ورود

View Full Version : کدام ورژن دلفی بهتر است ؟

taraneh_afshar10
یک شنبه 02 خرداد 1389, 11:49 صبح
به نظر شما دوستان کدام نسخه دلفی بهتر است ؟

1- دلفی 7
2- دلفی 2007
3- دلفی 2008
4- دلفی 2010

نکته : لطفا" دلیل خود را ذکر کنید از بین این چهار مورد
نکته :کدام ما را برای نوشتن پروژه کمک بیشتری می کند ؟

................................................
:چشمک:

hossein_h62
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:31 عصر
چیزی که مسلم هستش اینه که همه نرم افزارها در ورژنهای جدیدشون کامل تر میشن و امکانات بیشتری رو در دسترس کاربران قرار میدن. پس چه بهتر که با جدیدترین ورژن دلفی کار بکنید البته معمولا چیزی که بعضی کاربران رو ترغیب میکنه که از ورژن قبلی دست نکشند در دسترس بودن کامپوننت های خاص اون ورژن هست که هنوز برای ورژن جدید نیومده.
در کل بیشترین کمک رو در نوشتن پروژه تسلط و دانش برنامه نویس خواهد کرد. حتی با دلفی7.

taraneh_afshar10
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:32 عصر
چرا افراد دلفی 7 را کنار نمی گذراند؟

کدام محیط ساده تری دارد؟

Felony
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:36 عصر
چرا افراد دلفی 7 را کنار نمی گذراند؟
در دسترس بودن کامپوننت های زیاد و عادت .

کدام محیط ساده تری دارد؟
بستگی داره ، در کل دلفی 2010 روانتر هست ( البته این بر میگرده به نظر شخصی افراد )

taraneh_afshar10
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:38 عصر
در دسترس بودن کامپوننت های زیاد و عادت .

بستگی داره ، در کل دلفی 2010 روانتر هست ( البته این بر میگرده به نظر شخصی افراد )
یعنی راحت میشه با اون کار کرد

آیا سرعت دلفی :تشویق: 2010 نسبت به دیگر نسخه ها بهتر است ؟

Felony
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:45 عصر
بله ، با این که امکانات زیادی در IDE دلفی 2010 اضافه شده ولی سرعت بارگزاریش تقریبا با دلفی 7 تفاوتی نداره ، شاید هم بیشتر باشه !

vahid64
یک شنبه 02 خرداد 1389, 13:16 عصر
به نظرم اگه می خوای تازه شروع کنی از 2010 شروع کن!
ما هم که از دلفی 5 شروع کردیم حالا دلفی 7 برامون آخرش شده و موندیم توش!به نظرم دلفی 7 کم بی مشکل نیست فقط رو حساب عادت و سادگی IDE هست که ما زیاد علاقه به مهاجرت نداریم!
وگرنه 2010 بهتره

taraneh_afshar10
یک شنبه 02 خرداد 1389, 13:25 عصر
آیا کسی که دلفی 2007 کار کرده می تواند از دلفی 2010 استفاده کنه ؟
:متفکر:

developing
یک شنبه 02 خرداد 1389, 14:07 عصر
با سلام.اینکه کدوم نسخه بهتر از دیگری هست رو باید بزرگای دلفی بگن ولی اگر نظر من رو می خواید اینه که اصولا کامپایلرها و محیط های برنامه نویسی به مرور زمان بهتر و گسترده تر می شن و راحتی کاربران در استفاده و فناوریهای نوین در اونها عرضه می گردد.به طور مثال اگر بخواهید برای مانیتورهای لمسی برنامه نویسی کنید که از امکان لمسی اون استفاده کنید در دلفی 7 خودکشی به حساب میاد ولی در دلفی 2010 بطور پیش فرض می تونید از اون مثل یک event استفاده کنید.البته در گذر از نسخه های پایین به بالا بعضی وقتها یک نسخه (مثل دلفی 7) انقلاب می کنه و علاوه بر اینکه امکانات زیادی رو فراهم می کنه از لحاظ پایداری و رعایت استانداردها در حد تیم ملی کار می کنه.دلفی 7 بسیاری از امکانات دلفی 2010 را ندارد ولی بسیار پایدارتر و فراگیرتر در بین برنامه نویسان به شمار می رود.بنابراین دلفی 7 هنوز هم حرف برای گفتن داره گرچه که غول محیط توسعه (IDE) دلفی یعنی دلفی 2010 در بازار موجود می باشد ولی هنوز نتوانسته است پایداری و قابل اطمینان بودن دلفی 7 را برای کاربران فراهم کند.دلفی 7 انقلابی در محیطهای توسعه دلفی به حساب می آید که البته با اخباری که از تغییر نحو و دستورات کلی دلفی در نسخه بعد از دلفی 2010 به گوش می رسد باید دید که آیا زبان تغییر یافته جدید می تواند ثبات و قابل اطمینان بودن دلفی 7 را کنار بزند یا نه؟امیدوارم درست گفته باشم و مورد استفاده دوستان واقع شود.

Felony
یک شنبه 02 خرداد 1389, 15:54 عصر
آیا کسی که دلفی 2007 کار کرده می تواند از دلفی 2010 استفاده کنه ؟
تفاوت چندانی نداره ، شاید چند روز اول به خاطر برخی تغییرات ظاهری و امکانات جدید به سردرگمی دچار بشید ولی در کل بله میتونه کار کنه .

taraneh_afshar10
دوشنبه 03 خرداد 1389, 10:46 صبح
تفاوت چندانی نداره ، شاید چند روز اول به خاطر برخی تغییرات ظاهری و امکانات جدید به سردرگمی دچار بشید ولی در کل بله میتونه کار کنه .
یعنی همان دلفی 2007 است ولی با امکانات جدید

اینطوری خیلی خوبه /

AmirSky
دوشنبه 03 خرداد 1389, 12:14 عصر
دلفی 2010 خلی عالیه
فقط چند تا مشکل داره اول اینکه یه یک ماهی باید دنبال کامپوننت های قابل نصب روی اون گشت
دوم خیلی از کد هایی که در ورژن های قبلی استفاده میشد در 2010 مشکل داره و باید تغییر کنه
سوم : نرم افزاری که با ورژن های پایین تر ساخته شده بعد از ارتقا به 2010 گاهی به باگهایی برمی خورد که در زمان کامپایل اصلا نمیتوان متوحجه آنها شد و بهتر است تمام قسمتهای برنامه تست شود
چهارم : خود دلفی 2010 خیلی به هم میریزه
در کل خیلی عالیه

Felony
دوشنبه 03 خرداد 1389, 13:12 عصر
دلفی 2010 خلی عالیه
فقط چند تا مشکل داره اول اینکه یه یک ماهی باید دنبال کامپوننت های قابل نصب روی اون گشت
دوم خیلی از کد هایی که در ورژن های قبلی استفاده میشد در 2010 مشکل داره و باید تغییر کنه
سوم : نرم افزاری که با ورژن های پایین تر ساخته شده بعد از ارتقا به 2010 گاهی به باگهایی برمی خورد که در زمان کامپایل اصلا نمیتوان متوحجه آنها شد و بهتر است تمام قسمتهای برنامه تست شود
چهارم : خود دلفی 2010 خیلی به هم میریزه
در کل خیلی عالیه

با اینکه چند ماه است از دلفی 2010 استفاده میکنم تا به حال با هیچ کدوم از مشکل هایی که شما مواجه شدید برخورد نکردم .

AmirSky
دوشنبه 03 خرداد 1389, 14:17 عصر
با اینکه چند ماه است از دلفی 2010 استفاده میکنم تا به حال با هیچ کدوم از مشکل هایی که شما مواجه شدید برخورد نکردم .

عجیبه ! من که اوایل کار بیچاره شده بودم.
حتی شاید باور نکنی من در یک مورد باگ در جمع فیلد ها داشتم که برنامه به صورت ناگهانی بسته میشد در صورتی که در نسخه 2006 و 2009 اصلا مشکلی نداشت.
راستی یک مورد دیگه اینکه حجم EXE در 2010 بیشتر از نسخه های قبلی است.
در کل به عقیده من ورژن 2010 دلفی به مراتب از ورژن های قبلی بهتر است.

gbg
دوشنبه 03 خرداد 1389, 14:56 عصر
من دلفی 7 رو بیشتر دوست دارم چون پایدار تر هستش،کامپوننت های بیشتری براش پیدا میشه، خیلی از برنامه هام رو با دلفی 7 نوشتم و در آخر میگم که مجبورم از 2010 استفاده کنم جون راحت تر هستم باهاش و یونی کد رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه

nice boy
دوشنبه 03 خرداد 1389, 16:34 عصر
به نظر شما دوستان کدام نسخه دلفی بهتر است ؟

1- دلفی 7
2- دلفی 2007
3- دلفی 2008
4- دلفی 2010

ببخشید منظور شما از دلفی 2008 چیه؟ تا اونجایی که من می دونم دلفی 2008 وجود نداره بعد از نسخه 2007 که کدگیر ارائه کرد نسخه بعدی که توسط Embarcadero ارائه شد 2009 بود.

Felony
دوشنبه 03 خرداد 1389, 16:36 عصر
ببخشید منظور شما از دلفی 2008 چیه؟ تا اونجایی که من می دونم دلفی 2008 وجود نداره بعد از نسخه 2007 که کدگیر ارائه کرد نسخه بعدی که توسط Embarcadero ارائه شد 2009 بود.
دلفی 2008 هم ارائه شده و فقط Net. هست و از کدنویسی Native پشتیبانی نمیکنه.

vcldeveloper
دوشنبه 03 خرداد 1389, 18:26 عصر
دلفی 2008 هم ارائه شده و فقط Net. هست و از کدنویسی Native پشتیبانی نمیکنه.
همچین نسخه ایی از دلفی نداریم.

من دلفی 7 رو بیشتر دوست دارم چون پایدار تر هستش
توی نسخه های دلفی میشه گفت بیشترین پایداری رو دلفی 2010 داره، نه دلفی 7.

Felony
دوشنبه 03 خرداد 1389, 18:32 عصر
بله من تو لینک زیر نگاه کردم و سال انتشار Delphi for PHP رو اشتباه گرفتم با نسخه 2008

http://delphi.wikia.com/wiki/Borland_Compiler_Release_Dates

حسین شهریاری
دوشنبه 03 خرداد 1389, 18:52 عصر
سلام

بنده پروژه های زیادی با دلفی 7 نوشتم و به این نسخه خیلی وابسته شدم.ولی به این نتیجه رسیدم که باید بروز حرکت کرد و مخالف جریان نباید شنا کرد!!! به همین خاطر بنده برای کار با Win32 دلفی 2010 و برای کار روی سکوی دات نت دلفی پریسم را پیشنهاد میکنم چرا که به نظر من دیگه به احتمال زیاد شرکت Embarcadero برای نسخه های بعدی هم خودش وارد عمل میشه و ثبات خواهد داشت.چرا که قبل از این اونطوری که باید و شاید تکلیف مشخص نبود ولی اینطور که به نظر میرسه از این پس دیگه تکلیف هر دو دسته برنامه نویس یعنی Win32 و .Net را شرکت Embarcadero مشخص کرده و اونا را پشتیبانی خواهد کرد.

gbg
سه شنبه 04 خرداد 1389, 10:27 صبح

توی نسخه های دلفی میشه گفت بیشترین پایداری رو دلفی 2010 داره، نه دلفی 7.

خب من با اینکه از آخرین نسخه و آپدیت های 2010 استفاده می کنم ، برام خیلی اتفاق میوفته که که هنگ کنه و ...

حسین شهریاری
سه شنبه 04 خرداد 1389, 10:34 صبح
خب من با اینکه از آخرین نسخه و آپدیت های 2010 استفاده می کنم ، برام خیلی اتفاق میوفته که که هنگ کنه

دوست عزیز پایداری فقط هنگ کردن و نکردن نیست....

gbg
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 10:24 صبح
خب شما بگ پایداری چی هست

وقتی داری به فارس تایپ می کنی "نام و یا" یکباری هنگ میکنه بسته میشه
یا وقتی که برنامه رو اجرا می کنه و از حالت دیباگ نمی تونه خارج بشه
از مدت ها قبل وقتی پروپرتی ها رو قاطی میکنه و نمی شه روش کلیک کرد

و گرنه کامپایل کردن که پایداری نداره

nice boy
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 11:22 صبح
خب شما بگ پایداری چی هست

وقتی داری به فارس تایپ می کنی "نام و یا" یکباری هنگ میکنه بسته میشه
یا وقتی که برنامه رو اجرا می کنه و از حالت دیباگ نمی تونه خارج بشه
از مدت ها قبل وقتی پروپرتی ها رو قاطی میکنه و نمی شه روش کلیک کرد

و گرنه کامپایل کردن که پایداری نداره
من چند پروژه بزرگ با دلفی 2010 نوشتم ولی هیچکدوم از این مشکلاتی را که شما گفتید نداشتم. مسلما اشکال از جای دیگری هست

gbg
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 13:33 عصر
من روی 3 کامپیوتر دلفی دارم 2 تا Xp و یکی هم 7
و از فایل کرک هم استفاده نکردم و دلفیم لایسنس معتبر داره
ولی مشکل هم داره

BORHAN TEC
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 23:14 عصر
من از زمانی که دلفی 2010 اومده باهاش کار کردم و این مشکلات رو نداشتم. در مورد قاطی کردن پروپرتی ها هم مدتهاست که پچی منتشر شده که این مشکل رو حل میکنه.
به نظر من دلفی 2010 بهترین گزینه است چون:

1- به طور کامل از یونیکد و دیتابیسهای یونیکد پشتیبانی می کند.
2- ابداع تکنولوژی Touch و Gesture برای تولید برنامه هایی برای مانیتورهای لمسی
3- پشتیبانی از Firebird در dbExpress
4- افزایش سرعت کار با داده ها (تقریباً تا 100% نسبت به نسخه های قدیمی تر)
5- قابلیت متریک برای این که بفهمیم کدهای نوشته شده تا چه حد از استانداردهای از پیش تعریف شده تبعیت می کند.
6- به روز رسانی DataSnap (که یک WhitePaper در این زمینه در سایت Embarcadero وجود دارد)
7- پشتیبانی بهتر از API های ویندوز 7
8- به روز رسانی وافزایش کارایی RTL
9- افزایش چشمگیر پایداری برنامه های تولید شده
10- افزایش حجم مستندات
11- سازگاری با WCF (Windows Communication Fundation)
12- بهبود امکانات IDE مثلاً IDE Insight
13- بهبود کارآیی Debugger
14- امکان ساخت سرویس های REST (که یک WhitePaper در این زمینه در سایت Embarcadero وجود دارد)
15- بهبود کار آیی RTTI

جالب است بدانید که با روی کار آمدن دلفی 2010 رتبه محبوبیت دلفی 2 طبقه سعود داشته است.