View Full Version : طراحی وبلاگ(؟)
ehsan.pn2
جمعه 13 خرداد 1384, 11:58 صبح
با سلام
:گیج: کسی میتونه در مورد درست کردن لینکها در کناره های وبلاگ به من توضیح بده؟ :گیج:
M-Gheibi
شنبه 14 خرداد 1384, 09:03 صبح
برای لینک دادن از کد زیر استفاده کنید:
<a href="http://www.barnamenevis.org">Click Here</a>
به جای Click Here عبارت نمایشی مورد نظر خودتون رو وارد کنید.
به جای http://www.barnamenevis.org لینک سایت مورد نظر رو وارد کنید.
ehsan.pn2
دوشنبه 16 خرداد 1384, 22:56 عصر
:mrgreen:
این کد رو تو قسمت html طراحی وبلاگبا ید وارد کرد بعد وبلاگ رو بازسازی کنم؟؟؟ :گیج:
:sorry:
hassan_kahrizy
سه شنبه 17 خرداد 1384, 00:26 صبح
بسمه تعالی
با سلام
خوب چرا از front page استفاده نمی کنی؟
کار خیلی راحت تره
3nitro
سه شنبه 17 خرداد 1384, 08:03 صبح
:mrgreen:
این کد رو تو قسمت html طراحی وبلاگبا ید وارد کرد بعد وبلاگ رو بازسازی کنم؟؟؟ :گیج:
:sorry:
فکر کنم در تمام مدت منظورت پرشین بلاگ بوده باشه ؟! چون اون بازسازی وبلاگ داره .
شما فرض کن قالب اولی پرشین بلاگ ( سفید و آبی ) رو گذاشتی . حالا میری در قسمت ویرایش قالب . کد لینکت رو همون اولش میذاری . ذخیره می کنی . بازسازی هم میکنی . بعدش وبلاگت رو میبینی . میبینی که لینک بالای بالاست چون کد لینک رو در خط اول گذاشتی . حالا باید بگردی یک جای مناسب پیدا کنی .
در تکست باکس ویرایش قالب دنبال لینکهای پیش فرض بگرد . مثلا خانه و ایمیل و آرشیو و زیر اونها بذار . بعد هم ذخیره کن . بعد هم وبلاگت رو بازسازی کن . :موفق:
ehsan.pn2
دوشنبه 23 خرداد 1384, 01:39 صبح
من اگه یک صفحه با فراند پیج طراحی کنم باید جه طوری اونو رو وبلاگ خودم قرار بدم :گیج:
3nitro
دوشنبه 23 خرداد 1384, 10:42 صبح
شما بعد از اینکه مطمئن شدید که کدهای پرشین بلاگ رو درست بکار بردید و کدهای جاوا اسکریپت برای نظرات و ... رو درست کردید در فرانت پیچ اون پایین 4 حالت داره که حالت html رو انتخاب کن و کپی کن و در ویرایش قالب paste کن .
اگه از کدهای پرشین بلاگ درست استفاده نکنی صفحه ات بهم ریخته میشه یا قسمتی اش کار نمی کنه و اگر کدها رو نذاری حجم وبلاگت رو 0 نشون میده که بهترین جا برای یادگیری کدهای پرشین بلاگ خودشه یعنی توضیحات زیر قسمت ویرایش قالب . اونها رو حتما بخون . :موفق:
ehsan.pn2
سه شنبه 24 خرداد 1384, 13:40 عصر
:mad:
:(
:گیج:
3nitro
جمعه 27 خرداد 1384, 19:00 عصر
ای وایییییی ... من خودم اولین بار از قالب پیش فرض پرشین بلاگ استفاده کردم . به نظر من با اون یه خورده بازی کنی کاملا همه چی دستت میاد . این طور که معلومه با کدهای html آشنایی زیادی ندارید بنابراین هر چقدر توضیح بدم بی فایده است تا اینکه یک کتاب در این زمینه بخونی و مطمئنم مشکلت تا حد زیادی رفع میشه . :موفق:
ehsan.pn2
شنبه 28 خرداد 1384, 11:22 صبح
با سلام
چرا عصتانی می شی :mad: خودتو ناراحت نکن :sunglass:
من باکد های html هم یه آشنای دارم ولی نه در سطح حرفه ای
الان هم چون موقع امتحانات ترم زیاد وقت نداشتم برم دنبالش برای همین از شما کمک گرفتم که کارم زود تر را بیفته
ولی بعد از امتحانات حتماً میرم دنبالش
با تشکر از شما :تشویق: :flower: :تشویق:
:موفق: :موفق: :موفق: :موفق: :موفق: :موفق: :موفق: :موفق: :موفق:
SH_Zahra
دوشنبه 13 تیر 1384, 17:13 عصر
ای وایییییی ... من خودم اولین بار از قالب پیش فرض پرشین بلاگ استفاده کردم . به نظر من با اون یه خورده بازی کنی کاملا همه چی دستت میاد . این طور که معلومه با کدهای html آشنایی زیادی ندارید بنابراین هر چقدر توضیح بدم بی فایده است تا اینکه یک کتاب در این زمینه بخونی و مطمئنم مشکلت تا حد زیادی رفع میشه . :موفق:
سلام
دوست عزیز اگه front page طرحی که دوست دارم را درست کنم بعدش برای اینکه همینو در قالب وبلاگم در پرشین بلاگ قرار بدم چیکار باید انجام بدم؟
اگر هر عکس یا تصویری که می گذارم روی طراحی صفحه باید یه آدرس اینترنتی داشته باشه بهترین جایی که میشه عکس اپلود کردکجاست؟
درضمن اگر بخواهم کدهای html را درست یاد بگیریم در واقع استفاده کنم از چه برنامه ای باید شروع کنم ؟
3nitro
سه شنبه 14 تیر 1384, 20:14 عصر
برای اینکه همینو در قالب وبلاگم در پرشین بلاگ قرار بدم چیکار باید انجام بدم؟
ابتدا باید عکس ها رو یک جایی آپلود کنید . سپس آدرس عکس ها رو درست کنید . بعد کد قالب پرشین بلاگ رو که کد و توضیحاتش رو در قسمت "ویرایش قالب" و "پرسش و پاسخ" می تونید مشاهده کنید باید روی قالب خودتون بذارید .
بهترین جایی که میشه عکس اپلود کردکجاست؟
sharemation.com گزینه خوبی هست . تعداد زیادی سایت هست که فضا رایگان بهتون میدن که میتونید استفاده کنید .
اگر بخواهم کدهای html را درست یاد بگیریم در واقع استفاده کنم از چه برنامه ای باید شروع کنم ؟
در واقع اگر بخواهید کد html یاد بگیرید فقط کدها رو یاد بگیرید . اما راه ساده تر واسه اینکه درگیر کدبازی نشید می تونید از فرانت پیچ شروع کنید مثلا از قالب های آماده فرانت پیچ . :موفق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.