ورود

View Full Version : ماکسیمایز شدن خودکار مرورگر

Mahdi_206
جمعه 07 خرداد 1389, 21:45 عصر
پروژه من وقتی داخل مرورگر باز می شود از حد واقعی خود بزرگتر می شود
منظور من اینه که بتونم محتویات وب سایت را با اندازه مرورگر یکی کنم و نمی خوام که حتماً صفحه رو ماکسیمایز کنم تا کل محتویات صفحه وب نمایش داده بشه

راستی ممنون می شم کدی به من معرفی کنم که Reolsution کلاینت را تشخیص بده و بنا به اندازه آن، مرورگر را به همان اندازه در بیاره

امیدوارم یکی از این موضوع اطلاع داشته باشه

دیگه اعصابم رو خورد کرده:عصبانی::عصبانی::عصبانی+ +::عصبانی++::گریه::گریه:

nafasak
یک شنبه 09 خرداد 1389, 07:03 صبح
پروژه من وقتی داخل مرورگر باز می شود از حد واقعی خود بزرگتر می شود
منظور من اینه که بتونم محتویات وب سایت را با اندازه مرورگر یکی کنم و نمی خوام که حتماً صفحه رو ماکسیمایز کنم تا کل محتویات صفحه وب نمایش داده بشه

راستی ممنون می شم کدی به من معرفی کنم که Reolsution کلاینت را تشخیص بده و بنا به اندازه آن، مرورگر را به همان اندازه در بیاره

امیدوارم یکی از این موضوع اطلاع داشته باشه

اگه از div یا table برای قالب بندی استفاد میکنی Width ها رو درصد بده اینطوری نیازی به Reolsution کلاینت هم نیست.

Mahdi_206
یک شنبه 09 خرداد 1389, 22:25 عصر
سلام به همه خودم کد ماکسیمایز شدن خودکار مرورگر رو پیدا کردم

ترشی نخورم یه چیز می شم

below is a sample code

Page.ClientScript.RegisterStartupScript(this.GetTy pe(), "openwindow", "win = window.open('WebForm1.aspx');win.moveTo(0,0); win.resizeTo(window.screen.availWidth, window.screen.availHeight)", true);

HC

امیدوارم کسانی که احتیاج دارن به دردشون بخوره

Keramatifar
دوشنبه 10 خرداد 1389, 12:39 عصر
سلام به همه خودم کد ماکسیمایز شدن خودکار مرورگر رو پیدا کردم

ترشی نخورم یه چیز می شم

below is a sample code

Page.ClientScript.RegisterStartupScript(this.GetTy pe(), "openwindow", "win = window.open('WebForm1.aspx');win.moveTo(0,0); win.resizeTo(window.screen.availWidth, window.screen.availHeight)", true);

HC امیدوارم کسانی که احتیاج دارن به دردشون بخوره
دوست عزیز
اگر نیاز نیست دلیلی نداره اسکریپت رو از داخل code behind اجرا کنی میتونی فقط قسمت اسکریپتش:
win.moveTo(0,0); win.resizeTo(window.screen.availWidth, window.screen.availHeight)

رو بذاری داخل هد صفحه
در ضمن میتونی بجای این همه کد فقط موقع باز شدن صفحه بگی:
maximized=yes

Mahdi_206
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 14:50 عصر
دوست عزیز
اگر نیاز نیست دلیلی نداره اسکریپت رو از داخل code behind اجرا کنی میتونی فقط قسمت اسکریپتش:
win.moveTo(0,0); win.resizeTo(window.screen.availWidth, window.screen.availHeight)

رو بذاری داخل هد صفحه
در ضمن میتونی بجای این همه کد فقط موقع باز شدن صفحه بگی:
maximized=yes

دوست عزیز میشه بهتر توضیح بدی کد زیر رو کجا وارد کنم ؟؟
ممنون میشم کامل توضیح بدی

maximized=yes:متفکر: