View Full Version : سوال: دیتابیس نرم افزارهای حسابداری
MOJTABAATEFEH
دوشنبه 03 خرداد 1389, 18:28 عصر
سلام دوستان عزیز می خواستم بدونم در نرم افزارهای حسابداری کسانی که کار کردند در قسمت ثبت دفاتر(روزنامه،کل،معین) بهتر است :
1.برای هر سه دفتر از یک جدول در بانک اطلاعاتی برنامه استفاده کنیم و موقع گزارش گیری به صورت متفاوت گزارش گیری انجام بدیم؟
2.یا اینکه به صورت جداگانه برای هر کدام از دفاتر یک جدول اختصاص دهیم؟
با تشکر
حسین شهریاری
دوشنبه 03 خرداد 1389, 18:42 عصر
سلام
اصولا برنامه های حسابداری از جمله نرم افزار حسابرسی سپهر(که کار خودم هست)بدین شکل کار میکنن:
1-جدولی برای حسابهای کل
2-جدولی برای حسابهای معین
2-جدولی برای حسابهای تفصیل
4-جدول ثبت اسناد حسابداری
در ضمن دفتر روزنامه نیاز به جدول جاگانه نداره بلکه دفتر روزنامه دقیقا یک گزارش ازکه از جدول ثبت اسناد و سه جدول قبلی بدست میاد.در اصل دفتر روزنامه نمایش تمام آرتیکلهای تمام اسناد پشت سر هم هست.
البته سیستم حسابداری جداول زیادی نیاز داره ولی چیزی که شما میخاین در بالا ذکر شد.
موفق باشید
taraneh_afshar10
سه شنبه 04 خرداد 1389, 11:48 صبح
سلام
اصولا برنامه های حسابداری از جمله نرم افزار حسابرسی سپهر(که کار خودم هست)بدین شکل کار میکنن:
1-جدولی برای حسابهای کل
2-جدولی برای حسابهای معین
2-جدولی برای حسابهای تفصیل
4-جدول ثبت اسناد حسابداری
در ضمن دفتر روزنامه نیاز به جدول جاگانه نداره بلکه دفتر روزنامه دقیقا یک گزارش ازکه از جدول ثبت اسناد و سه جدول قبلی بدست میاد.در اصل دفتر روزنامه نمایش تمام آرتیکلهای تمام اسناد پشت سر هم هست.
البته سیستم حسابداری جداول زیادی نیاز داره ولی چیزی که شما میخاین در بالا ذکر شد.
موفق باشید
ببخشید میشه یک سورس نرم افزار حسابداری را بگذاری تا من ببینم / خیلی نیاز دارم
همین نرم افزار خودتان هم باشه / خیلی عالیه
ممنون و متشکر
حسین شهریاری
سه شنبه 04 خرداد 1389, 11:52 صبح
سلام
دوست عزیز هیچ برنامه نویسی سورس برنامه خودشا در اختیار کسی قرار نمیده!!
فکر کنم منظور شما یک نسخه از فایل اجرایی بود درسته؟؟
حسین خانی
سه شنبه 04 خرداد 1389, 12:09 عصر
با سلام :لبخندساده:
ببخشید میشه یک سورس نرم افزار حسابداری را بگذاری تا من ببینم / خیلی نیاز دارم
برنامه حسابداری و انبارداری (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=209069&highlight=%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8% B1%DB%8C)
سورس کامل برنامه حسابداری فروشگاهی (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206638&highlight=%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8% B1%DB%8C)
سورس برنامه حسابداری موبایل (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=120876&highlight=%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8% B1%DB%8C)
موفق باشید ...
taraneh_afshar10
سه شنبه 04 خرداد 1389, 12:20 عصر
با سلام :لبخندساده:
برنامه حسابداری و انبارداری (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=209069&highlight=%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8% B1%DB%8C)
سورس کامل برنامه حسابداری فروشگاهی (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206638&highlight=%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8% B1%DB%8C)
سورس برنامه حسابداری موبایل (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=120876&highlight=%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8% B1%DB%8C)
موفق باشید ...
آقای شهریاری :
شما که می گویید هیچ کس سورس برنامه را نمی دهد چطور می خواهید -- opensource - راه انداختی
حسین شهریاری
سه شنبه 04 خرداد 1389, 20:00 عصر
سلام
دوست عزیزم اون یه کارتیمی هست.منظور من این هست که برنامه ای که برنامه نویس طی سه الی چهار سال مینویسه را در اختیار کسی قرار نمیده.خب منطقی هم هست چون برنامه قراره براش سود دهی داشته باشه. اگه شما بودید این کارا میکردید؟
در ضمن اگه برنامه توی اون گروه تهیه بشه دیگه جنبش فرق داره!!!!
MOJTABAATEFEH
شنبه 24 مهر 1389, 08:04 صبح
کسی اگر اطلاعات کاملی داره یا حتی الامکان تجربه اجرایی بنویسه برای یه نرم افزار آموزشگاه که علاوه بر کار ثبت نام ، شهریه ، هزینه صدور و تمدید کارت و ......
فروش کتاب هم دارد به چه جدول هایی برای حسابداریش نیاز داریم و همینطور که گفتم آیا هر کدام از دفاتر حساب (روزنامه ، کل و معین) جدول جداگانه ای می خوان؟
کدومشون رو میشه با هم در یک جدول ثبت کرد و متفاوت گزارش گرفت اینجوری من اطلاعا دارم روزنامه و کا تقریبا 95 درصد شبیه هم هستند؟
با تشکر
nilidelphi
شنبه 24 مهر 1389, 11:39 صبح
دوست گرامی تعداد فیلد ها و نوع آنها در تعداد جدول خیلی موثر است .
مثلا اگه تعداد فیلدهای مشترک خیلی از فیلد های غیره مشترک بیشتر باشه اون وقت بهتره از یک جدول استفاده کنید در غیره این صورت چند جدول بهتره.
بنظرم شما درس پایگاه داده و پایگاه داده پیشرفته که به بحث نرمال سازی و مدیریت خطا و مدیریت تراکنش ها و همزمانی هنوز نخوندین اگه این درس هارو بخونید آنالیز چنید دیتابیس هایی راحتره.
اما در مورد ارائه ی برنامه ی متن باز بگم که دوستانی که در این سایت عضو هستند برای کمک به سایرین اینجا عضو شدن و ارائه ی متن باز یکی از انواع کمکی هست که می توان انجام داد و بسیاری از دوستان سورس برای دانلود هم میزاند.
در ضمن این عزیز که سورس کامل نخواستن فقط می خواستن قسمت داده های جدولی رو بررسی کنند.
موفق باشید.
MOJTABAATEFEH
شنبه 24 مهر 1389, 18:37 عصر
ممنون دوست عزیز ولی من از لحاظ حسابداری این قضیه هم خواستم اطلاعاتی داشته باشم
در ضمن تمام کسانی که عضو این سایت هستند رشته کامپیوتر نیستند!
nilidelphi
یک شنبه 25 مهر 1389, 10:52 صبح
راستش من خودمم با اینکه لیسانس نرم افزارم ولی تو رشته ی مکانیک ماشین آلات ساخت و تولید هم سر رشته دارم ولی این دلیل نمیشه که این رشته رو کامل یاد نگیرم حتی اگه تحصیلات آکادمیک نداشته باشم.
خوب اگه رشته ی کامپیوتر نیستید یعنی نباید به این کار بپردازید
و اگرم خیلی علاقه دارید باید کامل یاد بگیرید.
از دوستانتان که کامپیوتر هستند میتونید کمک بگیرید.
موفق و موید باشید.
MOJTABAATEFEH
یک شنبه 25 مهر 1389, 18:34 عصر
ببين دوست عزیز من شما رو نمی دونم چقدر شما در زمینه اون مکانیک که می گید مطالعه کردید ولی من در زمینه کامپیوتر یا هر چیز دیگه ای تا مطالعه نکنم به مرحله اجرا نمیرم از قبیل همین بحث نرمال سازی و امثالهم من تابحال توی این چند سالی که توی این سایت فعالیت کردم با کسی اینجوری صحبت نکردم کسی هم با من اینجوری صحبت نکرده می تونید سابقه فعالیت رو ببینید هم از لحاظ فرهنگ پاسخگویی و هم علمی ، شما هم لطفا توی بحث هایی شرکت کنید که اطلاعاتی راجع به اون بحث دارید
با تشکر
همه چیز را همگان دانند
nilidelphi
دوشنبه 26 مهر 1389, 12:15 عصر
ببين دوست عزیز من شما رو نمی دونم چقدر شما در زمینه اون مکانیک که می گید مطالعه کردید ولی من در زمینه کامپیوتر یا هر چیز دیگه ای تا مطالعه نکنم به مرحله اجرا نمیرم از قبیل همین بحث نرمال سازی و امثالهم من تابحال توی این چند سالی که توی این سایت فعالیت کردم با کسی اینجوری صحبت نکردم کسی هم با من اینجوری صحبت نکرده می تونید سابقه فعالیت رو ببینید هم از لحاظ فرهنگ پاسخگویی و هم علمی ، شما هم لطفا توی بحث هایی شرکت کنید که اطلاعاتی راجع به اون بحث دارید
با تشکر
همه چیز را همگان دانند
من اصلا متوجه منظور شما نمیشم؟
اگه منظورتون در مورد جواب من بود که همش درسته.
ولی اگه منظورتون پست قبلی در مورد رشته و مطالعه است برداشتتون نادرسته لطفا دوباره پست رو بخونین.
هدف از گرد آمدن در چنین جایی فقط کمک گرفتن و کمک دادنه نه چیز دیگه.
اگرم از حرفام ناراحتین خوب معلومه اهل انتقاد نیستین ولی بازم معذرت می خوام.
یادتون باشه ایجا جایی برای توهین کردن نیست و من هم نمی کنم و مطمئنا شما هم نمی کنید.
موفق باشید.
farshadh
چهارشنبه 28 مهر 1389, 22:42 عصر
سلام من حسابدارم
میخوام یک نرم افزار حسابداری درست کنم
برنامه نویسی هم اصلا بلد نیستم
باید به ترتیب از کجا شروع کنم؟
یادگرفتنش و ساختنش به ترتیب چقدر زمان میبره؟
ممنون از شما عزیزان
golbafan
پنج شنبه 29 مهر 1389, 23:09 عصر
سلام دوستان عزیز می خواستم بدونم در نرم افزارهای حسابداری کسانی که کار کردند در قسمت ثبت دفاتر(روزنامه،کل،معین) بهتر است :
1.برای هر سه دفتر از یک جدول در بانک اطلاعاتی برنامه استفاده کنیم و موقع گزارش گیری به صورت متفاوت گزارش گیری انجام بدیم؟
2.یا اینکه به صورت جداگانه برای هر کدام از دفاتر یک جدول اختصاص دهیم؟
با تشکر
بهترین راه ایجاد یک جدول برای کلیه حسابهاست (حتی حساب بانک ها و...) البته طراحی جدول کمی پیچیده تر میشه ولی سرعت و دقت بسیار بالا میره و جدولی هم برای اسناد مالی
فیلد های ضروری جدول حسابها:
رکورد (اتوماتیک و کلید)
کد حساب (استرینگ: 000.000.000)
نام حساب
نوع (عدد: 1..4=کل/معین/تفصیلی1و2)
ماهیت(عدد: 1..3=بدهکار/بستانکار/هیچ)
نوع حساب(عدد: 1..3=دائم/موقت/متوالی)
گروهبندی
نام کل
نام معین
نام تفصیلی 1و2
کدکل
کدمعین
کدتفصیلی1و2
مانده حساب
فیلد های ضروری اسناد مالی
رکورد
تاریخ
شماره سند
کدحساب
نام حساب
بد
بس
گردش(=بس-بد)
مانده
شرح ردیف
شرح سند
کل
معین
تفصیلی
کدکل
کدمعین
کدتفصیلی
------------------------------------
حالا اگر برنامه نویس خوبی باشی میتونی با همین فیلد های ضروری هر نوع کوئری مورد نظر رو برای داشتن هر نوع حسابی و هر نوع گزارش روزنامه/دفتر کل و... رو در بیاری
حتی میتونی کوئری مربوط به ترازنامه ها رو هم به راحتی در بیاری
K.Mohammadreza
سه شنبه 11 فروردین 1394, 10:44 صبح
باسلام میدونم تاریخ پست خیلی قدیمیه ولی دومین روزی است که مجددا به فروم بازگشتم :)
این قدر هم که میگید ساده نیست :متعجب: این شیوه طراحی جدول شاید بدرد یک فروشگاه بسیار کوچک اونم برای مدت حداکثر 5 سال بخوره ولی اصلاً مناسب بک شرکت و طبق فرمایشتون یک بانک !!!! نیست، حداقل تا اونجایی که من کار کردم
در طراحی پایگاه داده باید با نهایت دقت و طبق اصول انجام بشه موارد مورد نیاز را بصورت خلاصه میارم اگر موارد ذیل را در نظر بگیرید می توانید جداول خود را با حداقل افزونگی و حداکثر قابلیت توسعه و گسترش طراحی کنید
1- کد ریشه
2- کد سرفصل
3- نام سرفصل
4- سطح (جهت گرفتن تراز در سطوح مختلف معمولا 1 تا 9 که خودم استفاده میکنم)
5- نوع حساب (موقت/ دائم)
6- ماهیت حساب (بدهکار/بستانکار)
7- جایگاه (بالای خط/پایین خط)
8-تعداد حساب قابل افتتاح در آن سرفصل توسط کاربر (هیچ/فقط یک حساب/ تعداد محدود/ تعداد نامحدود)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.