ورود

View Full Version : حرفه ای: oracle dba salary

mahyar_311
سه شنبه 04 خرداد 1389, 21:47 عصر
Anybody know how much is a salary for a oracle dba in Iran?

oracle_dba
شنبه 13 آذر 1389, 21:12 عصر
سلام
منم واسم سئواله که حقوق یه dba تو ایران چقدره ؟
آیا کاره dba تمام وقته یا پاره وقته ؟
حالا اگه یکی بخواد کار dba رو واسه یه شرکت بصورت پروژه ای برداره مثلا برای راه اندازی سیستم عامل لینوکس و نرم افزار اراکل چقدر بگیره خوبه ؟ من یه پیشنهاد دارم نمی دونم چقدر پیشنهاد بدم آخه نمی خوام کم بگم که بعدا خودم پشیمون بشم و نمی خواهم زیاد بگم که کار رو از دست بدم .
واسه راه اندازی هر سیستم (نصب سیستم عامل لینوکس و دیتا بیس اراکل با تمام tool ها)

oracle_dba
شنبه 13 آذر 1389, 21:15 عصر
در مورد سئوال شما طبق آماری که دارم بعضی از oracle dba ها تو ایران دارن 7 میلیون ماهی حقوق میگیرن . ماهی 2 میلیونم سراغ دارم . ماهی 1200000 هم سراغ دارم ولی اینا که گفتم واسه سازمان های بزرگ کار می کنند و غول oracle هستند . سازمان هایی مثل بانک ها و سازمان های دولتی . . .

oracle_dba
یک شنبه 14 آذر 1389, 14:43 عصر
دوستان من کمک خواستم و کارم هم شدیدا فوریه آخه باید امروز جواب بدم به شرکت پیشنهاد کننده . . . .

ghasemi414
دوشنبه 15 آذر 1389, 15:19 عصر
... .... ...

m674978
سه شنبه 16 آذر 1389, 12:00 عصر
در مورد سئوال شما طبق آماری که دارم بعضی از oracle dba ها تو ایران دارن 7 میلیون ماهی حقوق میگیرن . ماهی 2 میلیونم سراغ دارم . ماهی 1200000 هم سراغ دارم ولی اینا که گفتم واسه سازمان های بزرگ کار می کنند و غول oracle هستند . سازمان هایی مثل بانک ها و سازمان های دولتی . . .

سلام دوست عزيز،
كدوم ارقام مربوط به سازمان هاي بزرگه؟ حتي يك ميليون و دويست هزار هم مربوط ميشه به dba يك سازمان بزرگ؟ اگه بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم.

oracle_dba
سه شنبه 16 آذر 1389, 19:19 عصر
سلام دوست عزيز،
كدوم ارقام مربوط به سازمان هاي بزرگه؟ حتي يك ميليون و دويست هزار هم مربوط ميشه به dba يك سازمان بزرگ؟ اگه بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم.
نه دیگه 1200000 قیمت معقولی واسه یه شرکت کوچیکه و کمتر از اون دیگه ارزش نداره . . .
ولی یکی رو میشناسم با یه بانک قرار داد داره با مبلغ 3 میلیون واسه یک سال