View Full Version : سوال: چگونه مي توان يك سايت را پنهان كرد
saeidi.yusuf
یک شنبه 02 خرداد 1389, 12:07 عصر
من كار با فايل robots.txt بلدم.ولي مي خوام بدونم چطوري ميشه index قبلي كه google از site من داره رو پاك كرد؟يا اگر راهي براي اين كار نمي دونيد مدت زمان بروز رساني اندكس google رو به من بگيد
saeidi.yusuf
دوشنبه 03 خرداد 1389, 09:00 صبح
واقعا كسي اطلاعاتي در اين باره نداره؟
saeidi.yusuf
دوشنبه 03 خرداد 1389, 09:07 صبح
شايد سوالم بد بوده.من سايتم و با استفاده از فايل robots.txt از انديكس شدن توسط موتور هاي جستجو بازداشتم ولي هنوز وقتي تو google جستجو مي كنم مياد.علتشم اين است كه google قبلا سايتم و index كرده پس و الان اطلاعي از وجود فايل robots.txt نداره.من چطوري ميتونم به google بگم كه دوباره سايتم و hndex كنه تا وقتي فايل robots.txt خوند بفهم نبايد اين سايت hndex بشه
persianshadow
دوشنبه 03 خرداد 1389, 10:00 صبح
روبات خزنده گوگل به صورت دوره ای به سایت شما سر میزنه و اطلاعاتش رو از سایت شما به روز میکنه نمونه واضحش وبلاگ ها هستن که در حال حاضر در کسری از ثانیه گوگل به روز بودن اون ها رو ایندکس میکنه
[حالا بیشتر از کسری از ثانیه].
یکی از بهترین روشها برای اینکه گوگل یک صفحه رو در نظر نگیره استفاده از تگ noindex هست :
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">
پس اگه شما کارهای بالا رو انجام بدید بعد از یک مدت صفحات شما ایندکس نمیشه.اما شاید شما برای حذف
مطالب از cache گوگل و کلآ از گوگل عجله دارید برای این کار باید عضو google webmaster toolkit بشید
و بعد از اینکه تنظیمات سایتتون رو انجام دادید.از بخش Crawler access و ابزار Removal URL اون آدرس
رو بهش بدید تا تمام اطلاعاتی که گوگل داره پاک کنه حتی cache ها رو.
saeidi.yusuf
سه شنبه 04 خرداد 1389, 08:03 صبح
ممنون از توجه تون.مي تونين به من بگيد كه چطور ميشه توي google webmaster سايتم رو اضافه كنم؟
persianshadow
سه شنبه 04 خرداد 1389, 10:36 صبح
خب مثل تمام محصولات گوگل به آدرس زیر برید
http://www.google.com/webmasters/
با ایمیل جیمیلتون وارد بشید
وقتی وارد وب مسترز شدید یه دکمه هست که نوشته Add a site که آدرس سایت رو میدید البته گوگل ازتون
میخواد برای اینکه مطمئن بشه سایت خود شما هست یک تکه کد رو در صفحه اول وب سایتتون قرار بدید.
بعدش وقتی سایتتون اضافه شد کافیه روش کلیک کنید وارد صفحه ای میشید که همه امکاناتی که من بالا توضیح
دادم لینکش اونجا هست.
سخت نیست کافیه یه قدری باهاش تمرین کنید.
saeidi.yusuf
سه شنبه 18 خرداد 1389, 08:43 صبح
ببخشيد كه دير جواب دادم .ممنون از جواب شما.ظاهرا اين سايت داره از google پاك مي شه ولي چيزي كه هست خيلي كنده مثلا الان كه دو هفته اي از ماجرا ميگذر از 20 جوابي كه پيدا مي كرد الان 10 تا شو مياره.
من فكر مي كنم اين عادي باشه باتوجه به استفاده از شبكه هاي عصبي در جستجو هاي google و الگو برداري google براي جستجو پاك كردن اين الگو ها مدتي طول بكشه
aa_mehr
سه شنبه 08 تیر 1389, 10:17 صبح
جالبه ها همه پول میدن که بیان تو ایندکس گوگل، تو میخوای از گوگل فرار کنی؟:لبخند: آخر الزمونه :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.