PDA

View Full Version : مقداردهی ComboBox با ستونی از جدول



Bahar_HS
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 00:50 صبح
با سلام
اگر بخوایم ComboBox را با ستونی از دیتابیس مقداردهی کنیم ،چطوری نتیجه ی Select از
دیتابیس رو میشه به ComboBox مرتبط کرد؟
میشه به طور مستقیم ComboBoxرو به ستون مورد نظر وصل کرد یا حتما باید از DataSet
کرد؟ :متفکر:

باسپاس

اوبالیت به بو
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 03:06 صبح
یا DataSet یا اگر رکورد ها کم هستن DataReader

Bahar_HS
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 12:45 عصر
درست متوجه شدم؟
دستور Select مورد نظر رو می فرستیم به دیتابیس ونتایج برگشتی از دیتابیس در دیتاست قرار می گیره و بعد
به ComboBox می گیم که از دیتاست مقداردهی بشه،

دیگه لازم نیست چنین دستوری در برنامه داشته باشیم؟




ComboBox.Items.Add();

vrshvrsh
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 13:20 عصر
اگه متوجه نشدی بگو

spring69
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 13:56 عصر
سلام.

SqlConnection cnn = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress;Initial Catalog=CarExhibition_DB;Integrated Security=True");
SqlCommand cmd = new SqlCommand("select [name] from tblpersons", cnn);
SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter(cmd);
DataTable dt = new DataTable();
ad.Fill(dt);
comboBox1.DataSource = dt;

ComboBox1.DisplayMember = "name";

Bahar_HS
دوشنبه 10 خرداد 1389, 11:33 صبح
با سلام
و با سپاس از همه ی دوستانی که لطف کردند راهنمایی کردند،:تشویق::تشویق::تشویق:

یه سوال دیگه ، اگه فیلد نام ونام خانوادگی در جدول جداگانه باشند ،



comboBox.displayMember

رو میشه با هر دو مقداردهی کرد؟
نام ونام خانوادگی در جدول جدا هستند(حتما باید جدا باشند) ولی می خوام در comboBox به صورت
"نام خانوادگی نام" نمایش داده بشه،
چه طوری میشه؟

:متفکر:

spring69
دوشنبه 10 خرداد 1389, 11:54 صبح
با سلام
و با سپاس از همه ی دوستانی که لطف کردند راهنمایی کردند،:تشویق::تشویق::تشویق:

یه سوال دیگه ، اگه فیلد نام ونام خانوادگی در جدول جداگانه باشند ،



comboBox.displayMember

رو میشه با هر دو مقداردهی کرد؟
نام ونام خانوادگی در جدول جدا هستند(حتما باید جدا باشند) ولی می خوام در comboBox به صورت
"نام خانوادگی نام" نمایش داده بشه،
چه طوری میشه؟

:متفکر:


به جاي اين خط:

SqlCommand cmd = new SqlCommand("select [name] from tblpersons", cnn);
اين خط رو بنويس:

SqlCommand cmd = new SqlCommand("select Family+' '+[name] from tblpersons", cnn);

Bahar_HS
دوشنبه 10 خرداد 1389, 12:46 عصر
اشکالم این بود که فکر می کردم به


comboBox.DisplayMember

نام ستون رو میدیم
ولی باید نام جدول موردنظر رو بدیم، درسته؟
:متفکر:

M.YasPro
دوشنبه 10 خرداد 1389, 15:15 عصر
سلام در ادامه جواب های دوستان :


SqlCommand cmd = new SqlCommand("select Family+' '+[name] as fullName from tblpersons ", cnn);
ComboBox1.DisplayMember = "fullName";




ولی باید نام جدول موردنظر رو بدیم، درسته؟

کجا ؟
نام دیتاسورسمون رو به comboBox.DataSource میدیم نه اسم تیبل توی دیتابیسو .

موفق باشید .

spring69
دوشنبه 10 خرداد 1389, 16:41 عصر
اشکالم این بود که فکر می کردم به


comboBox.DisplayMember

نام ستون رو میدیم
ولی باید نام جدول موردنظر رو بدیم، درسته؟
:متفکر:

ببخشيد اشتباه شد.
اين كدها رو بنويس:

OleDbConnection cnn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|/DB.mdb");
OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("select [nameF]+ ' '+[FamilyF] as نام from table1", cnn);
OleDbDataAdapter ad = new OleDbDataAdapter(cmd);
DataTable dt = new DataTable();
ad.Fill(dt);
comboBox1.DataSource = dt;
comboBox1.DisplayMember = "نام";

miss_kaz
یک شنبه 10 مهر 1390, 22:37 عصر
سلام من می خوام محتویات textbox رو بریزم توی combobox میشه لطفا من رو راهنمایی کنید؟

F.zeinali
دوشنبه 11 مهر 1390, 01:18 صبح
سلام من می خوام محتویات textbox رو بریزم توی combobox میشه لطفا من رو راهنمایی کنید؟


سلام
از کد زیر استفاده کنید

comboBox2.Items.Add(textBox1.Text);