View Full Version : این خطا چیه که در زمان نصب دلفی 2010 میده؟
حسین شهریاری
شنبه 01 خرداد 1389, 18:53 عصر
سلام
من امروز قصد کردم دلفی2010 را نصب کنم و چون طبق دلایلی کل DVD اونا روی هارد کپی کرده ام از مسیر Setup\RADStudio\Install\dbpack_setup را اجرا کردم مراحل را پیش رفتم ولی در بین کار پیام خطایی صادر شد که تصویرشا براتون قرار دادم.
از دوستان هر کی براش پیش اومده لطف کنه جواب بده!
vcldeveloper
شنبه 01 خرداد 1389, 21:04 عصر
نمیدونم چرا این خطا رو دریافت کردید، ولی اگر این خطا مانع از ادامه نصب نمیشه، بهش توجه نکنید، چون مربوط به دلفی دات نت هست که عملا در RAD Studio بلااستفاده هست.
حسین شهریاری
شنبه 01 خرداد 1389, 21:46 عصر
سلام آقاي کشاورز
متاسفانه پس از تاييد پيام عمليات نصب پايان ميابد.
دوستان اگه ميدونن کمک کنن!
vcldeveloper
شنبه 01 خرداد 1389, 21:50 عصر
خب، در هنگام نصب، گزینه مربوط به نصب دلفی دات نت را غیر فعال کنید. این دلفی دات نتی که نصب میشه، Delphi Prism نیست، بلکه اون دلفی دات نت قدیمی هست که با دلفی 2007 عرضه میشد.
حسین شهریاری
شنبه 01 خرداد 1389, 22:25 عصر
در زمان نصب گزينه اي که مربوط به فمايش شما باشه نديدم.اين کار را چطور انجام بدم؟
vcldeveloper
یک شنبه 02 خرداد 1389, 02:31 صبح
در زمان نصب گزينه اي که مربوط به فمايش شما باشه نديدم.اين کار را چطور انجام بدم؟
الان مراحل نصبش دقیقا خاطرم نیست، ولی مطمئنم که گزینه ایی برای نصب کردن یا نکردن دلفی دات نت داره، چون من خودم این گزینه را در هنگان نصب غیرفعال کردم، و در دلفی خودم، دلفی دات نت ندارم.
AliReza Vafakhah
یک شنبه 02 خرداد 1389, 07:05 صبح
الان مراحل نصبش دقیقا خاطرم نیست، ولی مطمئنم که گزینه ایی برای نصب کردن یا نکردن دلفی دات نت داره، چون من خودم این گزینه را در هنگان نصب غیرفعال کردم، و در دلفی خودم، دلفی دات نت ندارم.
آقای کشاورز در هنگام نصب دلفی 2010 فقط دو گزینه جهت نصب هست Delphi , C++ Builder
یه همچین خطایی رو هم من چند وقت پیش در هنگام نصب دلفی باهاش موجه میشدم و حتی ویندوز هم عوض کردم اما بعد متوجه شدم سیستم ویرویس بوده .
vcldeveloper
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:38 عصر
آقای کشاورز در هنگام نصب دلفی 2010 فقط دو گزینه جهت نصب هست Delphi , C++ Builder
بله؛ ظاهرا من دلفی دات نت رو از طریق Delphi Distiller غیرفعال کردم، نه از طریق Setup دلفی.
در هر حال، من همین الان یک نسخه از دلفی 2010 را روی یک ماشین مجازی بدون مشکل نصب کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.