ورود

View Full Version : بازی 'پک من' ۵۴۹ سال از وقت کاربران گوگل را گرفت

HamedNet_ir
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 19:23 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=49764&stc=1&d=1274887364

نتایج یک تحقیق نشان می دهد بازی "پک من" که چندی پیش سایت اینترنتی گوگل آن را در صفحه اول خود به نمایش درآورده بود، تقریبا ۵ میلیون ساعت از زمان کاری افراد را صرف کرده است.

این نسخه "پک من" که قابل بازی کردن بود، در روز ۲۱ ماه مه امسال به مناسبت سی امین سال ساخت این بازی در ژاپن روی سایت گوگل قرار گرفت.

سایت موتور جستجوگر گوگل شکل این بازی را طوری طراحی کرده بود که حروف تشکیل دهنده کلمه گوگل (Google) در وسط صفحه بازی قرار گرفته بود.

بازی "پک من" در سایت گوگل به قدری مورد استقبال قرار گرفت که گوگل تصمیم گرفت آن را به طور دائم در قسمتی از سایت خود قرار دهد.

آمار گیری مربوط به تعداد کسانی که در سایت گوگل "پک من" را بازی کردند توسط شرکت نرم افزاری Rescue Time انجام گرفت. این شرکت نرم افزارهایی طراحی می کند که بر فعالیت کاربران اینترنت در محیط کار و سایت هایی که آنها در زمان کار از آنها بازدید می کنند نظارت دارد.

این سایت اعلام کرده است که در روزهای عادی معمولا بیشتر افراد ۲۲ مورد را در سایت گوگل جستجو می کنند که هر مورد جستجو در حدود ۱۱ ثانیه زمان می برد.

اما بر اساس اعلام سایت Rescue Time با قرار دادن بازی "پک من" در صفحه اول سایت گوگل متوسط زمان جستجو برای هر مورد به ۳۶ ثانیه رسید. برای تهیه این آمار بر فعالیت ۱۱ هزار نفر از کاربران اینترنت نظارت شده است.

با توجه به اینکه تنها عده محدودی از کاربران سایت گوگل متوجه شدند که این علامت سایت گوگل قابل بازی کردن است، شرکت Rescue Time معتقد است آمار ۳۶ ثانیه برای هر مورد جستجو آمار نسبتا پایینی است.

برای فعال کردن این بازی کاربران سایت گوگل باید روی عبارت "سکه بیاندازید" را کلیک می کردند.

با توجه به آمار موجود و با در نظر گرفتن اینکه روزانه حدود ۵۰۴ میلیون نفر از صفحه اصلی سایت گوگل دیدن می کنند، تخمین زده می شود که در روز ۲۱ و ۲۲ ماه مه ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار ساعت (معادل ۵۴۹ سال) به زمان استفاده از سایت گوگل افزوده شد.

با در نظر گرفتن اینکه دستمزد متوسط هر فرد در ساعت به طور متوسط ۲۵ دلار است، این شرکت نتیجه گیری کرده است که در حدود ۱۲۰ میلیون دلار از تولید کاسته شده است.

در نهایت شرکت Rescue Time نتیجه گیری کرده است که با این میزان پول، حقوق تمام کارکنان سایت اینترنتی گوگل در مدت ۶ هفته است.

منبع: بی بی سی فارسی

ztx4
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 20:21 عصر
خبر خیلی جالبی بود
من خودم که 10 دقیقه بازی کردم.:لبخند:

Alireza_Salehi
چهارشنبه 05 خرداد 1389, 23:39 عصر
این جوری که اینا واسه همه چی محاسبه میکنن بهتره همه آدمها رو بریزن تو دریا جاشو نربات بزارن تا یه موقع 1 میلیاریم ثانیه از وقت هدرنره...

شایدهم مشکلات اقتصاد جهانی به خاطر رفتارهای گوگل بوده!

ztx4
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 00:34 صبح
شایدهم مشکلات اقتصاد جهانی به خاطر رفتارهای گوگل بوده!

یادمه این ملت بیکار یک جا حساب کرده بودن که هر ایمیلی که توسط گوگل فرستاده می شه نمی دونم چند میلیونیم گرم دی اکسید کربن می کنه.
کم مونده بود گوگل رو دادگاهیش کنند.بیچاره گوگل کلی ترسیده بود:لبخند:

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 01:32 صبح
خیلی از این محاسبات توسط خود گوگل انجام میشه، و یا گوگل هم از این جور چیزها بدش نمیاد.
این محاسبات بیشتر نشان دهنده میزان استفاده زیاد از چیزی هست. نه اینکه بگن خوب حالا چون ایمیل زدن دی اکسید کربن تولید میکنه پس کمتر ایمیل بزنیم!
مثلاً چند وقت پیش گوگل به کاربران انگلستانی این اجازه رو میداد که آدرس ایمیلشون رو از @googlemail به @gmail تغییر بدند. و می گفت که این کار باعث میشه تا 50% کاراکتر کمتری تایپ بشه و بنابراین روزانه 60 میلیون دکمه روی کیبورد کمتر فشرده میشه و درنتیجه روزانه فلان مقدار ژول انرژی که معادل 20 تا آبنبات هست ذخیره میشه!

حالا بیایید بگید 20 تا آبنبات در روز، اقتصاد انگستان رو نجات داد!

mehdi.mousavi
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 11:56 صبح
خبر بسیاری جالبی بود. دقیقا این مساله ای هستش که باید افراد فعال در حیطه صنعت نرم افزار از اون مطلع باشن. به نوع فعالیت خودتون در این انجمن (و احتمالا انجمنهای دیگه) دقت کنید. هر پست بیهوده ای که در این انجمن داده میشه ممکنه دهها، صدها و یا هزاران نفر رو درگیر کنه...

میزان انرژی ای که بدن من باید برای تعامل با اون پست بیهوده باید صرف کنه
مدت زمانی که صرف خوندن اون پست بیهوده میشه
ناراحتی هایی که خوندن اون پست بیهوده در پی داره و (احتمالا) انتقال این ناراحتی به اطرافیان
تعداد Round-Trip بیشتر بین ماشین من و سرور و طبیعتا انتشار بیشتر CO2
و ...

وقتی همه اینها رو در کنار هم در نظر بگیریم، اونوقت متوجه میشیم که انتخاب "یک عنوان درست" برای سوال، علاوه بر اینکه باعث سریعتر گرفتن پاسخ میشه، چقدر میتونه به سالم نگه داشتن محیط زیست نیز کمک کنه. چقدر میتونه افراد رو شاداب کنه، یا چقدر میتونه اونها رو ناامید کنه...

موفق باشید.

پاورقی: ممکنه این مسائل برای خیلی از افراد بی اهمیت باشه... اجازه بدید مساله رو جور دیگه ای توضیح بدم. وقتی یه وسیله نقلیه عمومی، 30 ثانیه بیهوده معطل میشه، در واقع 30 ثانیه از زندگی تک تک مسافران اون وسیله نقلیه دزدیده میشن (فقط بخاطر اینکه راننده پریده پایین بره از دکه یه لیوان چای بگیره). اون مسافر دیرتر به مقصد میرسه و همین دیرتر رسیدن، باعث میشه تا احتمالا چند ده دقیقه از زمان افراد دیگه دزدیده بشه. همین چرخه رو ادامه بدید تا متوجه اهمیت رفتار تک تک افراد هر جامعه بشید.

حامد مصافی
پنج شنبه 06 خرداد 1389, 11:59 صبح
بازی "پک من" در سایت گوگل به قدری مورد استقبال قرار گرفت که گوگل تصمیم گرفت آن را به طور دائم در قسمتی از سایت خود قرار دهد.
www.google.com/pacman/

amir_saniyan
دوشنبه 10 خرداد 1389, 15:48 عصر
با در نظر گرفتن اینکه دستمزد متوسط هر فرد در ساعت به طور متوسط ۲۵ دلار است، این شرکت نتیجه گیری کرده است که در حدود ۱۲۰ میلیون دلار از تولید کاسته شده است.

دلار رو به ریال حساب کرده دیگه؟ درسته؟ :)