PDA

View Full Version : سوال: راهنمایی فوری

fahim64
دوشنبه 03 خرداد 1389, 12:29 عصر
اول سلام و یک انتقاد.
چرا هیچ یک از دوستان هیچ کدوم از سئوالات من رو جواب ندادند؟
بعدم دوباره یه سئوال که چون عجله دارم امیدوارم سریع یکی کمک کنه.
یک برنامه دارم که در هر فرم jbutton هایی با event Action که با زدن دکمه یک عملیاتی اجرا میشه مثلا کل داده های جدولی در پایگاه داده نمایش داده میشه میخوام همین عمل با فشار دادن دکمه enter روی صفحه کلید هم انجام بشه .کدش به چه صورتی هست؟
با تشکر از دوستان.

fahim64
سه شنبه 04 خرداد 1389, 08:10 صبح
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووای
چرا من هر سئوالی می ذارم کسی جواب نمیده.:عصبانی:

jlover
سه شنبه 04 خرداد 1389, 10:21 صبح
اگه میخاید حتما با فشردن فقط اینتر (یعنی بصورت ترکیبی نباشه) دکمه تون رو شلیک کنید(!) باید یک شنودگر کلید برای دکمه تون (یا هر مولفه ی دیگه ای اگه بود هم فرقی نمیکرد) تعریف کنید.
چون خیلی عجله دارید و من هم خیلی کار دارم، توضیح بیشتری نمیدم و قطعه کد مربوطه رو قرار میدم، وگرنه باید با همین راهنمایی و احیانا چند خط راهنمایی بیشتر، خودتون جواب خودتون رو پیدا میکردین و لذتشو میبردید...

button.addKeyListener(new KeyAdapter() {
@Override
public void keyReleased(KeyEvent e) {
if (e.getKeyCode() == KeyEvent.VK_ENTER){
// هرکاری میل دارید میتونید همینجا انجام بدین
}
}
});
این یه مدلشه که رویداد کلید، با رها شدن کلید اتفاق میفته در این متد، دو تا متد دیگه هم هست که دیگه با مطالعه ی کلاسهای زیر میتونید باقیشو خودتون بدست بیارید:
KeyListener
KeyAdapter
KeyEvent
در ضمن حالا که جواب دادم، اگر سوالی بود پبرسید درخدمتم...
موفق باشید

fahim64
سه شنبه 04 خرداد 1389, 10:58 صبح
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتید خیلی خیلی سپاسگذارم .ولی کد رو تست کردم error میده. ولی در موردش فکر میکنم.
راستی چند روز پیش یک تاپیک با عنوان چند سئوال و نیاز به کمک فوری دوستان عزیز (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=221573) گذاشتم که اگر نگاه کنید و کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم .
باز هم تشکر.

jlover
سه شنبه 04 خرداد 1389, 15:22 عصر
دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتید خیلی خیلی سپاسگذارم .ولی کد رو تست کردم error میده. ولی در موردش فکر میکنم.
راستی چند روز پیش یک تاپیک با عنوان چند سئوال و نیاز به کمک فوری دوستان عزیز (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=221573) گذاشتم که اگر نگاه کنید و کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم .
باز هم تشکر.
من کد رو تست کردم.
کدتون رو لطفن قرار بدید. و یه چیزی رو هم بخاطر داشته باشید:
باید روی همون دکمه focus شده باشه، یعنی مثلن در محیط ویندوز با کلید تب کنترل رو به روی اون دکمه ببرید. در ضمن اینم بد نیست بدونید که (اگر نمیدونستید البته!) دکمه ها بطور پیشفرض با کلید spaceBar عمل میکنند (که باز هم شرطش اینه که فوکوس روی اون کلید باشه)