View Full Version : سوال: چگونگی پیاده سازی این شبکه وایرلس ؟
saleh.hi.62
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 14:41 عصر
با سلام
عکسی که ضمیمه شده نمایی از یک سری ساختمان که قراره این ساختمانها به صورت وابرلس به هم شبکه بشن.
۱-این ساختمانها به چه شکل و به چه صورت بهتره که به هم وصل بشن؟
۲-چه سخت افزاری برای هر موقعیت پیشنهاد میشه؟
نکته: فاصله های بین ساختمانها به صورت متر بین اونها گذاشته شده .
با تشکر
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=49377&stc=1&d=1274437869
online_mansoor2007
شنبه 01 خرداد 1389, 12:34 عصر
شبکه ساده ای است .
فقط یه سوال ؟ ارتفاع درختان چگونه است ؟ آیا درختان مانع دید هستند ، یعنی با ایستادن بر روی بام هر کدام از ساختمان ها ، ساختمان های دیگر دیده میشه ؟ نقطه 1 و یا 6 به شرط داستن دید مناسب محل بسیار خوبی برای مرکز است
saleh.hi.62
شنبه 01 خرداد 1389, 13:43 عصر
شبکه ساده ای است .
فقط یه سوال ؟ ارتفاع درختان چگونه است ؟ آیا درختان مانع دید هستند ، یعنی با ایستادن بر روی بام هر کدام از ساختمان ها ، ساختمان های دیگر دیده میشه ؟ نقطه 1 و یا 6 به شرط داستن دید مناسب محل بسیار خوبی برای مرکز است
با تشکر دوست عزیز
ببینید نقطه ۱ از نظر ارتفاع از نقطه ۶ خیلی پایین تر هست ولی چون ساختمانها بلند هستند از روی بام امکان دید وجو داره. ساختمان شماره ۱ سطح زمین و از اون به بعد سختمانها روی یک تپه مانند قرار گرفتن .
و یک سوال ! شما گفتید نقطه ۱ یا ۶ میتونه نقطه مرکز باشه ! فاصله نقطه ۱ تا ۶ حدودا ۵۰۰ متر هست !!! آیا اگه ما وایرلس روتر استفاده کنیم این برد رو داره؟
فکر میکنم این عکس موقعیت این ساختمانها رو بهتر نشون میده
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=49472&stc=1&d=1274545491
online_mansoor2007
یک شنبه 02 خرداد 1389, 16:34 عصر
سلام
وایرلس روتر که به هیچ عنوان . نانو 2 استفاده کن در همه نقاط
نقاط قرمز محل های مناسب برای نصب اکسس پوینت هست . نقطه فرستنده رو طبق فلشی که مشخص کردم تنظیم کن
اگر دید نداشتید کمی دکل بزنید . (البته با لوله 3 صنعتی هم تا 3 متر می تونید بالا ببرید )
برو حالشو ببرررررر:لبخند:
saleh.hi.62
یک شنبه 02 خرداد 1389, 19:26 عصر
سلام
وایرلس روتر که به هیچ عنوان . نانو 2 استفاده کن در همه نقاط
نقاط قرمز محل های مناسب برای نصب اکسس پوینت هست . نقطه فرستنده رو طبق فلشی که مشخص کردم تنظیم کن
اگر دید نداشتید کمی دکل بزنید . (البته با لوله 3 صنعتی هم تا 3 متر می تونید بالا ببرید )
برو حالشو ببرررررر:لبخند:
خیلی ممنون دوست عزیز واقعا لطف کردین
تا اینجا من فهمیدم که نانو مورد نیاز هست و حالا:
۱- به چه صورت؟ آیا اینها باید نقطه به نقطه به هم وصل بشن و در حقیقت توپولوژی به چه شکل هست اینجا؟
۲-شما یک نقطه رو به عنوان فرستنده انتخاب کردین و ساختمان نقطه ۶ هست ! چرا ما به ایک نقطه مرکزی نیاز داریم ؟ نمیتونه یک شبکه مش باشه؟
۳-اگه ما یک nano 2روی هر ساختمان داشته باشم و هر ساختمان بین ۴ تا ۵ طبقه باشه ! آیا سیگنال همه جا رو پوشش میده؟
و در مورد اون ساختمان هم باید بگم که زمانی که این عکس گرفته شده اون ساختمان شروع به ساخت نشده بوده !
دوست عزیز خدا خیرت بده ما رو کاملا روشن کن :لبخندساده: .ممنون
online_mansoor2007
دوشنبه 03 خرداد 1389, 09:36 صبح
1- توپولوژی به صورت کلاینت سرور هست ، نانو در نقطه مرکزی در مد access point قرار میگیره و ما بقی در مد Station .
2- مش زمانی کاربرد داره که شما تعدد یوزر دارید ولی در اینجا هدف وصل کردن چند نقطه به هم هست .
3- یعنی با همون نانوی گیرنده که روی بام هست ، ساختمان زیرین خودش را تحت پوشش شبکه قرار بده ؟؟
saleh.hi.62
دوشنبه 03 خرداد 1389, 12:59 عصر
- یعنی با همون نانوی گیرنده که روی بام هست ، ساختمان زیرین خودش را تحت پوشش شبکه قرار بده ؟؟
بله دوست عزیز ! منظور من اینه که اون ساختمانهای رو که شما میتونین توی تصویر مشاهده کنید !
کاری که قرار انجام بشه اینه که داخل تمام ساختمانها شبکه به صورت wireless هست . خوب بنا به این فرض آبا اون نانو میتونه یک ap برای کل اون ساختمان به شمار بیاد؟
online_mansoor2007
دوشنبه 03 خرداد 1389, 17:28 عصر
سناریوی اول این بود که ساختمان ها به هم وصل بشند . اما الان سناریوی جدید هم اضافه شد!
به لحاظ فنی نانو این قابلیت رو داره که هم گیرنده باشه هم فرستنده ( WDS ) اما به لحاظ مکانی نمیتونه پوشش مناسبی بده و ناچارید برای شبکه داخلی رادیوهای مجزا استفاده کنید .
saleh.hi.62
دوشنبه 03 خرداد 1389, 18:34 عصر
سناریوی اول این بود که ساختمان ها به هم وصل بشند . اما الان سناریوی جدید هم اضافه شد!
به لحاظ فنی نانو این قابلیت رو داره که هم گیرنده باشه هم فرستنده ( WDS ) اما به لحاظ مکانی نمیتونه پوشش مناسبی بده و ناچارید برای شبکه داخلی رادیوهای مجزا استفاده کنید .
بله درسته
ولی اگه بخوایم داخل ساختمانها شبکه باشه فکر میکنم به wireeles router نیاز هست . همین جوره؟
چه مدل و چه برندی رو پیشنهاد میدین؟
online_mansoor2007
دوشنبه 03 خرداد 1389, 18:38 عصر
داخل ساختمان بحث گسترده تر هست . نقشه ساختمان نیاز داره ، تعداد طبقاتی که نیاز هست شبکه بشه ، تعداد کلاینت ها در هر طبقه ، هدف از شبکه ، جنس ساختمان و ...
mnajafi
دوشنبه 03 خرداد 1389, 18:58 عصر
سلام
شكل ساختمان شبيه هتله اگه اينطور باشه اين يعني تعداد زيادي اتاق.لابي هتل رو مي توني بايه راديو indoor پوشش بدي ولي اتاقها رو به مشكل بر مي خوري.اگه مي شه كل نيازمنديهاتو بنويس با كاربري ساختمانها و كاربران تا بشه راهنمايي دقيقي كرد.
saleh.hi.62
سه شنبه 04 خرداد 1389, 05:42 صبح
این تصویری که مشاهده میکنید یک دانشگاه هست !
و در حقیقت قراره که شبکه داخلی به صورت وابرلس پیاده سازی بشه !
آیا ۱ wireless router برای هر طبقه گافی نیست؟
البته من سعی میکنم ابعاد فنی رو هر چه زودتر اینجا بزارم تا موضوع شفاف تر بشه.
با تشکر:لبخندساده:
online_mansoor2007
سه شنبه 04 خرداد 1389, 08:31 صبح
آقااااااااااا وایرلس روتر نمیشه عزیز دلممممممممممممممممم . چرا گیر دادی به وایرلس روترررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
saleh.hi.62
سه شنبه 04 خرداد 1389, 14:28 عصر
:لبخند::لبخند::لبخند::لبخند:: بخند::لبخند::لبخند::لبخند::ل خند::لبخند:
دوست عزیز چرا میزنی؟:گریه:
خوب ما نمیدمنیم که اینجا پرسیدیم ! دوست عزیز تا اونجا که سواد ناقص من قد میده اینه که برای پیاده سازی شبکه چند شبکه با رنج آی پی متفاوت باید wireless router استفاده بشه !
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .البته من سعی میکنم نقشه ساختمان ها رو هم اینجا بزارم .
با تشکر:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.