ورود

View Full Version : مشکل در ساخت گزارش

Yasersadegh
یک شنبه 02 خرداد 1389, 09:00 صبح
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
من در حال نوشتن یه برنامه هستم که یه گزارش سالیانه داره که در ادامه توضیح می دم تا دوستان بنده رو راهنمایی کنند.
تویه برنامه یه جدول به نام hesabha دارم که فیلدهای زیر رو داره:
1- number : شماره حساب از نوع رشته ای
2-name: نام حساب از نوع رشته ای
3-...

همچین یه جدول به نام Etebarat دارم که مبالغ واریزی به حساب رو نگه میداره:
1- Number: شماره حساب از نوع رشته ای
2- month: ماره واریز به حساب از نوع رشته ای
2-year: سال واریز به حساب از نوع عددی
3-Mablagh: مبلغ واریزی به حساب از نوع عددی

خوب همونطور که واضحه هر وقت یه مبلغی به حسابی واریز میشه شماره حساب ، ماه ، سال و مبلغ واریزی مشخصه و ثبت میشه!

حال مشکل اینجاست که نمی دونم چطوری یه گزارش سالیانه مانند شکلی که در ضمیمه هست، ایجاد کنم.
دوستان، لطفا بنده رو راهنمایی کنید.

2farsoft
یک شنبه 02 خرداد 1389, 10:46 صبح
اگر میخواهید query بنویسید: از دستور pivot استفاده کنید
اگر می خواهید از crystal report استفاده کنید: از cross tab استفاده کنید

Yasersadegh
یک شنبه 02 خرداد 1389, 10:55 صبح
دوست عزیز می نمی دونم چطوری یه کوئری تویه کریشتال ا ابزارهای دیگر گزارش سازی بنویسم که مبالغ ماهای مختلف ، در ستونهای جداگونه قرار بگیره!:متفکر:
اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم!:خجالت:

2farsoft
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:47 عصر
یه crystal report به پروژه تون اضافه کنید و در ابتدا از قسمت choose an expert، cross tab را انتخاب کنید در مرحله بعدی data source تون رو مشخص کنید و در مرحله بعد بایستی ستون ها و سطر ها را مشخص کنید در این مرحله به جای columns فیلد ماه های سال و به جای rows فیلد شماره حساب را انتخاب کنید و در summary fields فیلدی را که در نهایت میخواهید جمع آنرا ببینید یعنی اطلاعات گردش حساب را انتخاب کنید.

Yasersadegh
یک شنبه 02 خرداد 1389, 13:18 عصر
دوست عزیز ممنون
ولی اگه یه کم دقت کنید به پست اول من می بینید که در جدول دوم، تنها یه فیلد مقدار ماه رو نگه می داره( Month). ولی در گزارش می خوام که اگه مقدار این فیلد فروردین بود، مبلغ در ستون اول نمایش داده بشه ،اگه مقدار این فیلد اردیبهشت بود مبلغ در ستون دوم نمایش داده بشه و ...!!:متفکر:
تمام چیزهایی که میگید رو بلدم و انجام دادم، ولی کاری که می خوام، یعنی مبلغ هر ماه در ستون خودش قرار بگیره رو نمی دونم چطوری کوئری بنویسم، و یا از چه روشی استفاده کنم!:گریه:
لطفا دوستانی که متوجه منظور و مشکلم شدند کمک کنند!:ناراحت:

2farsoft
یک شنبه 02 خرداد 1389, 14:09 عصر
:متفکر:اول یه view یا table بسازید که ماه و سال توش باشه بعد یه view هم که ستون های 1.جمع گردش حساب 2. سال+ماه بعد موقعی که در crystal report داری datasource رو معرفی میکنی فیلد ماه و سال اولی رو به فیلد سال و ماه دومی ارتباط بده.

Yasersadegh
دوشنبه 03 خرداد 1389, 08:59 صبح
دوست عزیز من کامل نگرفتم که چی شد!:گیج: میشه بیشتر توضیح بدید!:متفکر:
از دوستان کسی راه دیگه ای نداره!؟:ناراحت: