ورود

View Full Version : حرکت دادن عکس در PictureBox

ehsanocx
یک شنبه 02 خرداد 1389, 00:52 صبح
با سلام
دوستان چطوری می تونم عکسی که توی pictuer box لود کردم رو با موس توش تکون بدم؟ وقتی با موس تکونش دادم شکل موس شکل دست بشهو دوستان کسی آیکون دست م دارم برای شکل موس بگذارم؟

look20
یک شنبه 02 خرداد 1389, 08:55 صبح
سلام نمیدونم چطور میشه با موس عکسو تکون بدی ولی این 3 تا آیکون دست رو براتون ضمیمه کردم

M.T.P
یک شنبه 02 خرداد 1389, 15:45 عصر
اگه هدفتون فقط تکون خوردنه... خصوصیت DragMode مربوط به PictureBox رو به Automatic تغییر بدید و پس از اجرای برنامه با موس عکس رو تکون بدید.:لبخندساده:

ehsanocx
یک شنبه 02 خرداد 1389, 16:46 عصر
Automatic کردم Dragmode رو اما عکس داخل Pictuer box جا بجا نمیشه . میشه یه نمونه بزارین ؟ این راه حل جواب نمیده

romina2006
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 15:25 عصر
دوستان سلام

اين برنامه رو براي حرکت دادن عکس در pictuer Box نوشتم ولي مشكلي كه داره اينه كه وقتي مقدار مختصات موس تغيير مي كنه عكس فقط در يك جهت تغيير مي كنه.براي اينكه عكس هميشه در جهت مخالف مختصات موس حركت كنه بايد چه كار كرد؟

vbhamed
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 17:52 عصر
سلام

اينم اصلاح شده :

romina2006
جمعه 21 خرداد 1389, 07:52 صبح
با تشكر از شما

اگه براي پيچكر باكس اسكرول بار بزارم چه جوري ميشه تغييرات حركت عكس با موس رو با تغييرات اسكرول بار تنظيم كرد

hamed72
شنبه 22 خرداد 1389, 18:57 عصر
با سلام
دوستان چطوری می تونم عکسی که توی pictuer box لود کردم رو با موس توش تکون بدم؟ وقتی با موس تکونش دادم شکل موس شکل دست بشهو دوستان کسی آیکون دست م دارم برای شکل موس بگذارم؟
سلام دوست عزیز این کد چیزی که می خوایی :ولی آیکن نداشتم خودت یه جوری جورش کن)

Private Declare Function ReleaseCapture Lib "user32" () As Long

Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long

Private Sub picture1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
If Button = 1 Then
Call ReleaseCapture
SendMessage picture1.hwnd, &HA1, 2&, 0
End If
End Sub

موفق باسید .