View Full Version : سوال: سوال در مورد نسخه vBulletin
morrning
جمعه 07 خرداد 1389, 22:33 عصر
سلام
یه سوال داشتم البته کمی همراه با شکه که نسخه انجمن ساز vBulletin که روی این انجمن استفاده شده نسخه نال شده هست یا اصلی!
البته با دلایل میتونم بگم 80% احتمال داره نال شده باشه!
vcldeveloper
جمعه 07 خرداد 1389, 23:45 عصر
اصلی هست.
---
morrning
شنبه 08 خرداد 1389, 09:51 صبح
اصلی هست.
---
معذرت میخوام ولی من کمی شک دارم مثلا!
نسخه انجمن 3.8.0 هست و قدیمی و اگه شما لانساینسشو خریده باشید بدون هیچ هزینه ای میتونید به نسخه 4 آپدیت کنید (نسخه 4 هنوز نال نشده).و همچنین سازندگان وی بولتن میتونن از مدیر هاست بخوان که اکانت اسکریپت های نال شده رو ببندن (غیر از هاست ورز ها ) که من شنیدم هاست پشتیبان اینجوریه پس اونا نمیتونن اقدام کنند! نسخه انجمن 3.8.0 هست در حالی که پروفایل کاربرا مربوط میشه به نسخه 3.7.2 که اگه پیگیری کرده باشید اولین بار که انجمن ساز مذکور نال شد از همین روش استفاده شده بود!
در پایان جعت شادی برنامه نویسان و مدیران انجمن ساز وی بولتن سریال لاینساسنس رو قرار بدین که چک کنیم:لبخند:(اشتباه نشه ! اکتیویتی کد نه سریال لاینساینس)
با تشکر
مهدی کرامتی
شنبه 08 خرداد 1389, 10:38 صبح
بله. می شود به نسخه 4 آپدیت کرد، اما ما اندازه یک سال وقت گذاشته و برای نسخه 3.8 افزونه های خاص نوشته ایم که بازنویسی اونها برای نسخه 4 (به دلیل تغییر ساختار VB4) همون قدر زمان نیاز داره.
morrning
شنبه 08 خرداد 1389, 12:05 عصر
میشه سریال لانسانس رو بزارید؟
مهدی کرامتی
شنبه 08 خرداد 1389, 12:20 عصر
مشکلی نیست، شما جهت شادی برنامه نویسان پسورد اکانت های ایمیل ات و Username اینترنت بانک ات (پسورد نیاز نیست، نام کاربری کافی است) رو اینجا بنویس تا من هم درخواست شما رو بررسی کنم.
اگر مسئولین وی بولتن شکی در زمینه لایسنس نرم افزار مورد استفاده در این سایت دارند می توانند تو لیست مشتری هاشون آدرس دامین ما رو جستجو کنند. اگر لازم بود می توانند با خودم هم تماس بگیرند، آدرس ایمیل من در اکانتم در سایت وی بولتن هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.