View Full Version : مشكل در دسترسي ها به فايل اشتراكي
venus_h
شنبه 01 خرداد 1389, 09:24 صبح
با سلام من براي دسترسي به فرم هام براي كاربراي مختلف از مدل attach شده استفاده ميكنم،تا زماني كه پايگاه داده رو شبكه نكرده بودم مشكلي پيش نمي اومد،ولي الان كه پايگاه داده رو شبكه كردم موقع ورود قاطي ميشه(مثلا يكي قبل از من با يوزر st2 وارد شده ، من با يوزر st1 وارد ميشم،ولي به جاي اينكه دسترسي هاي st1 رو واسه من بياره دسترسي st2 رو مياره و اين به معناي عملي يعني بيمعني بودن تعريف دسترسي!!!:افسرده:)
ميشه كسي كمكم كنه تا اين مشكلو برطرف كنم؟؟؟؟؟؟
amirzazadeh
شنبه 01 خرداد 1389, 09:53 صبح
با سلام من براي دسترسي به فرم هام براي كاربراي مختلف از مدل attach شده استفاده ميكنم،تا زماني كه پايگاه داده رو شبكه نكرده بودم مشكلي پيش نمي اومد،ولي الان كه پايگاه داده رو شبكه كردم موقع ورود قاطي ميشه(مثلا يكي قبل از من با يوزر st2 وارد شده ، من با يوزر st1 وارد ميشم،ولي به جاي اينكه دسترسي هاي st1 رو واسه من بياره دسترسي st2 رو مياره و اين به معناي عملي يعني بيمعني بودن تعريف دسترسي!!!:افسرده:)
ميشه كسي كمكم كنه تا اين مشكلو برطرف كنم؟؟؟؟؟؟
سلام
لطفا نحوه به اشتراك گذاري فايلتون روي شبكه رو توضيح بديد.
...................
venus_h
شنبه 01 خرداد 1389, 10:05 صبح
سلام
لطفا نحوه به اشتراك گذاري فايلتون روي شبكه رو توضيح بديد.
...................
پايگاه داده رو split كردم،بخش جداولمو روي سرور گذاشتم و بخش فرم ها و كووري ها رو روي كامپيوتر هر يك از يوزر ها كپي كردم
amirzazadeh
شنبه 01 خرداد 1389, 10:56 صبح
پايگاه داده رو split كردم،بخش جداولمو روي سرور گذاشتم و بخش فرم ها و كووري ها رو روي كامپيوتر هر يك از يوزر ها كپي كردم
سلام
من نسخه 2003فايل شما رو اسپليت كردم بعد به صورت full روي شبكه به اشتراك گذاشتم. بعد با كاربر st2 از يك كامپيوتر و با كاربر st1 از كامپيوتر ديگه تست كردم مشكلي نداشت.(هر كدام دسترسي هاي خودشون رو داشتند)
....................
موفق باشيد
venus_h
شنبه 01 خرداد 1389, 12:48 عصر
سلام
من نسخه 2003فايل شما رو اسپليت كردم بعد به صورت full روي شبكه به اشتراك گذاشتم. بعد با كاربر st2 از يك كامپيوتر و با كاربر st1 از كامپيوتر ديگه تست كردم مشكلي نداشت.(هر كدام دسترسي هاي خودشون رو داشتند)
....................
موفق باشيد
نميدونم چرا اين طور ميشه،هميشه اين اتفاق نمي افته،گاهي پيش مياد!!!(اين گاهي هم معلوم نيست كي هستش!:ناراحت: )ميشه كد رو تغيير داد يا اصلاح كرد كه همچين مشكلي پيش نياد؟
venus_h
شنبه 01 خرداد 1389, 12:54 عصر
يه مشكل ديگه هم كه يه بار ديگه مواجه شدم اين بود كه تعريف كردم كاربر st1 به فرم 1 دسترسي نداشته باشه،ولي وقتي همه تو شبكه بودن و كاربر st1 روي فرم 1 كليك كرد فرم واسش باز شد!!!....چرا؟؟
davood-ahmadi
یک شنبه 02 خرداد 1389, 21:47 عصر
فکر کنم اگر از روش که در نمونه براتون گذاشتم استفاده کنید دیگه این مسئله پیش نیاد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.