View Full Version : سوال: سوال در مورد برنامه نویسی ویندوز و جاوا
little.boy
سه شنبه 04 خرداد 1389, 11:55 صبح
سلام می خواستم بدونم که آیا با جاوا هم مانند بعضی دیگر زبان های برنامه نویسی می توان برنامه نویسی ویندوز انجام داد؟ اگر می توان لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
mahdi68
سه شنبه 04 خرداد 1389, 12:00 عصر
سلام
حتما میدونید که جاوا مستقل از پلتفرم هست و تمام برنامه هایی که با جاو نوشته شده باشه روی هر سیستم عاملی که JRE نصب هست روش اجرا میشن
little.boy
سه شنبه 04 خرداد 1389, 12:32 عصر
یعنی با جاوا نمیشه از توابع ویندوز استفاده کرد؟
persianshadow
سه شنبه 04 خرداد 1389, 14:19 عصر
نه به شکل مستقیم نمیشه از توابع ویندوز استفاده کرد.کلآ هیچ زبانی به شکل مستقیم از توابع سیستمعامل
استفاده نمیکنه.زبانهای مایکروسافتی هم صرفآ این امر رو تسهیل کردن و گرنه نیاز به یک رابط هست.
در جاوا هم فناوری Java Native Interface وجود داره که به شما امکان میده کامپوننتی رو در یک زبان دیگه تولید
کنید و به جاوا الحاق کنید و این دو تا مشکل ایجاد میکنه :
۱ - در تولید یک برنامه از دو زبان باید استفاده کنید.
۲ - مستقل بودن از پلتفرم از بین میره
در کل اگه نیاز دارید کاری انجام بدید که وابستگی زیادی به توابع سیستمعامل داره چه ویندوز باشه چه دیگر
سیستمعاملها بهتره از گزینهای به غیر از جاوا استفاده کنید.
saeedIRHA
سه شنبه 04 خرداد 1389, 23:40 عصر
نه به شکل مستقیم نمیشه از توابع ویندوز استفاده کرد.کلآ هیچ زبانی به شکل مستقیم از توابع سیستمعامل
استفاده نمیکنه.
منظورتون یک مقدار مبهم هست از این جمله؛
یعنی میفرمایید که با زبانهای مثل C یا ++C ویا حتا VB ۶ نمیشه از توابع سیستم عامل به صورت مستقیم استفاده کرد ؟
در ++C (البته منظورم CLI نیست) میشه مستقیم از توابع ویندوز استفاده کرد.
persianshadow
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 10:12 صبح
دوست من گفتم یک رابط شما در C++ از win32 API یعنی رابط برنامه نویسی استفاده میکنی.منظور اینکه
ما یک syntax جز اصلی و پایه زبانها برای اینکار نداریم البته زبانهای مایکروسافتی طبعآ این کار رو تسهیل
میکنن ولی core هیچ زبانی چنین چیزی رو ارائه نمیده فرضآ در جاوا در نسخه ۶ تازه امکانات Desktop ارائه
شد و اون هم بعد از اینکه برای همه سیستمعاملها پیاده سازیش کردن اون رو به شکل یک API ارائه دادن.
little.boy
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 15:38 عصر
سلام می خواستم عرض کنم که با راهنمایی از persianshadow(بسیار ممنون) در مورد JNI یک سرچ کوچک زدم که با تابع JInvoke که استفاده از API های ویندوز را ساده کرده (این طور که من فهمیدم کار با اون از JNI ساده تر هست) آشنا شدم در اینجا http://fivedots.coe.psu.ac.th/~ad/winJava البته یک رهیافت دیگه هم به نام WJH(the Win32-Java Hybrid) وجود داره
علیرضا حسن زاده
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 16:19 عصر
نمیدونم در چه سطحی هستین ولی اگه از استدیو های کار با جاوا استفاده کنی کارت راحت تر میشه مثل JDeveloper و NetBeans البته بنده به شخصه با دومی راحت ترم (چون با اولی اصلا کار نکردم که نظر بدم:لبخند:) و همچین امکانات خوبی واسه دیگر زبان ها هم داره
persianshadow
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 23:08 عصر
مشکل و در اصل هدف دوستمون JDeveloper و یا نت بینز نیست ! ایشون راه درست رو پیدا کردن که استفاده از
JNI بود.عبارت استدیو هم اشتباه باید بگید IDE .
little.boy
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 08:25 صبح
persianshadow درست میگن هدف من استفاده از توابع و امکانات خود ویندوز برای گسترش برنامه ها بر روی ویندوز هستش !دلایل مختلفی هم برای این کار وجود داره!
aftab_mahtab_love
جمعه 14 خرداد 1389, 11:30 صبح
:لبخندساده:من تازه می خوام برنامه نویسی جاوا رو شروع کنم .نمی دونم در چه محیطی میشه برنامه نویسی جاوا انجام داد.می توانید کمکم کنید؟اگر مرجع لاتین هم میشناسید معرفی کنید بهم.ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.