View Full Version : frameset و مشکل refresh
Happy_davood
پنج شنبه 12 خرداد 1384, 20:39 عصر
سلام
من دو تا frame در صفحه دارم . یکی برای منو و دیگری به عنوان بدنه . متاسفانه با click کردن آیتمهای منو ، frame بدنه refresh نمیشه و من همیشه صفحه کهنه رو می بینم .
با تشکر از همه دوستان
Masuod
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 01:47 صبح
دوست عزیز هر لینکی که میسازی دارای خاصیت به شکل کد زیر است
<a target="_parent" href="test.htm">test</a>
کد بالا قسمتی داره به اسم target که میتونی اون رو تغییر بدی و ازش استفاده کنی این کد لینک مورد نظر رو به صفحه frame اصلی هدایت میکنه در حالی که میتونه خود لینک در frame کلیدهات باشه
یه نکته هم اینکه استفاده از frame دیگه زیاد مرسوم نیست سعی کن از تکنیک های دیگه استفاده کنی مثلا لایه بندی و ... :موفق:
H_Ghaffarian
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 11:06 صبح
سلام
در حین تعریف فریم ست می تونی به هر فریم یک اسم بدی و بعد در قسمت target تگ <a> نام اون فریم رو بدی.
Happy_davood
چهارشنبه 18 خرداد 1384, 22:21 عصر
]وب ممنون از جوابتون . ولی مشکل من چیز دیگه بود . مشکل اینجا بود که محتوای frame ها به جای اینکه refresh بشوند از cash میومدند و من همیشه در پاسخ کلیک روی لینکها صفحات کهنه رو می دیدم . خوشبختانه روش حل مسئله رو هم پیدا کردم :
<META HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-CACHE">
کافیه در صفحه داخل فریم مورد نظر از تگ بالا استفاده کنم . البته هنوز تست نکردم و 10 دقیقه دیگه تست می کنم
ممنون از شما
پدرخوانده
جمعه 26 آبان 1385, 19:31 عصر
متاسفانه این مشکل رو من در خیلی از جاها هنوز دارم
اکثر کارهام در مورد سایت بصورت داینامیک هست
ولی مشکل اینجاست که خیلی مواقع صفحه از روی کش خوانده می شود و اطلاعات اضافه شده جدید نمایش داده نمی شود.
حتی با وجود ذکر این عبارت (پست قبلی) در قسمت head صفحه موردنظر
آخرش راه حلی که به نظرم رسید فراخوانی یک پارامتر رندوم در انتهای آدرس بصورت پارامتریک هست که برخی از دوستان می گفتند روش درستی نیست
می خواستم بدونم برای رهایی از این مشکل چه باید کرد؟ (عدم نمایش اطلاعات از روی کش)
armin390
جمعه 26 آبان 1385, 20:56 عصر
در حالت استاندارد دلیلش (پروتکل) HTTP مورد استفاده میتونه باشه در HTTP/1.0 باید از دایرکتیو no-cache در Pragma استفاده کنید چون فیلد Cache-Control در HTTP/1.1 وجود داره:
Pragma: no-cache
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.