ورود

View Full Version : سوال و جواب پیرامون تاپیک آموزش ساخت بازی

LORD AELX
یک شنبه 02 خرداد 1389, 10:08 صبح
سلام، این تاپیک هم برای کسانی که در مورد ساخت بازی و آموزش های ارایه شده در تاپیک "ساخت بازیهای رایانه ای و بررسی ابعاد مختلف آن (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=219054)" ، سوال دارند. اینجا میتونید تمام سوالاتتون رو مطرح کنید و من به کمک بقیه دوستان، در اسرع وقت پاسخگو خواهیم بود :چشمک: :قلب:

Armin060
یک شنبه 02 خرداد 1389, 14:37 عصر
چطوری میتونه از دو سبک پیروی کنه؟؟ تو سبک Stealth Action که در واقع یکی از شاخه های Action-Adventure هستش، بازیکن باید همه کارها رو بصورت مخفیانه و خارج از دید دشمن انجام بده، مثل بازی Hitman یا Metal Gear Solid . پس در این مورد بازیکن همیشه باید در حال اختفا عمل کنه. ولی در مورد بازی های سبک Survival Horror بازیکن در محیطی وحشت آور و ترسناک به بازی می پردازه که مخفی کاری نداره ف مثل بازی Resident Evil .... خوب در اینصورت شما چطوری میتونی این دو تا سبک رو که به هم هیچ ربطی ندارند، غیر از اینکه هر دو ماجرایی اکشن هستند، یکی کنید ؟؟؟
اصلا اون توضیحی که دادی چه ربطی داره؟؟ بیشتر توضیح بده ببینم چی میگی...
چرا نمیشه !؟
یه چیزی مثل Call of cafula میشه دیگه!

LORD AELX
یک شنبه 02 خرداد 1389, 14:58 عصر
چرا نمیشه !؟
یه چیزی مثل Call of cafula میشه دیگه!

این بازی رو تا حالا ندیدم!! :لبخندساده: ولی سبک یه استاندارد هستش که قبلا راجع به رعایت این استاندارد ها به قدر کافی تذکر دادم.
به هر حال من نمیتونم متوجه بشم که شما چطور میخواید سبک Survival Horror (ترس و بقا) رو که کلا اصول ساختش و سناریو نویسی اش از پایه و اساس با سبک Stealth Action (اکشن مخفی کاری)، فرق می کنه رو با اون ترکیب کنید؟؟!! :متفکر: مثلا تو سبک اول، سلاح و مهمات کمی در اختیار گیمر گذاشته میشه و ضمنا محیط ترسناک هستش ولی تو سبک دوم این چنین نیست... این ها استاندارد ها هستند و نباید تا جای ممکن تغییرشان داد...
یه اشاره کردید به بحث گذاشتن انسان به جای زامبی... :متفکر: یعنی شما میخواید ترس رو با انسان عادی بوجود بیارید؟؟ منطقیه؟؟ :لبخندساده: اصلا برای چی باید تو یه بازی سبک مخفی کاری که معمولا جاسوس ها و ... توش فعالیت دارند، ترس از موجودات فرا زمینی و ترسناک و تخیلی اضافه بشه؟؟ به هر حال به نظر من درست نیست، حالا اگه قانع نشدید، لطف کنید از اول و درست و کامل، کارتون رو توضیح بدید تا من بتونم برداشت بهتری داشته باشم و نظر بدم... :چشمک:

pouyan777
یک شنبه 02 خرداد 1389, 21:23 عصر
یه اشاره کردید به بحث گذاشتن انسان به جای زامبی... :متفکر: یعنی شما میخواید ترس رو با انسان عادی بوجود بیارید؟؟ منطقیه؟؟ :لبخندساده: اصلا برای چی باید تو یه بازی سبک مخفی کاری که معمولا جاسوس ها و ... توش فعالیت دارند، ترس از موجودات فرا زمینی و ترسناک و تخیلی اضافه بشه؟؟ اگه half life 2 رو دیده باشی یه شهره که شخصیت اصلی باید از 2تا چیز فرار کنه..یکی اون موجودای عجیب غریبشن یکی هم اون یارو و نیروهاش:لبخند:ولی منظورم اصلا این نبود که انسان عادی زامبی باشه.منظورم این بود که اصل داستان روی مبارزه با زامبی ها بسته شده باشه و توی حاشیه هم یه سری افراد دیگه که انسان معمولین تورو با زامبی ها یکی میدونن و میخوان تورو هم نابود کنن

pouyan777
یک شنبه 02 خرداد 1389, 21:26 عصر
این چیزی که تو زهن منه یه جاهایی میطلبه که با جاسوس بازی و اینجور حرفا در بریم!فکر نمیکنم زیاد غیر قابل باور باشه...ولی اصل داستان روی مبارزه با زامبی هاست

LORD AELX
دوشنبه 03 خرداد 1389, 07:41 صبح
اگه half life 2 رو دیده باشی یه شهره که شخصیت اصلی باید از 2تا چیز فرار کنه..یکی اون موجودای عجیب غریبشن یکی هم اون یارو و نیروهاش:لبخند:ولی منظورم اصلا این نبود که انسان عادی زامبی باشه.منظورم این بود که اصل داستان روی مبارزه با زامبی ها بسته شده باشه و توی حاشیه هم یه سری افراد دیگه که انسان معمولین تورو با زامبی ها یکی میدونن و میخوان تورو هم نابود کنن

این چیزی که تو زهن منه یه جاهایی میطلبه که با جاسوس بازی و اینجور حرفا در بریم!فکر نمیکنم زیاد غیر قابل باور باشه...ولی اصل داستان روی مبارزه با زامبی هاست

ببین استفاده از مخفی کاری های جزئی کل بازی رو از نوع Stealth نمیکنه... اگه سبک Stealth باشه، همه اش همینه، راجع به اینکه هر سبک قوانین خاصی از سناریو نویسی تا ساخت سلاح و ... داره هم بهت گفتم... بهر حال سعی کن طوری بازی رو بسازی که مربوط به یه سبک باشه...
راستی، بازی Half Life که گفتی، سبک علمی - تخیلی (Science Fiction) تیر اندازی اول شخص (First-person shooters) هستش... :لبخندساده:

به هر حال اگه بازی ات دقیقا از سبک یه بازی دیگه پیروی می کنه، مشکلی نخواهد داشت، با اینکه باید خیلی ریز بینانه متوجه جزییاتی که طراح آن بازی برای رعایت استاندارد ها و پیروی از سبک مورد نظرش، انجام داده، باشی... :چشمک:

LORD AELX
دوشنبه 03 خرداد 1389, 09:54 صبح
من بازی Call of cafula رو تهیه کردم... ببینید داستان این بازی ایجاب می کنه که شخصیت اختفا کنه تا زنده بمونه... اگه چنین چیزی مد نظرتون هست، میتونید بسازید... ولی به هر حال موفقیت بازی رو هم در نظر داشته باشید... :چشمک:

Armin060
دوشنبه 03 خرداد 1389, 11:50 صبح
هه. اون تازه اولشه. هم اختفا دارد و هم ترس و هم لحظه های اکشن

LORD AELX
دوشنبه 03 خرداد 1389, 12:17 عصر
هه. اون تازه اولشه. هم اختفا دارد و هم ترس و هم لحظه های اکشن

بهر حال از ترکیب چند تا سبک درست نشده، یه سبک واحده.... :چشمک:

شما ها میتونید برید از همون پست های اولی که تو تاپیک راجع به سبک ها گذاشتم، یکی از لینک های زیرش مربوط به دسته بندی بازی ها بود، اونا رو مطالعه کنید. مثال هم داره از هر سبک.... اگه راجع به خود سبک ها توضیحی نداده، میتونید از wikipedia انگلیسی استفاده کنید. راستی تو ویکیپدیا انگلیسی اسم هر بازی رو هم میتونید search کنید تا مشخصات و توضیحات کاملی رو در مورد اون بهتون بده.... :بوس:

simatamini
سه شنبه 02 آذر 1389, 11:53 صبح
سلام
من دارم با unity 3d و cinema 4d بازی می سازم.

من تو import کردن اشکال سه بعدی مشکل دارم.
ی خونه ساختم ولی import میکنم برام نمیارتش
اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره کمکم کنه خیلی ممنونش میشم.

simatamini
سه شنبه 02 آذر 1389, 14:01 عصر
اگه کسی میدونه خواهش جوابمو بده

LORD AELX
جمعه 05 آذر 1389, 23:06 عصر
سلام
من دارم با unity 3d و cinema 4d بازی می سازم.

من تو import کردن اشکال سه بعدی مشکل دارم.
ی خونه ساختم ولی import میکنم برام نمیارتش
اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره کمکم کنه خیلی ممنونش میشم.

این سوال رو تو یک تاپیک جداگانه مطرح کنید، این تاپیک برای سوالات پیرامون تاپیک آموزشی هست و این سوال مربوط به مباحث مطرح شده نیست.