ورود

View Full Version : كمك براي كار با اكتيو دايركتوري

helal92
یک شنبه 02 خرداد 1389, 11:10 صبح
سلام.
من يه جا شروع به كار كردم كه حدود 40 تا كلاينت داره كه به صورت عادي و فقط از طريق ip شبكه شدن. الان كه من شروع به كار كردم مي خوام كار شبكه رو با اكتيو دايركتوري انجام بدم. يعني سيستم شبكه رو عوض كنم و ببرم رو ي اكتيو دايركتوري. يه چيزايي هم ازش بلدم اما ميترسم مشكلي پيش بياد. آخه تجربش رو نداشتم.. اگه در اين زمينه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم...:لبخندساده:

nima_8m
یک شنبه 02 خرداد 1389, 21:17 عصر
سلام
دوست عزیز چرا ترس اگه بترسی هیچ پیشرفتی نمیکنی تا بچه های برنامه نویس هستن غمت نباشه خوب حالا از کجا شروع کنی
1- نیاز به یه سرور داری که یه اونقد قوی باشه که بتونه کلاینتها رو ساپورت کنه اگه برنامه خاصی داری باید به نیازهای برنامت توجه کنی
2- نصب ویندوز سرور 2003 که نصبش مثل ویندوز معمولی هست
3- نصب AD و DNS
4- تعریف کاربرای شبکه و تعیین سطح دسترسی
5- JOIN کردن کلاینتها به سرور
اینا کارهای هست که باید انجام بدی هیچکدوم هم سخت نیست شروع کن هرجا گیر افتادی بپرس
موفق باشی

هوشمندی
دوشنبه 03 خرداد 1389, 13:10 عصر
با یک برنامه مجازی مثل VMWARE کار کن
راحت راه میافتی

helal92
شنبه 04 دی 1389, 09:23 صبح
ممنون دوستان گلم....از اونجایی که من قدرت ریسکم بالاس زدم به سیم آخر و راهش انداختم...:D

hraeissi
شنبه 04 دی 1389, 20:46 عصر
ممنون دوستان گلم....از اونجایی که من قدرت ریسکم بالاس زدم به سیم آخر و راهش انداختم...:D

خوب دوست من در این مسائل نمیشه با ریسک شوخی کرد چون خدانکرده باعث دردسرتان خواهد شد

hamed_137077
دوشنبه 13 دی 1389, 15:02 عصر
سلام خدمت دوستانو استادان محترم.من در شرف استخدام به يه شركت هستم كه قرار شده تا يه هفته جواب بدن شرط استخدام نصب سرور با 20 دومين هست.
فوري فور فوري
من دي سي رو نصب كردم.توخونه روي يه كامپيوترم و اونيكي روهم با سوويچ با اين شبكه كردم.دي ان اس سرور رو تو هردوشون اي پي سرور كردم دستي.جوين هم مي شم.ولي وقتي توي مناجمنت روي كلايت كليك راست و منيج رو مي زنم ((كه بايد صفحه مناجر كلايت باز بشه ايراد زيرو ميده))
راستي با كلايتهم بعد از جوين شدن با يوزري كه تو دي سي ساختم مي ره تو ولي انگار يه جاي كار خرابه.من دوروزه دارم زجر مي كشم.اميد وارم اين مشكل بزرگ براي من راه حل ساده از جانب استادان براي من داشته باشه.اينم عكسش

http://dc204.4shared.com/img/pz6SDmBa/0.3022403377902765/error.jpg (http://www.4shared.com/photo/pz6SDmBa/error.html)

razeghi_loved
سه شنبه 14 دی 1389, 00:05 صبح
به احتمال خیلی زیاد فایروال ویندوز کلاینتت فعال هست برو غیر فعال کن مشکلت حل می شه

hamed_137077
سه شنبه 14 دی 1389, 15:36 عصر
دوست محترم هردو فاير والها خاموشند.
من بلافاصله بعد راهندازي دي سي كنترلر.يك يوزر ايجاد كردم و بجز رمزش ديگه بقيه قسمتها ((مجوزها)) دست نزدم.
بعد رفتم سراغ كلاينت و جوين شدم تو شبكه موقع جوين شدن توي كادر درخواست رمز رمز مربوط به ادمينيستراتور دي سي كنترلر رو دادم.بعد ريستارت كلاينت بالا اومد و با يوزريبعد رفتم از سرور روي نام كامپيوتر جوين شده كليك راست كردم و منيييج رو زدم كه ايراد بالا روداد.
راستي من باسرور هرچي شير مي كنم كلايت مي بينه ولي با كلاينت هرچي شير مي كنم سرور نمي تونه بهش دسترسي داشته باشه..

دوست محترم كمكم كنيد.من بايد تاانتهاي اين هفته بتونم اين تمرينو انجام بدم تا استخدامم انجام بشه.

hamed_137077
چهارشنبه 15 دی 1389, 10:50 صبح
دوستان سلام دوباره.من مشكلم حل شد.تنظيمات مربوط به dns عامل اصلي اين مشكل بود و خوشبختانه تونستم حلش كنم.بالطف خدا.تشكر

razeghi_loved
چهارشنبه 15 دی 1389, 12:05 عصر
من فقط نمی دونم جریان این DNS چیه ؟ انگار همه گیر شده !!! هر کی مشکلی داره می گه DNS بود آخه اینجا دیگه مشکل از کجای این سرویس بدبخت بود که شما گردنش انداختین کم مونده بگین سیستمم خراب شد؟؟؟؟ بعد فردا بگین درست شد مشکل DNS بود که مثلاً رم سیستمم سوخت؟
اگر امکان دارد توضیح بدین چه ربطی به DNS داشت ؟
در ضمن من یه سوال دارم و 100 بار هم پرسیدم اما تا حالا کسی جواب نداده!!! مگر می شه به dc جوین بشین ولی IP DNSشما IP dcنباشه؟

hraeissi
چهارشنبه 15 دی 1389, 13:58 عصر
دوستان سلام دوباره.من مشكلم حل شد.تنظيمات مربوط به dns عامل اصلي اين مشكل بود و خوشبختانه تونستم حلش كنم.بالطف خدا.تشكر

شرمند بدلیل ذیق وقت نمیتونم زیاد سر بزنم

خوشحال شدم که مشکلتان حل شد

nima_8m
جمعه 17 دی 1389, 22:32 عصر
در ضمن من یه سوال دارم و 100 بار هم پرسیدم اما تا حالا کسی جواب نداده!!! مگر می شه به dc جوین بشین ولی IP DNSشما IP dcنباشه؟

با سلام بله دوست عزیز dc میتونه روی یه سرور باشه و dns روی یه سرور دیگه و کلاینت میتونه آی پی dns بجز dc داشته باشه این یه خصوصیت مهم در سرورهاست به خاطر تقسیم ترافیک

razeghi_loved
جمعه 17 دی 1389, 23:25 عصر
جواب این نیست اما من خودم جریان رو فهمیدم که چرا وقتی dns کلاینت رو روی ip DC نذاشته باشیم کار می کنه که بعداً خواهم گفت نه تو اینجا

hghyami
شنبه 18 دی 1389, 01:14 صبح
با سلام بله دوست عزیز dc میتونه روی یه سرور باشه و dns روی یه سرور دیگه و کلاینت میتونه آی پی dns بجز dc داشته باشه این یه خصوصیت مهم در سرورهاست به خاطر تقسیم ترافیک

. اینکه client نیاز نداره لوزمن به dns وصل شه درست هست چون میشه از طریق host file شما اینرو حل کنید.
ولی‌ اینکه dns یک جا باشه و ad جای دیگه تحت هیچ شرایطی پیشنهاد نمیشه. یک سر به msdn بزنی‌ خودتون می‌بینید و اینکه dns یک جا باشه و ad جای دیگه هیچ تأثیری رو traffic نمیذاره. اینرو رو از رو تجربه میگم (رو ۴۰۰۰ تا یوزر)

nima_8m
شنبه 18 دی 1389, 12:24 عصر
با سلام
ممنون از اینکه تجربتون و در اختیار دیگران قرار میدید ، بله ممکنه با پیشرفتهای که تو زمینه سخت افزار و سرورها شده این موضوع تاثیری نداشته باشه اما اینکه کلا ً تاثیری روی ترافیک نداره خوب .... شاید ولی در تعداد یوزرهای بالا و فاصله زیاد از سرور این موضوع حتما خودشو نشون میده
موفق باشید