PDA

View Full Version : انتقال دیتابیس نرم افزار به دیتابیس سایت ؟

zzZ_va2002
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 02:18 صبح
با سلام خسته نباشید ؟

می خوام یه نرم افزار بسازم که دارای چند تا فیلد مثل نام/نام خانوادگی/تحصیلات و ...
است بعد از اون چون کسایی که از اون استفاده می کنند زیاد با کامپیوتر وارد نیستند می خوام یک دکمه بسازم که وقتی طرف به اینترنت رفت با استفاده از اون دکمه اطلاعات رو به صورت دیتا بیس به دیتا بیس سایت بفرسته (فقط با زدن دکمه)باید چه کار کنم.

eshpilen
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 08:14 صبح
ببین سوال شما خیلی کلیه و کد این برنامه جزیی نیست که کسی برات بنویسه.
من اگر بودم سمت کاربر این برنامه رو احتمالا بصورت یک اپلیکیشن دسکتاپ مثلا با Qt مینوشتم.
ولی با همون PHP و اینا هم میشه. ولی اینطوری نیاز هست کاربر قبلش یک مجموعه نرم افزار سرور مثل easyphp رو run کرده باشه.
شما اصلا نگفتی خودت میخوای با چی بنویسی کدوم طرفش رو. اطلاعاتت فوق العاده ناقص و سوالات خیلی کلیه.

eshpilen
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 08:16 صبح
ضمنا منظورت از این چیه؟:

اطلاعات رو به صورت دیتا بیس به دیتا بیس
یعنی میگی در دیتابیس روی سیستم کاربر قبلا اطلاعات ذخیره شده؟
اگر اینطور باشه فکر نمیکنم فرمان و ابزار خاصی برای فرستادن کل یک دیتابیس به یک دیتابیس دیگه اونم در وب باشه. اگرم باشه احتمالا چیزی که شما میخوای نیست. باید هر رکورد رو بخونی و تک تک یا با جمع کردن همش بصورت کلی بفرستی.

zzZ_va2002
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 18:24 عصر
برای مثال یک برنامه می نویسم که در اون فیلد های مشخصی وجود دارد( نام / نام خانوادگی / شهر / ادرس ....) حالا می خوام این اطلاعات رو بفرستم به سایت که سایت قابل نمایش باشد با همون دسته بندی ( نام / نام خانوادگی / شهر / ادرس ....) حالا بنظر شما کدوم زبان بهتره ؟ چجوری این کارو بکنم ؟

eshpilen
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 20:15 عصر
خب بستگی داره. باید مشخصات دقیق برنامه و نوع اطلاعات و کاربرد مشخص باشه.
مثلا ممکنه جزیی از یک سیستم گسترده تر باشه و این سیستم گسترده تر شما با چه زبانی کار میکنه.
از طرف دیگه اگر شما مثلا فقط یک زبان مثل PHP بلد باشید ممکنه بخواید هر دو سمت رو با همین زبان بنویسید. نشدنی نیست! ولی اینکه واقعا مناسبه یا نه بحث و تفکر میخواد. کاربر برای استفاده از این برنامه اونوقت باید یک وب سرور رو اجرا کنه و مرورگر رو هم باز کنه و توی مرورگر کار کنه.

من اگر بودم احتمالا سمت کلاینت رو با Qt درست میکردم که امکان کار با دیتابیس و دیتابیس سرخود SQLite رو هم داره. بخش سمت وب هم که با PHP. قبلا برنامهء دو سمتی به اینصورت نوشتم که البته ارتباطاتش خیلی محدود و ساده بوده.
این برنامه ای که شما میخوای نیاز هست بقدر کافی تسلط داشته باشید. چون باید اطلاعات رو از طریق http بفرستید به جای دیگه. البته شاید بشه برای اینکار ترفندهای راحتی پیدا کرد.
بهرحال چطوری بودن این برنامه یعنی کل کد! خیلی چیزها تا وقتی کد ننویسی و تست نکنی مشخص نمیشه و ایده ها به ذهن نمیاد. پس حداقل خودت باید شروع کنی و بعدا با کد و ذکر روش خودت کمک بخوای (اونم اگر کسی وقت و انرژی و انگیزهء تحلیل و پاسخ دادن رو داشته باشه).