View Full Version : تالار گوگل آندروید
mahdi68
جمعه 07 خرداد 1389, 00:16 صبح
سلام
به نظرتون بهتر نیست یک تالار هم به بخش برنامه نویسی موبایل در مورد آندروید اضافه بشه
تا در مورد برنامه نویسی این سیستم عامل هم بحث و تبادل نظر بشه؟؟؟
متشکرم
ztx4
جمعه 07 خرداد 1389, 11:16 صبح
سلام
به نظرتون بهتر نیست یک تالار هم به بخش برنامه نویسی موبایل در مورد آندروید اضافه بشه
تا در مورد برنامه نویسی این سیستم عامل هم بحث و تبادل نظر بشه؟؟؟
متشکرم
من و هیچ کدوم از دوستانم تا حالا حتی با سیستم عامل اندروئید کار نکردیم.برنامه نویسیش پیش کش.:لبخند::گیج:
فکر نمی کنم وجود این تالار ضروری باشه.به دلیل عدم فراگیری این سیستم عامل با مشکل کمبود برنامه نویس در این زمینه مواجه هستیم.
غیر از اینه؟
powerboy2988
جمعه 07 خرداد 1389, 17:57 عصر
اگر ايجاد بشه بهتره.... چون شناخت خيلي كمي از اين سيستم عامل داريم... و احتياج داريم كه ازش شناخت داشته باشيم در حد يك برنامه نويس.
پيشنهاد خيلي خوبيه
mahdi68
جمعه 07 خرداد 1389, 18:16 عصر
من و هیچ کدوم از دوستانم تا حالا حتی با سیستم عامل اندروئید کار نکردیم.برنامه نویسیش پیش کش.:لبخند::گیج:
فکر نمی کنم وجود این تالار ضروری باشه.به دلیل عدم فراگیری این سیستم عامل با مشکل کمبود برنامه نویس در این زمینه مواجه هستیم.
غیر از اینه؟
خوب اینکه شما و دوستانتون با این سیستم عامل کار نکردین دلیل نمیشه !!!
ztx4
جمعه 07 خرداد 1389, 19:11 عصر
خوب اینکه شما و دوستانتون با این سیستم عامل کار نکردین دلیل نمیشه !!!
منظورم عدم فراگیری این سیستم عامله.
وقتی تعداد افراد متقاضی کم باشند،تعداد برنامه نویس ها هم کم می شه.وقتی تعداد برنامه نویس ها کم باشند،تاپیک کم رونق می شه.
جمله ی بالا حداقل در ایران ما صدق می کنه.
khasteh
جمعه 07 خرداد 1389, 19:47 عصر
خوب چجوری می تونین بگین متقاضی کمه ؟
من موافقم اما به دو دلیل سخته
اول اینکه هنوز چیز نویی هست برای داخل ایران دوم اینکه سایت اصلیش و برنامه های مورد نیازش بدلیل تحریم برخیش با مشکل میشه دانلود کرد حالا بماند شیوه دور زدن.
silverfox
جمعه 07 خرداد 1389, 23:14 عصر
تالار ویندوز موبایل که تازه با دات نت فریم ورکه فقط 4 5تا تاپیک به درد بخور داره حالا اندروید چی می شه...فکر نکنم اگرم سوالی باشه اونقدر برنامه نویساش زیاد باشن که بیان پاسخ بدن...
mahdi68
جمعه 07 خرداد 1389, 23:41 عصر
تالار ویندوز موبایل که تازه با دات نت فریم ورکه فقط 4 5تا تاپیک به درد بخور داره حالا اندروید چی می شه...فکر نکنم اگرم سوالی باشه اونقدر برنامه نویساش زیاد باشن که بیان پاسخ بدن... در مورد جواب دادن هم هر کسی بلد باشه حتما جواب میده . ولی به نظر من این سیستم عامل آینده خوبی داره و جا داره روش کار بشه و این تالار هم میتونه مرجع فارسی خوبی باشه واسه برنامه نویس ها
mahdi68
شنبه 08 خرداد 1389, 15:15 عصر
هیچ یک از مسءولین سایت نظری در مورد پیشنهاد من ندارند ؟؟؟
Behrouz_Rad
شنبه 08 خرداد 1389, 15:20 عصر
هیچ یک از مسءولین سایت نظری در مورد پیشنهاد من ندارند ؟؟؟
بنده مخالفم. چون مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.
اوبالیت به بو
یک شنبه 09 خرداد 1389, 10:52 صبح
منظورم عدم فراگیری این سیستم عامله.
وقتی تعداد افراد متقاضی کم باشند،تعداد برنامه نویس ها هم کم می شه.وقتی تعداد برنامه نویس ها کم باشند،تاپیک کم رونق می شه.
جمله ی بالا حداقل در ایران ما صدق می کنه.
بنده مخالفم. چون مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.
خوب رونق نگیره. مگه قرار هست که همه کار بکنن؟؟
شما تالار رو ایجاد کن و یکی از کاربران یا دو سه تا از کاربران رو هم مدیر قرار بده بذار خودش مدیریت کنه تالار خودش رو تا تالار حفظ بشه (وظیفه مدیر پاک کردن تایپیک و پست)
سوالی رو هم بلد نبودن خودشون با هم بحث می کنن بالاخره به یه نتیجه می رسن. به نتیجه هم نرسیدن یه چیزایی رو یاد می گیرن.
حتما که نباید همه چیز 100% باشه.
علیرضا مداح
یک شنبه 09 خرداد 1389, 12:27 عصر
سلام،
خوب رونق نگیره. مگه قرار هست که همه کار بکنن؟؟وقتی قرار است که تالار جدید به سایت افزوده شود، باید در درجه ی اول "متقاضی" و آن هم "به اندازه کافی" برای موضوع مورد نظر وجود داشته باشد، در صورت احراز این شرط، بحث هایی از قبیل لزوم ایجاد تالار، چگونگی اداره آن، تعیین اهداف آن، انتخاب مدیر و .... در سطح مدیران سایت صورت می گیرد، مطمئنا" اضافه کردن یک تالار به سایت برنامه نویس با برنامه و با بحث و تبادل نظر صورت می گیرد،
وظیفه مدیر پاک کردن تایپیک و پستمدیریت پست ها و مطالب ارسالی کاربر تنها بخشی از وظایف مدیر است، مدیر یک بخش باید در زمینه ی مربوطه از دانش مناسب و کافی جهت اداره ی آن محیط برخوردار باشد،/
dantecj2010
شنبه 25 دی 1389, 21:09 عصر
سلام،
وقتی قرار است که تالار جدید به سایت افزوده شود، باید در درجه ی اول "متقاضی" و آن هم "به اندازه کافی" برای موضوع مورد نظر وجود داشته باشد، در صورت احراز این شرط، بحث هایی از قبیل لزوم ایجاد تالار، چگونگی اداره آن، تعیین اهداف آن، انتخاب مدیر و .... در سطح مدیران سایت صورت می گیرد، مطمئنا" اضافه کردن یک تالار به سایت برنامه نویس با برنامه و با بحث و تبادل نظر صورت می گیرد،
مدیریت پست ها و مطالب ارسالی کاربر تنها بخشی از وظایف مدیر است، مدیر یک بخش باید در زمینه ی مربوطه از دانش مناسب و کافی جهت اداره ی آن محیط برخوردار باشد،/
به نظر من اگه تالار رونق ایجاد بشه حتما رونق می گیره
franchesco
یک شنبه 26 دی 1389, 10:10 صبح
دوستان من فکر کنم این گونه سوالات میتونه در بخش جاوا مطرح بشه (چون توسعه آندروید بر پایه J2SE هست) به شکل موقتی تا اگه رونق گرفت بعد یک تالار جداگانه براش در نظر گرفته بشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.