View Full Version : کدام بانک اطلاعاتی بهتر است ؟
taraneh_afshar10
یک شنبه 02 خرداد 1389, 11:59 صبح
دوستانی عزیز:
کدام بانک اطلاعاتی قوی تر است برای نوستن پروژه روی دلفی؟
یعنی از همه نظر کدام بهتر است ؟
................................................: شویق:
مهران رسا
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:02 عصر
یعنی از همه نظر کدام بهتر است ؟
مثلاً از چه نظر هایی؟
taraneh_afshar10
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:08 عصر
از نظر : حجم ، امنیتی ، امکانات ، کارایی یا کدام میتوان راحت تر کار کرد یعنی محیط آسان تری دارد ؟
و .......... غیره
مهران رسا
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:22 عصر
از نظر : حجم ، امنیتی ، امکانات ،
کارایی یا کدام میتوان راحت تر کار کرد یعنی محیط آسان تری دارد ؟
بستگی به نیازتون من یکی از این دو رو پیشنهاد میکنم : Access ، MySQL . ضمناً در همین سایت تا دلتون بخواد در این مورد بحث شده . از امکانات جستجو استفاده کنید.
Felony
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:29 عصر
از نظر : حجم ، امنیتی ، امکانات ، کارایی یا کدام میتوان راحت تر کار کرد یعنی محیط آسان تری دارد ؟
و .......... غیره
همه اینایی که گفتی معنیش یکی بود = آسان و بی دردسر = اکسس
کارایی = بستگی به پروژه و کاری که میخوای با بانک انجام بدی داره ، هر بانکی را بهر کاری ساختند !
hossein_h62
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:34 عصر
منم با جناب آقای تاجیک موافقم. فکر میکنم گزینه مطلوب شما Access باشه.
taraneh_afshar10
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:40 عصر
همه اینایی که گفتی معنیش یکی بود = آسان و بی دردسر = اکسس
کارایی = بستگی به پروژه و کاری که میخوای با بانک انجام بدی داره ، هر بانکی را بهر کاری ساختند !
ببخشید اکسس زیاد جالب نیست چون از نظر امنیتی خوب نیست / و حجم بالایی ساپورت نمیکنه یعنی اطلاعات زیاد ....
Felony
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:42 عصر
ببخشید اکسس زیاد جالب نیست چون از نظر امنیتی خوب نیست / و حجم بالایی ساپورت نمیکنه یعنی اطلاعات زیاد ....
اطلاعات زیاد یعنی چی ؟ یکی 1 میلیون رکورد براش زیاده یکی 10 میلیون یکی ... !
میتونید از SQLite هم استفاده کنید ، هم امکانات قابل قبولی داره ، هم کم حجم ، هم محبوبیت زیادی کسب کرده و داره بین کاربرا رواج پیدا میکنه .
taraneh_afshar10
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:50 عصر
اطلاعات زیاد یعنی چی ؟ یکی 1 میلیون رکورد براش زیاده یکی 10 میلیون یکی ... !
میتونید از SQLite هم استفاده کنید ، هم امکانات قابل قبولی داره ، هم کم حجم ، هم محبوبیت زیادی کسب کرده و داره بین کاربرا رواج پیدا میکنه .
بعضی وقتها بطور ناگهانی اطلاعات از بین می رود
من اینرا که می گویم تجربه کردم دوست عزیز:اشتباه:
Felony
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:55 عصر
بعضی وقتها بطور ناگهانی اطلاعات از بین می رود
کجا ، اکسس یا SQLite ؟
اگر منظورتون اکسس هست ما هم تجربه کردیم و همچین مشکلی نداشتیم ، محصولی با این استفاده فراگیر و پشتیبانی فعال و به روز همچین مشکلاتی نداره ، اگر هم منظورتون SQLite هست که من باهاش زیاد کار نکردم ولی کلا محصول نوپایی هست و اگر هم مشکلی داشته باشه به خاطر نوپاییش هست .
اگر یک بانک تمام عیار میخواین باید زحمت و پیچیدگیهاش رو هم متحمل بشید ، برید سراغ SQL Server ، Oracle ، MySql و یا Borland Interbase .
مهران رسا
یک شنبه 02 خرداد 1389, 13:04 عصر
SQL Server
Access
Oracel
از MySQL قدرتمند و رایگان غافل نشید.
mehrpars
یک شنبه 02 خرداد 1389, 17:33 عصر
بهتر بود از InterBase هم نام می بردید ، اینتر بیس هم بانک اطلاعاتی قوی و خوبی هست
خیلی از شرکت ها و سازمانهای بزرگ از اون استفاده می کنن و با delphi هم match هست و همراه دلفی نصب می شه و کامپوننت هاشم که روی دلفی هست
به هر حال ...
اگر از نصب نرم افزار فاکتور بگیریم sqlserver راحت هست ، شاید از Access هم راحتتر باشه ، بخاطر محیطش ، اون IDE ش و ابزارهاش برای مدیریت بانک اطلاعاتی
قدرتش هم در سطح خوبی هست
و اما Oracle که از لحاظ سرعت و امنیت در سطح فوق العاده ای قرار داره .
و ....
و .... و
Felony
دوشنبه 03 خرداد 1389, 08:05 صبح
بهتر بود از InterBase هم نام می بردید ، اینتر بیس هم بانک اطلاعاتی قوی و خوبی هست
خیلی از شرکت ها و سازمانهای بزرگ از اون استفاده می کنن و با delphi هم match هست و همراه دلفی نصب می شه و کامپوننت هاشم که روی دلفی هست
به هر حال ...
اگر از نصب نرم افزار فاکتور بگیریم sqlserver راحت هست ، شاید از Access هم راحتتر باشه ، بخاطر محیطش ، اون IDE ش و ابزارهاش برای مدیریت بانک اطلاعاتی
قدرتش هم در سطح خوبی هست
و اما Oracle که از لحاظ سرعت و امنیت در سطح فوق العاده ای قرار داره .
و ....
و .... و
کجا ، اکسس یا SQLite ؟
اگر منظورتون اکسس هست ما هم تجربه کردیم و همچین مشکلی نداشتیم ، محصولی با این استفاده فراگیر و پشتیبانی فعال و به روز همچین مشکلاتی نداره ، اگر هم منظورتون SQLite هست که من باهاش زیاد کار نکردم ولی کلا محصول نوپایی هست و اگر هم مشکلی داشته باشه به خاطر نوپاییش هست .
اگر یک بانک تمام عیار میخواین باید زحمت و پیچیدگیهاش رو هم متحمل بشید ، برید سراغ SQL Server ، Oracle ، MySql و یا Borland Interbase .
نام برده شده .
AmirSky
دوشنبه 03 خرداد 1389, 11:58 صبح
من از Sql Server استفاده می کنم ولی برای نصب روی سیستم های مختلف خیلی اذیت کن است
دنبال یک دیتابیس راحت تر هستم و بانکهای زیر رو تست کردم
DBISAM و مشکل در پشتیبانی نکردن از Sub Query
Access و مشکل در پشتیبانی نکردن از دستور SELECT CASE
ElevateDB که کلا قاطی داره
بقیه رو تا حالا تست نکردم
ولی بیشتر نظرم در مورد My SQL هست
هرچند نمی دونم توی شبکه چطور عمل نمی کنه و یا در دستورات SQl چی کم داره
mehrpars
دوشنبه 03 خرداد 1389, 22:36 عصر
نام برده شده .
گزینه هارو عرض کردم
golbafan
شنبه 22 خرداد 1389, 09:53 صبح
من شخصا از accuracer استفاده ميكنم
ali zi zeperto
دوشنبه 14 تیر 1389, 19:41 عصر
ببخشید در نظر سنجی شما access یه گزینه است و mysql نیست؟بهتره این رو هم یه گزینه جدا قرار بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.