوز 7 با XP و یا ویندوز با لینوکس ؟؟؟
mirmousavi.m
شنبه 01 خرداد 1389, 13:02 عصر
بله، مشکلی نخواهند داشت.
mahdi68
شنبه 01 خرداد 1389, 15:00 عصر
پس چرا من نمیتونم پینگ کنم ؟؟؟ کسی تا حالا این کار کرده ؟؟؟
n_samay
یک شنبه 02 خرداد 1389, 09:19 صبح
باسلام
جیگرم شمابرای این کار باید توی تنظیمات که درvmware انجام میدی host only انتخاب کنی و اگخ میخوای به بیرون ارتباط داشته باشی بریج و اگه توی سیستم میزبانت اینترنت داری و میخوای تویاونم داشته باشی nat رو انتخاب کن به همین سادگی وبه همین خوشمزگی خودش همه کارها رو انجام میده در اصل دو تا کارت شبکه مجازی رو سیستم میزبان نصب میکنه که یکی مربوط به هاست هستش و یکی مربوط به نت که اگه بخوای دستی این کار رو انجام بدی باید از دو تا کارت شبکه ای که رو سیستم میزبان هستش شماره 8 رو انتخاب کنی و در تنظیمات شبکه vmware وام نت 8 رو انتخاب کنی و رنج آیپی هردو رو توی یه رنج قرار بدی
یا حق
mahdi68
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 00:38 صبح
سلام
بلاخره مشکل را یافتم , باید firewall ها غیر فعال کرد
متشکر از همگی
vahid4030
یک شنبه 07 اسفند 1390, 15:32 عصر
من vmware 8 رو نصب کردم.بعد تو این برنامه هم ویندوز ایکس پی نصب کردم و هم 7 و تو هردو تا ویندوز یه درایو بیشتر ندارم با چیکار کنم که بقیه درایوهارو هم داشته باشم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.