ورود

View Full Version : خبر: اجرای عملی قانون کپی رایت در کشور

REZAsys
یک شنبه 02 خرداد 1389, 10:52 صبح
سلام به دوستانhttp://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2816%29.gif مهم ترین خبر امروز
** اجرای عملی قانون کپی رایت در کشور **
به گزارش روزنامه دنیای اقتصاد :

اجرای عملی قانون کپی رایت در کشور

نايب ريیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور گفت: قانون کپی رایت که به تصویب مجلس شورای اسلامي ‌رسیده است، به زودی توسط این سازمان عملیاتی مي‌شود.

مهران خوانساری ابیانه در گفت‌وگو با مهر افزود: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با هدف رونق کسب و کار و ساماندهی بازار فناوری اطلاعات فعالیت‌های خود را دنبال مي‌کند. وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون طرح ساماندهی بازار فناوری اطلاعات در هشت استان کشور اجرایی شده و تا شش ماه آینده در دیگر استان‌های کشور تسری پیدا خواهد کرد.
دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با اشاره به اینکه بازار سالم و پررونق لازمه اقتصاد سالم است، تصریح کرد: در حال حاضر باید با ایجاد واحدهای خدمات کسب و کار، تعرفه‌گذاری کالا و خدمات، نظارت بر نحوه ارائه کالا و پاسخگویی به مشتریان و شکایت‌های احتمالی در ساماندهی بازار نقش‌آفرینی کنیم.
خوانساری ابیانه همچنین از تدوین آيین‌نامه استانداردهای ارائه کالا و خدمات در سازمان خبر داد و گفت: طرح پلیس آی‌تی با هدف برخورد با نقض‌کنندگان فعالیت‌های نرم‌افزاری در این سازمان اجرایی مي‌شود.
وی با اعلام این مهم که پلیس آی تی در مراکز عرضه نرم‌افزارها و بسته‌های نرم‌افزاری حضور محسوس خواهد داشت، افزود: به دنبال ایجاد طرح‌هایی برای عملیاتی کردن قانون کپی رایت در کشور هستیم تا تولیدکنندگان نرم‌افزار در کشور متضرر نشوند.

saied_hacker
دوشنبه 03 خرداد 1389, 09:07 صبح
ما اخرش ادم نمی شیم.
فکر نکن عمر من قد بده تا بتونم عملی شدن قانون کپی رایت رو تو کشور ببینم :گریه:

اخه این چه جور کپی رایتی هست که فقط محصولات داخلی رو پوشش می ده؟؟
مرگ خوبه ولی برای همسایه > ما از اونا بدزدیم عیب نداره ...

kochol
دوشنبه 03 خرداد 1389, 12:45 عصر
آخه محصولات داخلی رو پوشش بده کافی نیست حداقل قیمت بازی های خارجی رو هم گرون کنن

sajjadgameactor
دوشنبه 03 خرداد 1389, 13:17 عصر
ما اخرش ادم نمی شیم.
فکر نکن عمر من قد بده تا بتونم عملی شدن قانون کپی رایت رو تو کشور ببینم :گریه:

اخه این چه جور کپی رایتی هست که فقط محصولات داخلی رو پوشش می ده؟؟
مرگ خوبه ولی برای همسایه > ما از اونا بدزدیم عیب نداره ...

طبق اخرین اطلاعات من چون خیلی از پول های ایران تو کشورهای خارجی(آمریکا) بلوک شده و به ما نمیدن از نظر شرعی گفته شده که اشکالی ندارد:بوس::بامزه:

mehdi21
یک شنبه 09 خرداد 1389, 11:02 صبح
شرع و کسی کاریش نداره آخه . تولید کننده ایرانی هنوز دل خوشی از تولید و سرمایه گذاری تو زمینه نرم افزار نداره و یا اگه داره نمی تونه با قیمت 1000 تومانی محصولات درجه 1 خارجی رقابت کنه . این قانون حداقل کاری که می کنه اینه که تولید کننده ضرر نمی کنه . البته بماند که هنوز تولید های ایرانی جا برای کار زیاد دارن و نمی تونن فعلا رقیب جدی برای محصولات خارجی باشند . و خوب به هر حال باید از یه جایی شروع کرد . و به نظر من باید هم مردمی که از این مخصولات استفاده می کنن و هم تولید کننده ها همت کنند تا این صنعت چرخش بچرخه . البته خیلی سخته چون اکثر ما عادت کردیم به کپی گرفتن تا خریدن

SeganX
شنبه 15 خرداد 1389, 19:29 عصر
قوم عجیبی هستند بعضی از این مسئولان و مریدانشون. چند وقت پیش من با یکیشون بحثم شد که چقدر خوب می شد اگر ما قانون کپی رایت داشتیم. جواب داد که اصلا ما حالا حالاها نباید قانون کپی رایت داشته باشیم. من که داشتم شاخ درمیووردم گفتم آخه چرا؟؟
شروع کرد اراجیفی گفت در این باب که ما از آمریکا طلبکاریم و نباید کپی رایت داشته باشیم تا بتونیم محصولات ماکروسافت غاصب (؟؟) رو کرک کنیم و این حق ماست که از محصولات اونا رایگان استفاده کنیم و ... خلاصه آخرش واسه خودش نتیجه گرفت که پس نباید کپی رایت در کشور باشه!!!!! فقط یکسری حق ثبت نرم افزار و اینا کافیه و ...!!!

فکر کنم همه دوستان می دونن که حق ثبت هیچ ربطی به کپی رایت و تضمین فروش و حتی تضمین گرفتن جریمه از دزد نرم افزار نداره!!!

راستش تنها راه حلی که فعلا به ذهن من میرسه اینه که شاید بهتر باشه که دوستان اگر بازی خوبی درست کردن سعی کنن که یه آشنا اونور آب گیر بیارن شاید راهی برای فروش بیرون از ایران پیدا کردن. :لبخند:

sajjadgameactor
یک شنبه 16 خرداد 1389, 13:58 عصر
به نظر من بهترین راه اینه که به محصولات داخلی سوبسیت بدن یعنی قیمت محصول داخلی هم همون 2-3 هزار تومان باشه و بقیه ی پولش رو دولت بده. این مساله الان برای فیلم های ایرانی داره اجرا میشه و میتونیم فیلم ها رو قانونا 1500 بخریم و بقیه ی پول رو دولت میده

sobhangh
یک شنبه 23 خرداد 1389, 10:16 صبح
دولت داره پول ملت رو می گیره حالا تو می خوای پول بده؟ اگه می خواست کاری کنه قانون رو اجرا می کرد. الآن اگه یه کاری کنی که براش سه ماه زحمت کشیدی آخرش بگی 10 هزار تومن می گه کل آفیس با یه DVD خام گیرم می یاد فلان بازی که حرف نداره هم فوقش 4 تومن چرا باید مال تو رو بخرم.
آخه آدم زورش میشه. تنها نرم افزاری که بخور و نمیر زنده است نرم افزار های مالیاتی و محاسباتی هستند که اون هم داره نابود میشه