View Full Version : گفتگو: ويروس و از بين رفتن سريال هارد ديسك
samkoper
جمعه 31 اردیبهشت 1389, 18:50 عصر
سلام
يك قفل نرم افزاري طراحي كردم كه سريال هارد رو ميگيره و در ريجستر ثبت ميكنه و براي هر بار اجرا شماره سريال هارد رو با ريجستر چك ميكنه. براي كار خود نياز به شماره سريال هارد داره.
حدود سه ماهه كه اين قفل به خوبي كار ميكنه اما از يك هفتهقبل وقتي برنامه رو اجرا ميكني سريال هارد رو پيدا نميكنه روي همون سيستمي كه قبلا كار ميكرد.
مشكوك به ويروس شدم و سيستم رو Restore كردم كه مشكل تا خاموش شدن سيستم حل شد اما بعد از روشن و خاموش شدن سيستم آش همان آش و كاسه همان...
يك User جديد براش ساختم باز هم مشكل تا زماني كه سيستم خاموش نشده حل شد و به محض خاموش و روشن شدن باز هم سريال هارد گرفته نميشد.
چه راه حلي براي اين مشكل وجود داره؟
daniyal_1363
شنبه 01 خرداد 1389, 09:54 صبح
سلام
به نظر میاد مشکل از ویندوزه
اگه حتی ویروس هم باشه ویندوز که عوض بشه دیگه از ویروس خبری نیست مگه اینکه مثل ویروس هارد باشه (هارد دوستم از نظر نرم افزاری مشکلی نداشت ولی اطلاعات که داخلش ریخته میشد جلو چشم خودمون پاک میشد فولدرها delet میشد و با نصب هیچ ویندوزی هم صراطش مستقیم نبود رو هر سیستم دیگم نصب میگرد همین مشکل رو داشت هاردم هم تقریباً 1 یا 2 ماه کار کرده بود)(من این ویروس رو خودم تجربه نکردم ولی دوستم که خیلی بیشتر ار من تجربه داره میگفت تحقیق کرده و فهمیده ویروسیه که وقتی اجرا بشه رو سخت افزار و حافظه سخت افزاری مثل اطلاعات یک آی سی میشینه و در این صورت فقط تعویض قطعه یا یه آنتی ویروس که واقعا واقعا قوی باشه و بتونه اطلاعات سخت افزاری رو تغییر بده میتونه کمک کنه، در ضمن نوشتن این جور ویروس ها کاری هر کسی نیست و به تجربه ما قد نمیده )
به هر حال به نظر من شما با عوض کردن ویندوز مشکلتون حل میشه - 80 تا 90 درصد فایل های ویندوز مشکل پیدا کردن که همچین مشکلی پیش اومده
موفق باشین
vbhamed
شنبه 01 خرداد 1389, 10:19 صبح
سلام
اما من فكر مي كنم شما شماره سريال درايو رو مي گيري نه هارد ديسك
اون قسمتي كه سريال رو بر مي گردونه بزاريد
hackershz
شنبه 01 خرداد 1389, 10:39 صبح
سلام
اما من فكر مي كنم شما شماره سريال درايو رو مي گيري نه هارد ديسك
اون قسمتي كه سريال رو بر مي گردونه بزاريد
با سلام خدمت شما ببخشید میشه یه لحظه تو یاهو آنلاین بشید ؟کارتون دارم
kooroush
شنبه 01 خرداد 1389, 12:22 عصر
اگه کار فقط گرفتن یک سریاله خوب چرااز سریاله cpu استفاده نمی کنید ! ؟ فکر کنم هیچ ویروسی هم واسش نوشته نشده باشه که تو قسمتی از cpu (مثلا تو پایه هاش :)) بشینه !
saeedvir
شنبه 01 خرداد 1389, 14:29 عصر
سريال هارد فقط با فرمت كردن عوض ميشه
:لبخند:
xxxxx_xxxxx
شنبه 01 خرداد 1389, 14:56 عصر
سريال هارد فقط با فرمت كردن عوض ميشه
:لبخند:
سلام،
خیر، اینطور نیست. سریال هارد همیشه ثابت هست و مطابق با همان سریال کارخانه هست.
اون سریالی که مدنظر شماست، سریال پارتیشن های هارد هست که با فرمت کردن تغییر می کنه.
samkoper
شنبه 01 خرداد 1389, 16:37 عصر
سلام و ممنون از نظرات شما
نه بابا سريال كارخانه رو ميگيرم ولي متاسفانه با مشكل برخوردم و در مورد Cpu هم تا اونجا كه ميدونم زياد اعتباري نداره مخصوصا توي cpu هاي جديد من روي چند سيستم چك كردم (سريال CPU ) روي بعضي ها اصلا جواب نداد.
vbhamed
شنبه 01 خرداد 1389, 17:06 عصر
سلام
براي گرفتن سريال هارد ديسك ميتونيد از اين dll استفاده كنيد
http://www.devlib.net/getdiskserial.htm
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.