ورود

View Full Version : برنامه روی شبکه

lena abbaszadeh
سه شنبه 04 خرداد 1389, 14:42 عصر
سلام
آقا من یه کاری می خوام بکنم
یه برنامه نوشتم با دلفی و database اکسس
می خوام به جای اینکه تحت شبکه بنویسمش فیل اجراییشو به همراه database
اش بذارم رو درایو شبکه:لبخند:
به دو دلیل :
1.برنامه تحت شبکه نوشتن زیاد بلد نیستم
2.اینجا سرور در اختیار من نذاشتن
اشکال این کار چیه؟
و اینکه چی کار کنم که وقتی یه کاربر داره با برنامه کار میکنه کاربر دیگه نتونه با برنامه کار کنه؟؟؟
لطفا راهنماییم کنین
مرسی:خجالت:

hossein_h62
سه شنبه 04 خرداد 1389, 16:00 عصر
اشکال این کار چیه؟
و اینکه چی کار کنم که وقتی یه کاربر داره با برنامه کار میکنه کاربر دیگه نتونه با برنامه کار کنه؟؟؟
لطفا راهنماییم کنین
مرسی:خجالت:

سلام
اشکال خاصی نداره میتونید پوشه ای که برنامه و بانک اونجا قرار دارند رو Share کنید و شرتکات برنامه رو برای کاربران شبکه قرار بدیدن. من همچین کاری رو انجام دادم قبلا.
برای سوال دومتون هم میتونید یک فیلد فلگ قرار بدین که هر وقت کسی لاگین کرد یک بشه. برای ورود به برنامه هم چک کنید که اگر فلگ یک بود برنامه اجرا نشه.مثل کد زیر :

ADOQuery1.SQL.Text:='Select RunFlag From Users';
ADOQuery1.Open;
ADOQuery1.Active:=true;
ifADOQuery1.FieldByName('RunFlag').AsInteger=1 then
showmessage(' Access Deny! ');
else
MainForm.Show;

حسین شهریاری
سه شنبه 04 خرداد 1389, 19:55 عصر

چه دلیلی داره؟
وقتی برنامه تحت شبکه هست هر چندتا کاربر میخان باید بتونن وارد برنامه بشن.شما باید یه قسمتی توی برنامتون داشته باشین که سطوح دسترسی را بشه تعریف کرد و هر کاربر با نام کاربری و رمز خودش وارد بشه و نتونه به تمام بخشها دسترسی داشته باشه.

در ضمت بنده در زمستان گذشته یه تاپیک برای برنامه های تحت شبکه با اکسس ایجاد کردم و ریزه کاریها را بیان کردم اگه بگردید پیداش میکنید.

lena abbaszadeh
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 13:14 عصر
.

در ضمت بنده در زمستان گذشته یه تاپیک برای برنامه های تحت شبکه با اکسس ایجاد کردم و ریزه کاریها را بیان کردم اگه بگردید پیداش میکنید.[/quote]
کاش لینکشو اینجا می ذاشتی:چشمک: